|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:18 pm
*przytula Lethiel*
nio nio nie takiego swierzego znowu (:
ma sie te 23 wiosny na karku *ouch* -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:19 pm
musze was opuścić bo już mi się nad głową kręcą ''negatywne fale''...*wsiada na rowerek i zmyka* To papa! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:20 pm
G.n.i.m.s.h. *przytula Lethiel* nio nio nie takiego swierzego znowu (: ma sie te 23 wiosny na karku *ouch* -.- odpisujesz tak samo wolno jak on ;> heart pozdrow go mrgreen
ee.. tam.. to jeszcze ciagle swieze ]:> *mierzy go wzrokiem* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:21 pm
Kiray BeeWolf Kiray oi! oi! oi! Marszalku a no film niczego sobie... Fajne laski się tam gną. musze zorganizowac sobie taki basenik jak na tym przyjeciu... podchodzisz i wyciagasz sobie piekna panienke z wody... mrgreen Pamientasz basenik u mnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:23 pm
Lethiel G.n.i.m.s.h. *przytula Lethiel* nio nio nie takiego swierzego znowu (: ma sie te 23 wiosny na karku *ouch* -.- odpisujesz tak samo wolno jak on ;> heart pozdrow go mrgreen
ee.. tam.. to jeszcze ciagle swieze ]:> *mierzy go wzrokiem* rofl Prawda, swieze, apetyczne, swiezsze nawet od mojego Fowonka... ale dlaczego miesko? xp Tak czy inaczej, niskie mniemanie o sobie, hyhy.
Dooo-braaa-noooc! [A jutro na 7:10 rosyjski, uch.]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:25 pm
Nostaven Lethiel G.n.i.m.s.h. *przytula Lethiel* nio nio nie takiego swierzego znowu (: ma sie te 23 wiosny na karku *ouch* -.- odpisujesz tak samo wolno jak on ;> heart pozdrow go mrgreen
ee.. tam.. to jeszcze ciagle swieze ]:> *mierzy go wzrokiem* rofl Prawda, swieze, apetyczne, swiezsze nawet od mojego Fowonka... ale dlaczego miesko? xp Tak czy inaczej, niskie mniemanie o sobie, hyhy.
Dooo-braaa-noooc! [A jutro na 7:10 rosyjski, uch.]to jak.. warzywko ? xD milego rosyjskiego ;] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:28 pm
BeeWolf Kiray BeeWolf Kiray oi! oi! oi! Marszalku a no film niczego sobie... Fajne laski się tam gną. musze zorganizowac sobie taki basenik jak na tym przyjeciu... podchodzisz i wyciagasz sobie piekna panienke z wody... mrgreen Pamientasz basenik u mnie wink no ba... tyle tylko ze z niego mogl bym wylowic tylko Cibie, przemasa albo... szpadla gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:30 pm
hyhy no wolno, bo robie duzo rzeczy na raz razz
dzisiaj mam kampanie na avatar arena.. oj ciezko zdobyc votersow ciezko....
Ale mam nadzieje, ze nie wypadam za nadto z tematu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:32 pm
Lethiel Nostaven Lethiel G.n.i.m.s.h. *przytula Lethiel* nio nio nie takiego swierzego znowu (: ma sie te 23 wiosny na karku *ouch* -.- odpisujesz tak samo wolno jak on ;> heart pozdrow go mrgreen
Dooo-braaa-noooc! [A jutro na 7:10 rosyjski, uch.]to jak.. warzywko ? xD milego rosyjskiego ;] heart Nooo... warzywko. Taka kalarepka lub kalafiorek na ten przyklad. Albo ciaftecko, mmm. blaugh A rosyjski na pewno bedzie mily... neutral
A wogle to wrocilam sie pochwalic, ze wrzucilam zdjecia do mojego topika i do galerii... nooo... i tyle. razz
Juz na pewno dobranoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:34 pm
Kiray BeeWolf Kiray BeeWolf Kiray oi! oi! oi! Marszalku a no film niczego sobie... Fajne laski się tam gną. musze zorganizowac sobie taki basenik jak na tym przyjeciu... podchodzisz i wyciagasz sobie piekna panienke z wody... mrgreen Pamientasz basenik u mnie wink no ba... tyle tylko ze z niego mogl bym wylowic tylko Cibie, przemasa albo... szpadla gonk A co my nie jestesmy laski ? no dobra wujek to wujek... ale jeszcze żywce pływały.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:36 pm
nie mam sily na wiecej wysilku umyslowego.. ide umierac dalej w spokoju >.> heart *flik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:39 pm
hmm.. nie robcie ze mnie jakiejs zdechlej marchewy razz
Moze byc swierza krefff ><
Co wy na to? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:40 pm
BeeWolf A co my nie jestesmy laski ? no dobra wujek to wujek... ale jeszcze żywce pływały. .... moje wymogi to spelnialyby tylko te zywce... ale to i tak na upartego bo ich nie lubie... Leth moze ja cie dobije na miejscu i zaoszczedze klopotu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:42 pm
Kiray BeeWolf A co my nie jestesmy laski ? no dobra wujek to wujek... ale jeszcze żywce pływały. .... moje wymogi to spelnialyby tylko te zywce... ale to i tak na upartego bo ich nie lubie... Leth moze ja cie dobije na miejscu i zaoszczedze klopotu... Jak sie przeprowadze do Kwirynowa to kupie leprzy basenik smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:43 pm
Kiray BeeWolf A co my nie jestesmy laski ? no dobra wujek to wujek... ale jeszcze żywce pływały. .... moje wymogi to spelnialyby tylko te zywce... ale to i tak na upartego bo ich nie lubie... Leth moze ja cie dobije na miejscu i zaoszczedze klopotu... oj tak prosze heart xD *rozklada rece*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|