|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:20 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no bo ja jestem delikatny i musze miec zabezpieczenie. poza tym mozna sie owinąć ciepło. a twoja nadaje sie tylko do... ... podrapania? ;DDDDD ty masz taka jak moja Bona oO''''''''''' < zaglada mu do pyska > i masz takie wielkie zeby... i wszystkie zdrowe ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:22 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no bo ja jestem delikatny i musze miec zabezpieczenie. poza tym mozna sie owinąć ciepło. a twoja nadaje sie tylko do... ... podrapania? ;DDDDD ty masz taka jak moja Bona oO''''''''''' < zaglada mu do pyska > i masz takie wielkie zeby... i wszystkie zdrowe ;D ... jakas aluzja do slodyczy np do kremu czekoladowego ? XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:26 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no bo ja jestem delikatny i musze miec zabezpieczenie. poza tym mozna sie owinąć ciepło. a twoja nadaje sie tylko do... ... podrapania? ;DDDDD ty masz taka jak moja Bona oO''''''''''' < zaglada mu do pyska > i masz takie wielkie zeby... i wszystkie zdrowe ;D ... jakas aluzja do slodyczy np do kremu czekoladowego ? XDDD wez przestan juz o tym kremie ;DDD ty jestes normalnie...kusicielka! ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:28 am
Lavagetas_heqetai wez przestan juz o tym kremie ;DDD ty jestes normalnie...kusicielka! ;] sie przez niego wyglebilam na schodach XD a ty malomowny XDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:31 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai wez przestan juz o tym kremie ;DDD ty jestes normalnie...kusicielka! ;] sie przez niego wyglebilam na schodach XD a ty malomowny XDDDDDD jak sie oblizuje czekoladowy krem z palca w trakcie iścia to nic dziwnego ;DDD malomowny? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:35 am
mniam mniam, dobry był obiadek... a na deserek... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:35 am
Lavagetas_heqetai jak sie oblizuje czekoladowy krem z palca w trakcie iścia to nic dziwnego ;DDD malomowny? ;> Cooo?! XD ja tak nie robie! Ja bieglam po schodach do ciebie, a nie! XDDDDD a nie? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:39 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai jak sie oblizuje czekoladowy krem z palca w trakcie iścia to nic dziwnego ;DDD malomowny? ;> Cooo?! XD ja tak nie robie! Ja bieglam po schodach do ciebie, a nie! XDDDDD a nie? ;> jasne jasne mrgreen jeszcze nie dobieglas bo w drzwiach sie nikt nie pokazał ;D nie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:41 am
Tartlet mniam mniam, dobry był obiadek... a na deserek... whee Bo te gwiazdki to StarCzkoki, łał..................... Lodzik ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:42 am
wow... 2200 golda - nogdy tyle nie miałam o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:43 am
BeeWolf Tartlet mniam mniam, dobry był obiadek... a na deserek... whee Bo te gwiazdki to StarCzkoki, łał..................... Lodzik ? Bee'mberku, masz ochotę na wspólny deserek? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:43 am
Tartlet wow... 2200 golda - nogdy tyle nie miałam o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:45 am
Lavagetas_heqetai Tartlet wow... 2200 golda - nogdy tyle nie miałam o_O Te, bo podkręcę mrożenie i tak zostaniesz z tym paluszkiem (albo i bez niego ;P)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:47 am
Tartlet Lavagetas_heqetai Tartlet wow... 2200 golda - nogdy tyle nie miałam o_O Te, bo podkręcę mrożenie i tak zostaniesz z tym paluszkiem (albo i bez niego ;P) chciałabys mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:54 am
Tartlet BeeWolf Tartlet mniam mniam, dobry był obiadek... a na deserek... whee Bo te gwiazdki to StarCzkoki, łał..................... Lodzik ? Bee'mberku, masz ochotę na wspólny deserek? whee Jeśli proponujesz coś słodkiego to zawsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|