|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 8:23 am
Omega Sun EvilYuki Bee: DOmyslam się, że to nie Twoje... wink tata mi zrobił fotę, jedna... na której widać tylko trochę tej sukienki xD widać, że ma chłopak talent... ale mogę pokazać, proszę bardzo: http://i18.photobucket.com/albums/b139/evilyuki/ss003.jpg Hmm fajna, tylko czegos mi w niej brakuje, ale pewnie jak dobierzesz sobie ladne dodatki to bedzie ok 3nodding dziękuju :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 8:28 am
jestem dzielny...
zrobilem sobie omlet...
teraz mam nadzieje ze znajde kogos kto za mnie posprzata...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 8:29 am
ninja
Yuki: ladna sukienka whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 8:31 am
Aidanna ninja Yuki: ladna sukienka whee heart dziekuju, Aidis :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 8:33 am
EvilYuki Aidanna ninja Yuki: ladna sukienka whee heart dziekuju, Aidis :> a kiedy studniowka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 8:34 am
Aidanna EvilYuki Aidanna ninja Yuki: ladna sukienka whee heart dziekuju, Aidis :> a kiedy studniowka? w polowie stycznia :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:03 am
Yeyeyeyey Yukis na studniowce Wheeeeeeeeeeee, fajna suknia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:05 am
...Hm. ...Dostałem PM'a zastraszającego mnie banem za "hackowanie" w Markecie. ...Ale, kazali mi podać hasło, więc to na pewno nie Admini Gai, co nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:08 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Hm. ...Dostałem PM'a zastraszającego mnie banem za "hackowanie" w Markecie. ...Ale, kazali mi podać hasło, więc to na pewno nie Admini Gai, co nie? Admini gai maja kolorowe nicki, i nigdy nie poprosiliby Cie o haslo. Zglos tego uzytkownika wypelniajac formularz na glownej stronie forum.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:15 am
Omega Sun RUFUS.ABBYSINIAN ...Hm. ...Dostałem PM'a zastraszającego mnie banem za "hackowanie" w Markecie. ...Ale, kazali mi podać hasło, więc to na pewno nie Admini Gai, co nie? Admini gai maja kolorowe nicki, i nigdy nie poprosiliby Cie o haslo. Zglos tego uzytkownika wypelniajac formularz na glownej stronie forum. ...Własnie to zrobiłem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:17 am
Omega Sun RUFUS.ABBYSINIAN ...Hm. ...Dostałem PM'a zastraszającego mnie banem za "hackowanie" w Markecie. ...Ale, kazali mi podać hasło, więc to na pewno nie Admini Gai, co nie? Admini gai maja kolorowe nicki, i nigdy nie poprosiliby Cie o haslo. Zglos tego uzytkownika wypelniajac formularz na glownej stronie forum. no i pod samym PMkiem masz czerwony przycisk 'report' 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:18 am
opcy Omega Sun RUFUS.ABBYSINIAN ...Hm. ...Dostałem PM'a zastraszającego mnie banem za "hackowanie" w Markecie. ...Ale, kazali mi podać hasło, więc to na pewno nie Admini Gai, co nie? Admini gai maja kolorowe nicki, i nigdy nie poprosiliby Cie o haslo. Zglos tego uzytkownika wypelniajac formularz na glownej stronie forum. no i pod samym PMkiem masz czerwony przycisk 'report' 3nodding ...O, właśnie jego dokładnie użyłem. 3nodding ...Kurcze, już człowiek nawet spokojnie nie może wystawić rzeczy do marketu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:22 am
co sie tajniaczysz?? chcesz oberwac?!?! mrgreen @Rufus: no i oprocz tego lazisz z ninja headband na glowie.. a dzieciarnia jest napalona na ten itemek..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:27 am
opcy co sie tajniaczysz?? chcesz oberwac?!?! mrgreen @Rufus: no i oprocz tego lazisz z ninja headband na glowie.. a dzieciarnia jest napalona na ten itemek.. Oo nie i ani mi się waz opryskac mnie sluzem czy tym glutem, którym opryskales mnie ostatnio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|