|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:29 am
neta mi popsuli, złe ludziki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:29 am
ariellechan opcy co sie tajniaczysz?? chcesz oberwac?!?! mrgreen @Rufus: no i oprocz tego lazisz z ninja headband na glowie.. a dzieciarnia jest napalona na ten itemek.. Oo nie i ani mi się waz opryskac mnie sluzem czy tym glutem, którym opryskales mnie ostatnio fhtagn confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:36 am
burning_eyes Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!! burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:45 am
opcy burning_eyes Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!! burning_eyes *chlipu chlipu* nic nie rozumiem , ide do kata plackac *chlipu chlipu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:48 am
ariellechan opcy burning_eyes Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!! burning_eyes *chlipu chlipu* nic nie rozumiem , ide do kata plackac *chlipu chlipu* Ia!! Ia!!!
I am the gate, I am the key ...time and space entangled.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:57 am
opcy ariellechan opcy burning_eyes Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!! burning_eyes *chlipu chlipu* nic nie rozumiem , ide do kata plackac *chlipu chlipu* Ia!! Ia!!!
I am the gate, I am the key ...time and space entangled. domokun *gryzu gryzu go w macke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:59 am
dziecko w ogniu! dziecko w ogniu!! uuaaaaa!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 10:00 am
Witaj whee ----- Uuu.. jestes tatusiem * kuca i oglada malego kosmite* podobny do ciebie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 10:04 am
ariellechan Witaj whee ----- Uuu.. jestes tatusiem * kuca i oglada malego kosmite* podobny do ciebie xd Kiedy wojowałem ze złym smokiem to go znalazłem. Wypadł smoczycy z pod ogona. opcy dziecko w ogniu! dziecko w ogniu!! uuaaaaa!!!! Ałyuuuuuuuu.... Lać wodę wodę lać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 10:06 am