|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 5:56 am
Rynn the Vampire Lorak Rynn the Vampire Cześć wszystkim ^^ kurczę, ale się Tao zmieniła sweatdrop już się nie mogę doczekać jutra, jej, otwieramy listy 4laugh Hej... tylko trzeba takowe listy mieć xd ja kupiłam za "oszczędności" czyli kasę zarobioną na drugim koncie...zostało mi teraz tylko 6k crying crying crying no ale mam dwa liściki..jeszcze mam jeden z poprzedniego miesiąca xp niby wczoraj wygrałem liścik z tego miesiąca ale nie jestem pewien czy dostane bo założycielka konkursusię nie odzywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 5:59 am
*wygląda zza framugi* Heloł wszystkim! O czym gadacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:00 am
czołem Mati ^_^ zgadnij co? Rynn znów chora razz hmm? A na jakim konkursie wygrałeś liścik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:04 am
Mati, ona po prostu nie była jeszcze online odkąd ty napisałeś 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:05 am
Czarny *wygląda zza framugi* Heloł wszystkim! O czym gadacie? hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:05 am
Rynn the Vampire Mati, ona po prostu nie była jeszcze online odkąd ty napisałeś 3nodding wiem ale jestem niecierpliwy domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:06 am
Sayokun Rynn the Vampire Mati, ona po prostu nie była jeszcze online odkąd ty napisałeś 3nodding wiem ale jestem niecierpliwy domokun xd xd ja mam dwa liściki i nie mogę się doczekać, żeby się dowiedzieć co w nich jest 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:09 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Mati, ona po prostu nie była jeszcze online odkąd ty napisałeś 3nodding wiem ale jestem niecierpliwy domokun xd xd ja mam dwa liściki i nie mogę się doczekać, żeby się dowiedzieć co w nich jest 4laugh a ja żeby go dostać xd dzisiaj jestem w naprawdę dobrym nastroju cudem uniknąłem odpowiedzi z polskiego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:10 am