|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:26 pm
Lethiel *wskakuje mu na plecy* *zaslania oczy* Niiigdyyy ! scream heart *zrzuca z siebie przebranie osmiornicy z papierowa torba na glowie* odejdz imperialistyczna kobieto bo wybuche swoj samobojczy pas!! Allah Akhbar!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:28 pm
milion brudnych imperialistycznych oblanych krwia meczennikow dolarow jest twoje..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:29 pm
opcy Lethiel *wskakuje mu na plecy* *zaslania oczy* Niiigdyyy ! scream heart *zrzuca z siebie przebranie osmiornicy z papierowa torba na glowie* odejdz imperialistyczna kobieto bo wybuche swoj samobojczy pas!! Allah Akhbar!! eek rofl rofl rofl rofl rofl *maca jego samobojczy pas* uu bejbe mrgreen heart xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:30 pm
xD heart *przyciska ucho do jego brzucha i sprawdza czy kopie* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:30 pm
Lethiel opcy Lethiel *wskakuje mu na plecy* *zaslania oczy* Niiigdyyy ! scream heart *zrzuca z siebie przebranie osmiornicy z papierowa torba na glowie* odejdz imperialistyczna kobieto bo wybuche swoj samobojczy pas!! Allah Akhbar!! eek rofl rofl rofl rofl rofl *maca jego samobojczy pas* uu bejbe mrgreen heart xD uwazaj!! bo wybuchnie!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:31 pm
opcy Lethiel *wskakuje mu na plecy* *zaslania oczy* Niiigdyyy ! scream heart *zrzuca z siebie przebranie osmiornicy z papierowa torba na glowie* odejdz imperialistyczna kobieto bo wybuche swoj samobojczy pas!! Allah Akhbar!!Osz w mordę swojak Allah akbar ... ratuj mnie, zobacz zakuli mnie w łańcuchy, jak amerykanie murzynów na polach bawełny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:32 pm
opcy uwazaj!! bo wybuchnie!! scream *bawi sie kabelkami* a moge przeciac ten niebieski ? biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:35 pm
BeeWolf Osz w mordę swojak Allah akbar ... ratuj mnie, zobacz zakuli mnie w łańcuchy, jak amerykanie murzynów na polach bawełny. o ty nieszczesniku ciemiezony przez zydowsko-amerykansko-imperialistyczne lobby... *zaklada recznik na glowe* bedziemy walczyc z nimi.. najpierw uprowadzmy ich wyuzdane ni kryjace swych cial kobiety!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:37 pm
opcy BeeWolf Osz w mordę swojak Allah akbar ... ratuj mnie, zobacz zakuli mnie w łańcuchy, jak amerykanie murzynów na polach bawełny. o ty nieszczesniku ciemiezony przez zydowsko-amerykansko-imperialistyczne lobby... *zaklada recznik na glowe* bedziemy walczyc z nimi.. najpierw uprowadzmy ich wyuzdane ni kryjace swych cial kobiety! Pomóż mi tylko zrzucić narzędzia, symbole ciemiężenia i nacisku imperialistycznych świń. Ta oto kajdany którymi skuto moje nadgarstki abym nie mógł czynić woli pana.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:38 pm
Lethiel opcy uwazaj!! bo wybuchnie!! scream *bawi sie kabelkami* a moge przeciac ten niebieski ? biggrin heart *w ramach kontrataku rozcina swym poswieconym przez Ajajatollacha rytualnym nozem ramiaczka jej stanika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:40 pm
BeeWolf Pomóż mi tylko zrzucić narzędzia, symbole ciemiężenia i nacisku imperialistycznych świń. Ta oto kajdany którymi skuto moje nadgarstki abym nie mógł czynić woli pana. *zrecznie zastosowanym nie-az-tak-samobojczym ladunkiem wysadza lanuch jego kajdan* do boju bracie.. niech nastapi krolestwo Boze!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:43 pm
dobra.. rewolucja religijna rewolucją.. ale ja ide spac...
trzymcie sie...
a wy imperialistyczne gnidy ... nie znacie dnia ni godziny!!
Allah Akhbar!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:44 pm
opcy Lethiel opcy uwazaj!! bo wybuchnie!! scream *bawi sie kabelkami* a moge przeciac ten niebieski ? biggrin heart *w ramach kontrataku rozcina swym poswieconym przez Ajajatollacha rytualnym nozem ramiaczka jej stanika* O.o *łaps ramionczka* redface xD
branoc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:46 pm
opcy BeeWolf Pomóż mi tylko zrzucić narzędzia, symbole ciemiężenia i nacisku imperialistycznych świń. Ta oto kajdany którymi skuto moje nadgarstki abym nie mógł czynić woli pana. *zrecznie zastosowanym nie-az-tak-samobojczym ladunkiem wysadza lanuch jego kajdan* do boju bracie.. niech nastapi krolestwo Boze!! domokun Radujmy się a bo oto kolejne dziecko boże zostało wyzwolone z pod obcego brudnego buta gniotącego wolność. Rzuca się do walki, i zrywa z Lethiel część ubrania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|