|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 8:34 am
ariellechan Terrorystka Frania ariellechan Terrorystka Frania no i zrobilam kolejny kolaż... niestety nie wyszedł.... to spróbuj zrobić nastepny 3nodding to jest za czasochłonne, a mnie wena już opuściła... no to trzeba poczekać, aż wena wróci xd całkiem możliwe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 8:38 am
Terrorystka Frania ariellechan Terrorystka Frania ariellechan Terrorystka Frania no i zrobilam kolejny kolaż... niestety nie wyszedł.... to spróbuj zrobić nastepny 3nodding to jest za czasochłonne, a mnie wena już opuściła... no to trzeba poczekać, aż wena wróci xd całkiem możliwenom 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 8:38 am
ariellechan BeeWolf ariellechan BeeWolf >Je SE czipsa, z pod poduszki< *patrzy na niego* >patrzy się na nią< Co jest ? >Pyta się z pełnymi ustami< Nie mowi sie z pełnymi ustami, a poza tym sie ze mna nie dzielisz xd >Połyka czipsa< >podje czipsy z pod poduszki< Smacznego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 8:40 am
BeeWolf ariellechan BeeWolf ariellechan BeeWolf >Je SE czipsa, z pod poduszki< *patrzy na niego* >patrzy się na nią< Co jest ? >Pyta się z pełnymi ustami< Nie mowi sie z pełnymi ustami, a poza tym sie ze mna nie dzielisz xd >Połyka czipsa< >podje czipsy z pod poduszki< Smacznego. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 8:48 am
A ty masz pojęcie, z czego są czipsy z pod poduszki zrobione ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 8:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 8:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 8:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 8:57 am
#Happysad - [wszystko jedno #03] hymn 78 [2:31] eh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:00 am
< zakrywa zakrwawiony palec> a tak sie z psem bawilam... Frania: czy wy tez chodziliscie w czasie probnych na lekcje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:02 am
Terrorystka Frania #Happysad - [wszystko jedno #03] hymn 78 [2:31] eh... Chihiro Yonekura-Will.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:02 am
Rin_Youkai < zakrywa zakrwawiony palec> a tak sie z psem bawilam... Nakleić plasterek na paluszek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:03 am
nie. zaczynalismy lekcje od 11:25 i konczylismy wtedy kiedy zawsze konczymy w środe, czwartek i piatek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:04 am
BeeWolf Rin_Youkai < zakrywa zakrwawiony palec> a tak sie z psem bawilam... Nakleić plasterek na paluszek ? juz mi mamusia nakleila... cos moje 2 suki nie moga sie dogadac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|