|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 1:13 pm
opcy oi! Mroczna_Omi jak tam zdrowko? a dziekuje, juz duzo lepiej. Poza tym, ze wygladam okropnie i chodze caly dzien w pizamie da sie przezyc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 1:15 pm
Opcy nie lubi dziewczynek? whee To znaczy... jestem, a w każdym razie, staram się być tolerancyjna cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 1:25 pm
Tartlet Opcy nie lubi dziewczynek? whee To znaczy... jestem, a w każdym razie, staram się być tolerancyjna cool kilka lubie... jedna nawet bardzonajbardziej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 1:31 pm
ha przeszlam wino adwenczer ;D ;D ;D wyjebista gierka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 1:36 pm
Dariia ha przeszlam wino adwenczer ;D ;D ;D wyjebista gierka... a proud day for you and your family..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 1:37 pm
opcy Dariia ha przeszlam wino adwenczer ;D ;D ;D wyjebista gierka... a proud day for you and your family.. taaa rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 1:45 pm
Dariia opcy Dariia ha przeszlam wino adwenczer ;D ;D ;D wyjebista gierka... a proud day for you and your family.. taaa rofl co tam Kitt w ogole w zyciu... botak sie pojawiasz a nic nie opowiadasz ciekawego..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 1:46 pm
*główkuje* ciekawe czy mój artykuł spodoba się poloniście. chcę go wysłać do przeglądu szkolnego czyli gazety która dociera do szkół średnich w woj. śląskim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 1:51 pm
jestem mrr, jestem tez oh i ah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 1:51 pm
opcy Dariia opcy Dariia ha przeszlam wino adwenczer ;D ;D ;D wyjebista gierka... a proud day for you and your family.. taaa rofl co tam Kitt w ogole w zyciu... botak sie pojawiasz a nic nie opowiadasz ciekawego.. a bo moje zycie ogolnie nudne jest wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 1:53 pm
Dariia opcy Dariia opcy Dariia ha przeszlam wino adwenczer ;D ;D ;D wyjebista gierka... a proud day for you and your family.. taaa rofl co tam Kitt w ogole w zyciu... botak sie pojawiasz a nic nie opowiadasz ciekawego.. a bo moje zycie ogolnie nudne jest wink *wladczym tonem* nie tobie to oceniac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 1:58 pm
opcy *wladczym tonem* nie tobie to oceniac! *podaje mu badyl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 2:05 pm
T.Franiu, jakiej karty płatniczej używałaś przy zakupie Itemu na December?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 2:09 pm
Tartlet T.Franiu, jakiej karty płatniczej używałaś przy zakupie Itemu na December? hę? żadnej a o co chodzi konkretniej? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|