|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 3:56 am
zamontowałam sobie Firefox2 a teraz idę przygotowywać łobiadek ;P
Witam wszystkich tu zebranych (i rozebranych hehehe)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 3:57 am
BeeWolf Lavagetas_heqetai Dariia doszłam do wniosku że... ...jestem młoda, ładna zgrabna i powabna, o! cool ide na zakupy.. heart nie pisz tu takich deklaracji bo nie bedziesz mogła dopisać żeś dziewica... ;] ale mam kaca.. jejku! abu... Teraz młodzież średnio inicjację seksualną przechodzi w wieku 14 lat więc chyba [...] Fajnie mieć kaca, jeśli impreza była dobra bo jak nie to się poświęcałeś na darmo. Fajne samiczki były, czy to Gej party ? nie no hetero raczej ;P było fajnie ale mi nie potrzeba duzo zeby miec kaca ;D Rin ja nie dużo... zostaw ten wałek ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 3:58 am
Lavagetas_heqetai Rin ja nie dużo... zostaw ten wałek ;D mrgreen < chowa go> ja nie mam przeciez nic przeciwko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 3:59 am
Tartlet zamontowałam sobie Firefox2 a teraz idę przygotowywać łobiadek ;P Witam wszystkich tu zebranych (i rozebranych hehehe) zdrastwuj razpustnica ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:00 am
Lavagetas_heqetai nie no hetero raczej ;P było fajnie ale mi nie potrzeba duzo zeby miec kaca ;D To fajnie, no i też miło, że ekonomiczny facet jesteś. Ja się wam pochwale iż od 3 dni jestem fanem grzanego piwa. Hej Tartlet:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:02 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin ja nie dużo... zostaw ten wałek ;D mrgreen < chowa go> ja nie mam przeciez nic przeciwko... no napewno ;D Bee ********, jestem ekonomiczny- pierwszy ide spac, pierwszy sie budze i robie sniadanie ;DDD grzane piwo osobiscie mi nie smakuje, ale faktem jest ze znam kilku amatorów i tez sobie to chwalą wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:05 am
obydwoje jestesmy tolerancyjni ;] ( zerk zerk na "wasy kocie" XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:07 am
Lavagetas_heqetai Bee ********, jestem ekonomiczny- pierwszy ide spac, pierwszy sie budze i robie sniadanie ;DDD grzane piwo osobiscie mi nie smakuje, ale faktem jest ze znam kilku amatorów i tez sobie to chwalą wink A ja na odwrót chodzę spać pod koniec wstaje w połowie, śniadanko jest, prawie, czasem posprzątane wszystko co było do posprzątania. Trzeba sobie ułatwiać. No to znasz już kolejnego amatora smile mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:08 am
Rin_Youkai obydwoje jestesmy tolerancyjni ;] ( zerk zerk na "wasy kocie" XD ) ja nie ;DDD
podobni sie zrobilismy ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:10 am
BeeWolf Lavagetas_heqetai Bee ********, jestem ekonomiczny- pierwszy ide spac, pierwszy sie budze i robie sniadanie ;DDD grzane piwo osobiscie mi nie smakuje, ale faktem jest ze znam kilku amatorów i tez sobie to chwalą wink A ja na odwrót chodzę spać pod koniec wstaje w połowie, śniadanko jest, prawie, czasem posprzątane wszystko co było do posprzątania. Trzeba sobie ułatwiać. No to znasz już kolejnego amatora smile mrgreen aleś wygodny blaugh dopisze sobie ciebie do notatnika wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:11 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai obydwoje jestesmy tolerancyjni ;] ( zerk zerk na "wasy kocie" XD ) ja nie ;DDD
podobni sie zrobilismy ;] zobaczymy XDDDD cos takiego rolleyes mrgreen tylko, ze ty masz 5 konczyne puszystrza XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:15 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai obydwoje jestesmy tolerancyjni ;] ( zerk zerk na "wasy kocie" XD ) ja nie ;DDD
podobni sie zrobilismy ;] zobaczymy XDDDD cos takiego rolleyes mrgreen tylko, ze ty masz 5 konczyne puszystrza XD jakie zobaczymy ;PPPPP no bo ja jestem delikatny i musze miec zabezpieczenie. poza tym mozna sie owinąć ciepło. a twoja nadaje sie tylko do... ... podrapania? ;DDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:16 am
Lavagetas_heqetai aleś wygodny blaugh dopisze sobie ciebie do notatnika wink To się nazywa cwaniactwo. HAHAHA.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:17 am
Lavagetas_heqetai no bo ja jestem delikatny i musze miec zabezpieczenie. poza tym mozna sie owinąć ciepło. a twoja nadaje sie tylko do... ... podrapania? ;DDDDD ty masz taka jak moja Bona oO''''''''''' < zaglada mu do pyska > i masz takie wielkie zeby...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|