|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 11:48 am
Kiray Lethiel wybacz.. ale lamy mnie jakos specjalnie nie kreca xD
ooo... misja ninja wiem... *puszcza jej oko i usmiecha sie zbereznie* nom specjalna misja... nawet z toba zwiazana... yyy... *chwila konsternacji* kto to powiedzial... *patrzy na zberezny usmiech* >.> *mac* <.<
fuj ! nie chce zadnej misji z zasliniona lama gonk
hej Beeejbe ;> heart *tuuuluuu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 11:50 am
EvilYuki Lethiel EvilYuki Lethiel *dziab Yuki w ramie* ninja ała. 4laugh xD grrr... *chapie* u mrrrr ;> rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *patrzy na zberezny usmiech* >.> *mac* <.<
hej Beeejbe ;> heart *tuuuluuu* czesc slodka *mac* mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki BeeWolf Ehe ehe, >Spazmatycznie chwyta powietrze< specjalnie ? powiedz, ze tak ... proszę proszę. no specjalnie, miał błędy, to mu je wypisałam... stare od tego czasu cos jest dla mnie taki... zimny... To powinien być ci wdzięczny za dobrą rade, poprawę opowiadania. Koniczyna Moni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 11:51 am
BeeWolf EvilYuki BeeWolf Ehe ehe, >Spazmatycznie chwyta powietrze< specjalnie ? powiedz, ze tak ... proszę proszę. no specjalnie, miał błędy, to mu je wypisałam... stare od tego czasu cos jest dla mnie taki... zimny... To powinien być ci wdzięczny za dobrą rade, poprawę opowiadania. Koniczyna Moni. czesc Beeczkowaty mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf EvilYuki BeeWolf Ehe ehe, >Spazmatycznie chwyta powietrze< specjalnie ? powiedz, ze tak ... proszę proszę. no specjalnie, miał błędy, to mu je wypisałam... stare od tego czasu cos jest dla mnie taki... zimny... To powinien być ci wdzięczny za dobrą rade, poprawę opowiadania. . no i byłam dziś na mangowych i zmarzłam przedtem i to juzwszystko, można mnie przytulić i pocieszyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii Lethiel *patrzy na zberezny usmiech* >.> *mac* <.<
hej Beeejbe ;> heart *tuuuluuu* czesc slodka *mac* mrgreen heart co u ciebie ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Jakiś taki inny się wydajesz, ... to dobrze czy zle... Czesc Twist
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 11:54 am
a nic zmeczona jestem a jutro dzieciaki jeszcze ehhhh ...i od nastepnego semsetru przenosze sie na zaoczne
czesc Misiek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 11:54 am
Lethiel Kiray Lethiel wybacz.. ale lamy mnie jakos specjalnie nie kreca xD
ooo... misja ninja wiem... *puszcza jej oko i usmiecha sie zbereznie* nom specjalna misja... nawet z toba zwiazana... yyy... *chwila konsternacji* kto to powiedzial... *patrzy na zberezny usmiech* >.> *mac* <.<
hej Beeejbe ;> heart *tuuuluuu* *szczyp* heart nie boj sie... raczej sie nie spotkacie *tajemniczy usmiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 11:57 am
Ryuukei oshii a nic zmeczona jestem a jutro dzieciaki jeszcze ehhhh ...i od nastepnego semsetru przenosze sie na zaoczne
czesc Misiek heart aaaw.. twoj ulubiony dzien z dziecmi ! 4laugh xD niu moze to i lepiej *przytuuuuul* znajdziemy ci jakas robote w miedzyczasie ;> heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 11:59 am
Kiray *szczyp* heart nie boj sie... raczej sie nie spotkacie *tajemniczy usmiech* nie spotkamy ? ufff.. ^^' *kamien z serca* bo wiesz.. one maja siersc pchly i wogole >.> i co ma znaczyc tajemniczosc O_o nienawidze tajemnic gonk *potrząsa nim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 11:59 am
Lethiel aaaw.. twoj ulubiony dzien z dziecmi ! 4laugh xD niu moze to i lepiej *przytuuuuul* znajdziemy ci jakas robote w miedzyczasie ;> heart wole tak spedzic dzien niz na uczelni wink najwyzej jako opiekunka do dzieci poszukam pracy :3 aten popier....siostra znaczy sie chyba wyprowadzi sie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:00 pm
co tam? fajny masz stroj... taki obscisly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:00 pm
EvilYuki BeeWolf EvilYuki BeeWolf Ehe ehe, >Spazmatycznie chwyta powietrze< specjalnie ? powiedz, ze tak ... proszę proszę. no specjalnie, miał błędy, to mu je wypisałam... stare od tego czasu cos jest dla mnie taki... zimny... To powinien być ci wdzięczny za dobrą rade, poprawę opowiadania. . no i byłam dziś na mangowych i zmarzłam przedtem i to juzwszystko, można mnie przytulić i pocieszyć... Pozwolę sobie cię przytulić i pocieszyć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|