|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:04 am
oki doki idę przyswajac sobie wiedzę słownictwa hiszpańskiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:04 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania #Happysad - [wszystko jedno #03] hymn 78 [2:31] eh... Chihiro Yonekura-Will.mp3 ha, znam obie piosenki heart i lubie niemilosiernie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:10 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai < zakrywa zakrwawiony palec> a tak sie z psem bawilam... Nakleić plasterek na paluszek ? juz mi mamusia nakleila... cos moje 2 suki nie moga sie dogadac... O ja, przeczytałem, że twoje dwa sutki nie mogę się dogadać. Nie lubią się twoje suczki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:12 am
MOTYLEM JESTEM UŁOOOOŁOOO 4laugh 4laugh !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:15 am
Karnaaa MOTYLEM JESTEM UŁOOOOŁOOO 4laugh 4laugh !! Motylem byłem ale utyłem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:16 am
BeeWolf Karnaaa MOTYLEM JESTEM UŁOOOOŁOOO 4laugh 4laugh !! Motylem byłem ale utyłem. przykre...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:17 am
BeeWolf Karnaaa MOTYLEM JESTEM UŁOOOOŁOOO 4laugh 4laugh !! Motylem byłem ale utyłem. Wiec musisz zastosowac najnowszej generacji herbatki odchudzajace "SLIM BODY" ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:17 am
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai < zakrywa zakrwawiony palec> a tak sie z psem bawilam... Nakleić plasterek na paluszek ? juz mi mamusia nakleila... cos moje 2 suki nie moga sie dogadac... O ja, przeczytałem, że twoje dwa sutki nie mogę się dogadać. Nie lubią się twoje suczki. rofl rofl rofl mrgreen XDDD A no nie lubia... i ja cierpie gdy je rozdzielam z bojki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:22 am
Karnaaa BeeWolf Karnaaa MOTYLEM JESTEM UŁOOOOŁOOO 4laugh 4laugh !! Motylem byłem ale utyłem. Wiec musisz zastosowac najnowszej generacji herbatki odchudzajace "SLIM BODY" ninja KARNAAaaaaaaaaaaaa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:25 am
Rin_Youkai Karnaaa BeeWolf Karnaaa MOTYLEM JESTEM UŁOOOOŁOOO 4laugh 4laugh !! Motylem byłem ale utyłem. Wiec musisz zastosowac najnowszej generacji herbatki odchudzajace "SLIM BODY" ninja KARNAAaaaaaaaaaaaa 4laugh RINUUUUUUUS 4laugh a ja musze juz uciekac bo mi smiercia groza emo papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:28 am
Dzień dobry! Witają państwa Bonifacja Cegła i Hermenegilda Płot. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:29 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai < zakrywa zakrwawiony palec> a tak sie z psem bawilam... Nakleić plasterek na paluszek ? juz mi mamusia nakleila... cos moje 2 suki nie moga sie dogadac... O ja, przeczytałem, że twoje dwa sutki nie mogę się dogadać. Nie lubią się twoje suczki. rofl rofl rofl mrgreen XDDD A no nie lubia... i ja cierpie gdy je rozdzielam z bojki nienawidze dzwonic do operatora internetu ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:29 am
Czarny Dzień dobry! Witają państwa Bonifacja Cegła i Hermenegilda Płot. ninja jestes murzynem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|