|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:38 pm
Lethiel Kiray a ja przy okazji zabiore ze soba swojego kota... albo wszystkie koty... mrgreen pirate O_o cios ponizej pasa ! heart poookaz kooty mrgreen heart *bezczelny usmiech* no ba... mrgreen nie mam jak... ale jak bys nam narysowala mapke, albo bys wziela nas zesoba to mogla bys sie nimi pobawic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:42 pm
Kiray Lethiel O_o cios ponizej pasa ! heart poookaz kooty mrgreen heart *bezczelny usmiech* no ba... mrgreen nie mam jak... ale jak bys nam narysowala mapke, albo bys wziela nas zesoba to mogla bys sie nimi pobawic... Nie sluchaj go Lethi, on nie wezmie kotow, bo one sie go boja i uciekaja od niego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:43 pm
Kiray Lethiel Kiray a ja przy okazji zabiore ze soba swojego kota... albo wszystkie koty... mrgreen pirate O_o cios ponizej pasa ! heart poookaz kooty mrgreen heart *bezczelny usmiech* no ba... mrgreen nie mam jak... ale jak bys nam narysowala mapke, albo bys wziela nas zesoba to mogla bys sie nimi pobawic... dobrze.. poczekaj chwileczke 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:45 pm
Omega Sun Kiray Lethiel O_o cios ponizej pasa ! heart poookaz kooty mrgreen heart *bezczelny usmiech* no ba... mrgreen nie mam jak... ale jak bys nam narysowala mapke, albo bys wziela nas zesoba to mogla bys sie nimi pobawic... Nie sluchaj go Lethi, on nie wezmie kotow, bo one sie go boja i uciekaja od niego wink nie prawda... zmienilem sie... jestem dla nich mily, przytulam je i sie z nimi bawie... biggrin *szczyp Omi* a to za kare... pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:45 pm
Omega Sun Kiray Lethiel O_o cios ponizej pasa ! heart poookaz kooty mrgreen heart *bezczelny usmiech* no ba... mrgreen nie mam jak... ale jak bys nam narysowala mapke, albo bys wziela nas zesoba to mogla bys sie nimi pobawic... Nie sluchaj go Lethi, on nie wezmie kotow, bo one sie go boja i uciekaja od niego wink Nie słuchaj tych jadowitych słów wiedźmy Omegi ... ona jest mroczna i zła. Kiray przyniesie ci kotki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:49 pm
Kiray Omega Sun Nie sluchaj go Lethi, on nie wezmie kotow, bo one sie go boja i uciekaja od niego wink nie prawda... zmienilem sie... jestem dla nich mily, przytulam je i sie z nimi bawie... biggrin *szczyp Omi* a to za kare... pa I pewnie juz nie strzelasz do nich z kulek... oczywiscie, wierze w Twoja cudowna metamorfoze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:50 pm
Ta. Letchielku śliczna mapka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:52 pm
BeeWolf Ta. Letchielku śliczna mapka smile dziekuje ;] staralam sie :3 xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:52 pm
BeeWolf Nie słuchaj tych jadowitych słów wiedźmy Omegi ... ona jest mroczna i zła. Kiray przyniesie ci kotki. leee jak Ty o mnie brzydko mowisz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:55 pm
o w morde... wy mieszkacie w krainie Oz? ;DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:59 pm
ciesze sie ze ci sie podoba xD nie na darmo matura z geografi byla hee heee mrgreen *szturch łokciem* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|