|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:37 am
Lavagetas_heqetai Cremmy Lavagetas_heqetai Cremmy Nie mozliwe, wtedy kompy byly za gupie zeby gadac ze soba razz normalnie wąchock city ;D Ke? A co tam sie stao? :> Ja ciem siem doksztaucac, wiesz? razz ponoc ostatnio pozbyli sie najgłupszego- zastanawiaja sie gdzie moze byc ;] ;D ;P Hmmm... no to dobrze mi sie wydawalo ze ktos wpadl do mojej Studni Wiedzy i Offtopow Wielkiego Offtopa ktora wykopalem za rogiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:38 am
Cremmy Lavagetas_heqetai Cremmy Lavagetas_heqetai Cremmy Nie mozliwe, wtedy kompy byly za gupie zeby gadac ze soba razz normalnie wąchock city ;D Ke? A co tam sie stao? :> Ja ciem siem doksztaucac, wiesz? razz ponoc ostatnio pozbyli sie najgłupszego- zastanawiaja sie gdzie moze byc ;] ;D ;P Hmmm... no to dobrze mi sie wydawalo ze ktos wpadl do mojej Studni Wiedzy i Offtopow Wielkiego Offtopa ktora wykopalem za rogiem... musze ich zawiadomic ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tylko zapytaj o znalezne~! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:40 am
Weee, jaki kawai sigus *__* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:40 am
Cremmy moze, pogubilem sie XD W sumie, patrze z punktu widzenia ucznia, wiec inaczej to bedzie niz jak patrzy ktos kto ma juz szkole za soba, przynajmniej te ponizej studiow ;d ja nie mam i patrze na to tak... przeważnie ludzie sobie zasługują na oceny... a jak ktośsię uwwexmie, to i tak nie bezpodstawnie... Quote: Ps. nie mow ze nigdy nie spotkales sie z nauczycielem ktory sie uwzial na kogos i za byle co dawal paly/uwagi/wzywal rodzicow itepe. Pozatym, sa nauczyciele ktorzy np. z fizyki daja na tablice 50 wzorow, nic nie mowia skad sie wziely i od razu sami robia zadania ktore maja byc przykladami jak robic takie zadania, a potem dziwia sie ze nikt nic nie umie. jak nauczyciel tak robi, to musisz sie nauczyc, nie ma bata. Podstawowke skonczyles, wiedze elemenatrna masz - na co czekasZ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:41 am
Cremmy Tylko zapytaj o znalezne~! mrgreen dobrze towarku ;] ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:42 am
co ty mi robisz co ! oO' XDDD < staje za nim > ha! pozycja obronna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:44 am
EvilYuki Cremmy moze, pogubilem sie XD W sumie, patrze z punktu widzenia ucznia, wiec inaczej to bedzie niz jak patrzy ktos kto ma juz szkole za soba, przynajmniej te ponizej studiow ;d ja nie mam i patrze na to tak... przeważnie ludzie sobie zasługują na oceny... a jak ktośsię uwwexmie, to i tak nie bezpodstawnie... Quote: Ps. nie mow ze nigdy nie spotkales sie z nauczycielem ktory sie uwzial na kogos i za byle co dawal paly/uwagi/wzywal rodzicow itepe. Pozatym, sa nauczyciele ktorzy np. z fizyki daja na tablice 50 wzorow, nic nie mowia skad sie wziely i od razu sami robia zadania ktore maja byc przykladami jak robic takie zadania, a potem dziwia sie ze nikt nic nie umie. jak nauczyciel tak robi, to musisz sie nauczyc, nie ma bata. Podstawowke skonczyles, wiedze elemenatrna masz - na co czekasZ? Wiem. Ale jak przekonac do tego innych? Przez takich nauczycieli/uczniow po szkole krazy opinia ze ta klasa to debile. Niestety, jak nauczyciel chce to zawsze do czeogs sie doczepi, jak nie do twojej wiedzy to do stylu odpowiedzi, nawet najzwyczajniejszego "dziekuje" za ocene
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:45 am
Rin_Youkai co ty mi robisz co ! oO' XDDD < staje za nim > ha! pozycja obronna xd mozesz podrapac od razu :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Cremmy Tylko zapytaj o znalezne~! mrgreen dobrze towarku ;] ;P Ojjj, obraze sie TT Zawolam znajomych i ci zrobia wjazd do domu i puszcza mass asurke, o~!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cremmy Weee, jaki kawai sigus *__* whee yyy... dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:46 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai co ty mi robisz co ! oO' XDDD < staje za nim > ha! pozycja obronna xd mozesz podrapac od razu :3 ... < czuje sie wykorzystana > drapu drapu XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:47 am
Cremmy Lavagetas_heqetai Cremmy Tylko zapytaj o znalezne~! mrgreen dobrze towarku ;] ;P Ojjj, obraze sie TT Zawolam znajomych i ci zrobia wjazd do domu i puszcza mass asurke, o~! ymm okej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|