|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:36 am
Lethiel hm.. to wiele wyjasnia >.> *patrzy na biały plyłek na jego kocie* Postanowiłem zostać Bossem narkotykowym bo muszę wspierać odnowę Religijną opcego. Chcesz coś kupić mała, mam nejlepszy towar.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:40 am
BeeWolf Lethiel hm.. to wiele wyjasnia >.> *patrzy na biały plyłek na jego kocie* Postanowiłem zostać Bossem narkotykowym bo muszę wspierać odnowę Religijną opcego. Chcesz coś kupić mała, mam nejlepszy towar. jasne janse.. kupie teraz troszke.. a za chwile bede zwąchiwac łupież z ramion obcych ludzi w autobusie >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:44 am
Lethiel BeeWolf Lethiel hm.. to wiele wyjasnia >.> *patrzy na biały plyłek na jego kocie* Postanowiłem zostać Bossem narkotykowym bo muszę wspierać odnowę Religijną opcego. Chcesz coś kupić mała, mam nejlepszy towar. jasne janse.. kupie teraz troszke.. a za chwile bede zwąchiwac łupież z ramion obcych ludzi w autobusie >.> Naj spokój mała, to nie uzależnia. Uzależnia tylko marny s**t, a to najlepsza przyprawa prosto z mojej ojczystej Kolumbii, nic ci się nie stanie. >Stara się ja naciągnąć< Pierwsze 3 działki za friko dostaniesz. Patrz na kota, czy on jest uzależniony ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:46 am
BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel hm.. to wiele wyjasnia >.> *patrzy na biały plyłek na jego kocie* Postanowiłem zostać Bossem narkotykowym bo muszę wspierać odnowę Religijną opcego. Chcesz coś kupić mała, mam nejlepszy towar. jasne janse.. kupie teraz troszke.. a za chwile bede zwąchiwac łupież z ramion obcych ludzi w autobusie >.> Naj spokój mała, to nie uzależnia. Uzależnia tylko marny s**t, a to najlepsza przyprawa prosto z mojej ojczystej Kolumbii, nic ci się nie stanie. >Stara się ja naciągnąć< Pierwsze 3 działki za friko dostaniesz. Patrz na kota, czy on jest uzależniony ? *patrzy na kota z podkrazonymi czerwonymi oczami ktory co jakis czas dziwnie drga* uh >.>...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:46 am
*wchodzi niezauważona* Hej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:48 am
Gajusia *wchodzi niezauważona* Hej whee *niezauwaza jej* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:50 am
Lethiel Gajusia *wchodzi niezauważona* Hej whee *niezauwaza jej* xD Tu jestem! biggrin *skacze po fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:50 am
Lethiel *patrzy na kota z podkrazonymi czerwonymi oczami ktory co jakis czas dziwnie drga* uh >.>... EEeee, Tego x_X nie zwracaj na niego uwagi jest po weselu. To jak kręcimy interesa ? Gajusia *wchodzi niezauważona* Hej whee A może ty ślicznotko chcesz działeczkę ? Nejlepszy towar na tej półkuli,jak i nie na całym świecie, albo we wszechświecie . Africa Bambaata - Nike Basketball Freestyle Remix
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:52 am
BeeWolf Lethiel *patrzy na kota z podkrazonymi czerwonymi oczami ktory co jakis czas dziwnie drga* uh >.>... EEeee, Tego x_X nie zwracaj na niego uwagi jest po weselu. To jak kręcimy interesa ? Gajusia *wchodzi niezauważona* Hej whee A może ty ślicznotko chcesz działeczkę ? Nejlepszy towar na tej półkuli,jak i nie na całym świecie, albo we wszechświecie . Africa Bambaata - Nike Basketball Freestyle Remix Emm chyba jednak nieskorzystam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:53 am
Gajusia Lethiel Gajusia *wchodzi niezauważona* Hej whee *niezauwaza jej* xD Tu jestem! biggrin *skacze po fotelu* *patrzy na Bee* slyszales cos ? O.o xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:54 am
Gajusia *wchodzi niezauważona* Hej whee Nie bądź mięczak sprobuj to nic złego, nic ci się nie stanie. >Podaje jej paczuszkę< Zapomnij o problemach. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:54 am
BeeWolf Lethiel *patrzy na kota z podkrazonymi czerwonymi oczami ktory co jakis czas dziwnie drga* uh >.>... EEeee, Tego x_X nie zwracaj na niego uwagi jest po weselu. To jak kręcimy interesa ? Africa Bambaata - Nike Basketball Freestyle Remix *patrzy jak kot drga i splywa mu slina z pyszczka* .. chy.. chyba jednak nie skorzystam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:57 am
Lethiel Gajusia Lethiel Gajusia *wchodzi niezauważona* Hej whee *niezauwaza jej* xD Tu jestem! biggrin *skacze po fotelu* *patrzy na Bee* slyszales cos ? O.o xD Dobry Boss wie wszystko, słyszy wszystko i widzi wszystko. Lethiel *patrzy jak kot drga i splywa mu slina z pyszczka* .. chy.. chyba jednak nie skorzystam xD No gdzie ty widzisz tu ślinkę? >wyciera mu pyszczek< >_> e przecież to jest pluszak ja w nim chowam dział.... osz kurwa mać... Chyba kondom z Towarem w jego brzuszku pękł dlatego zachowuje sie jak pluszak. @_@ Ale to nic szkodliwego sobie wciągnąć troszeczkę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:57 am
BeeWolf Gajusia Gajusia *wchodzi niezauważona* Hej whee A może ty ślicznotko chcesz działeczkę ? Nejlepszy towar na tej półkuli,jak i nie na całym świecie, albo we wszechświecie . Africa Bambaata - Nike Basketball Freestyle Remix Emm chyba jednak nieskorzystam whee Nie bądź mięczak sprobuj to nic złego, nic ci się nie stanie. >Podaje jej paczuszkę< Zapomnij o problemach. mrgreen Może innym razem? lol *oddaje paczuszke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:59 am
BeeWolf Lethiel Gajusia Lethiel Gajusia *wchodzi niezauważona* Hej whee *niezauwaza jej* xD Tu jestem! biggrin *skacze po fotelu* *patrzy na Bee* slyszales cos ? O.o xD Dobry Boss wie wszystko, słyszy wszystko i widzi wszystko. Lethiel *patrzy jak kot drga i splywa mu slina z pyszczka* .. chy.. chyba jednak nie skorzystam xD No gdzie ty widzisz tu ślinkę? >wyciera mu pyszczek< >_> e przecież to jest pluszak ja w nim chowam dział.... osz kurwa mać... Chyba kondom z Towarem w jego brzuszku pękł dlatego zachowuje sie jak pluszak. @_@ Ale to nic szkodliwego sobie wciągnąć troszeczkę. Hmm jesteś pewien? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|