|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:21 am
Eurina Vam Lavagetas_heqetai czekając na niego nie dostaniesz Ale zawsze byl to jakis element zaskoczenia ninja Te polowanie kursorem w zlapaniu go! xd było- minęło ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:22 am
opcy Cremmy Nie, powinni myslec caly czas o wszsytkim, interesowac sie co sie dzieje w szkole, a nie olewac wszystko, truc cala lekcje o niczym i dawac paly za niewiedze a co proponujesz dawac za niewiedze? bony, talony jakies? z tego co wiem to ocenydo tego sluza.. aa.. i zaprzeczasz sam sobie moze, pogubilem sie XD W sumie, patrze z punktu widzenia ucznia, wiec inaczej to bedzie niz jak patrzy ktos kto ma juz szkole za soba, przynajmniej te ponizej studiow ;d Co to ten ruski komputer? biggrin Ps. nie mow ze nigdy nie spotkales sie z nauczycielem ktory sie uwzial na kogos i za byle co dawal paly/uwagi/wzywal rodzicow itepe. Pozatym, sa nauczyciele ktorzy np. z fizyki daja na tablice 50 wzorow, nic nie mowia skad sie wziely i od razu sami robia zadania ktore maja byc przykladami jak robic takie zadania, a potem dziwia sie ze nikt nic nie umie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:23 am
Lavagetas_heqetai mozliwe- bankier opcy może wszystko ;D mess with the best.. die like the rest... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:27 am
opcy Lavagetas_heqetai mozliwe- bankier opcy może wszystko ;D mess with the best.. die like the rest... cool o o o jak sie nosi ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:27 am
jak to jest, ze ty dostajesz tyle rzeczy, a ja robiac to samo only 1 ...XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:29 am
Cremmy Co to ten ruski komputer? biggrin to szlo tak... hamerykance i ruskie stwierdzily ze niepotrzebnie jest siestrzelac atomowkami i w ogole prowadzic zimna wojne.. stwierdzili ze rozwiaza ten konflikt pojedynkiem komputerow.. dlugo je budowali az w koncu byly gotowe no i zaczela sie dyskusja miedzy komputerami: amerykanski komputer zaczal: 'wasz kral lamie prawa czlowieka, zabijacie niewinnych ludzi, okupujecie inne boguduchawinne kraje itd. itp.....' w kazdym razie wyplul dlugasna liste przewinien a ruski komputer na to: 'a wy bijecie murzynów'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:31 am
opcy Cremmy Co to ten ruski komputer? biggrin to szlo tak... hamerykance i ruskie stwierdzily ze niepotrzebnie jest siestrzelac atomowkami i w ogole prowadzic zimna wojne.. stwierdzili ze rozwiaza ten konflikt pojedynkiem komputerow.. dlugo je budowali az w koncu byly gotowe no i zaczela sie dyskusja miedzy komputerami: amerykanski komputer zaczal: 'wasz kral lamie prawa czlowieka, zabijacie niewinnych ludzi, okupujecie inne boguduchawinne kraje itd. itp.....' w kazdym razie wyplul dlugasna liste przewinien a ruski komputer na to: 'a wy bijecie murzynów' Nie mozliwe, wtedy kompy byly za gupie zeby gadac ze soba razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:31 am
Rin_Youkai jak to jest, ze ty dostajesz tyle rzeczy, a ja robiac to samo only 1 ...XDD bo uczciwym sie udaje ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:32 am
Rin_Youkai jak to jest, ze ty dostajesz tyle rzeczy, a ja robiac to samo only 1 ...XDD bo on jest tu dluzej od Ciebie no i pozbieralao sie rpzez ten czas wiecej minietych eventow..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai jak to jest, ze ty dostajesz tyle rzeczy, a ja robiac to samo only 1 ...XDD bo uczciwym sie udaje ;D jedzie mi tu czolg? XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cremmy Nie mozliwe, wtedy kompy byly za gupie zeby gadac ze soba razz normalnie wąchock city ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:33 am
Lavagetas_heqetai Cremmy Nie mozliwe, wtedy kompy byly za gupie zeby gadac ze soba razz normalnie wąchock city ;D Ke? A co tam sie stao? :> Ja ciem siem doksztaucac, wiesz? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:34 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai jak to jest, ze ty dostajesz tyle rzeczy, a ja robiac to samo only 1 ...XDD bo uczciwym sie udaje ;D jedzie mi tu czolg? XDD nie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:35 am
Cremmy Lavagetas_heqetai Cremmy Nie mozliwe, wtedy kompy byly za gupie zeby gadac ze soba razz normalnie wąchock city ;D Ke? A co tam sie stao? :> Ja ciem siem doksztaucac, wiesz? razz ponoc ostatnio pozbyli sie najgłupszego- zastanawiaja sie gdzie moze byc ;] ;D ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|