|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 5:03 am
Gajusia *zjada omleta w całości* to..tego..ja spadam.Na plaże pojedziemy innym razem 3nodding *posyła całusa* no to pa whee eeeeej sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 5:05 am
BeeWolf Lethiel jeszce troche i zrobi sie telenowela x3 *siedzi na kanapie w otoczeniu armi chusteczek i zajada popcorn* To co działeczkę ? mrgreen czekaj.. niech no sie zastanowie.. no wiec.. nie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 5:06 am
Lethiel BeeWolf Lethiel jeszce troche i zrobi sie telenowela x3 *siedzi na kanapie w otoczeniu armi chusteczek i zajada popcorn* To co działeczkę ? mrgreen czekaj.. niech no sie zastanowie.. no wiec.. nie mrgreen Przemyśl to porządnie, nie śpiesz się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 5:09 am
BeeWolf Przemyśl to porządnie, nie śpiesz się. rozbrajasz mnie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 5:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 5:11 am
Lethiel BeeWolf Przemyśl to porządnie, nie śpiesz się. rozbrajasz mnie xD Bo nie ma co się spieszyć spokojnie. >Macha jej działeczką przed oczkami< luz to nie boli i nie szkodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 5:15 am
BeeWolf Lethiel BeeWolf Przemyśl to porządnie, nie śpiesz się. rozbrajasz mnie xD Bo nie ma co się spieszyć spokojnie. >Macha jej działeczką przed oczkami< luz to nie boli i nie szkodzi. nie ! xD *wskok za Omi* help ? *wielkie oczy i przytuuula ja* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 5:15 am
A może ty chcesz działeczkę ? >Nachyla sie nad IT< A może maluch chce ? Ładne dziecko... x_X podobne do mamusi wink mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 5:16 am
Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf Przemyśl to porządnie, nie śpiesz się. rozbrajasz mnie xD Bo nie ma co się spieszyć spokojnie. >Macha jej działeczką przed oczkami< luz to nie boli i nie szkodzi. nie ! xD *wskok za Omi* help ? *wielkie oczy i przytuuula ja* heart Czesc Lethi a co ta zla Beeczka Ci robi? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 5:18 am
BeeWolf A może ty chcesz działeczkę ? >Nachyla sie nad IT< A może maluch chce ? Ładne dziecko... x_X podobne do mamusi wink mrgreen heart *wbija mu widelec w udo* ups, przepraszam, niechcacy wink Nie, nie chcemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Czesc Lethi a co ta zla Beeczka Ci robi? wink Beeczkuje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf Przemyśl to porządnie, nie śpiesz się. rozbrajasz mnie xD Bo nie ma co się spieszyć spokojnie. >Macha jej działeczką przed oczkami< luz to nie boli i nie szkodzi. nie ! xD *wskok za Omi* help ? *wielkie oczy i przytuuula ja* heart >Siada na swoim fotelu i robi interesa prze telefon.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 5:20 am
Omega Sun BeeWolf A może ty chcesz działeczkę ? >Nachyla sie nad IT< A może maluch chce ? Ładne dziecko... x_X podobne do mamusi wink mrgreen heart *wbija mu widelec w udo* ups, przepraszam, niechcacy wink Nie, nie chcemy. >Wyciąga widelec< Ała ... oddaje go małemu ufolowi. ja bym mu takich zabawek nie dawał bo sobie krzywde zrobi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 5:21 am
BeeWolf >Siada na swoim fotelu i robi interesa prze telefon.< *podsluchuje beszczelnie* ;> heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 5:22 am
BeeWolf >Wyciąga widelec< Ała ... oddaje go małemu ufolowi. ja bym mu takich zabawek nie dawał bo sobie krzywde zrobi. nie, on jest bardzo inteligentny mrgreen *patrzy jak maly ufol telepatycznie wiaze supelek na widelcu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|