|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 12:52 pm
Dariia o.O coś mi na głowie wyroslo... hej wam ;* mi tez... czecz Ci.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 12:53 pm
opcy *przyssaw przyssaw pszyssawka* aaaaa... ohyda przyssawka przyssała się do mnie ! Fuj, ohyda! eek scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 12:54 pm
Dariia o.O coś mi na głowie wyroslo... hej wam ;* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 12:57 pm
ariellechan aaaaa... ohyda przyssawka przyssała się do mnie ! Fuj, ohyda! eek scream zapomnialas o sluzie mloda damo.. tsk tsk tsk.. *gestykulujac chlapie sluzem(obslizlym)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 12:59 pm
opcy ariellechan aaaaa... ohyda przyssawka przyssała się do mnie ! Fuj, ohyda! eek scream zapomnialas o sluzie mloda damo.. tsk tsk tsk.. *gestykulujac chlapie sluzem(obslizlym)* i jeszcze ten śluz jest zielony ?!? Cała jestem w zielonym glucie stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 1:00 pm
ariellechan opcy ariellechan aaaaa... ohyda przyssawka przyssała się do mnie ! Fuj, ohyda! eek scream zapomnialas o sluzie mloda damo.. tsk tsk tsk.. *gestykulujac chlapie sluzem(obslizlym)* i jeszcze ten śluz jest zielony ?!? Cała jestem w zielonym glucie stare gonk zgnilozielonobrazowy... jesli chodzi o szczegoly... fhtaghn! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 1:03 pm
fajny sig Bucurzasty wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 1:08 pm
opcy ariellechan opcy ariellechan aaaaa... ohyda przyssawka przyssała się do mnie ! Fuj, ohyda! eek scream zapomnialas o sluzie mloda damo.. tsk tsk tsk.. *gestykulujac chlapie sluzem(obslizlym)* i jeszcze ten śluz jest zielony ?!? Cała jestem w zielonym glucie stare gonk zgnilozielonobrazowy... jesli chodzi o szczegoly... fhtaghn! mrgreen a tu mnie zaskoczyłeś surprised bulagakum whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 1:12 pm
ariellechan Dariia o.O coś mi na głowie wyroslo... hej wam ;* witaj fajny av biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 1:13 pm
Dariia ariellechan Dariia o.O coś mi na głowie wyroslo... hej wam ;* witaj fajny av biggrin dzięki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 1:15 pm
Ryuukei oshii fajny sig Bucurzasty wink dostalem list od Owczastej.. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 1:15 pm
skrobalam, skrobalam... i wyskrobalam dziure w ryssunku crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 1:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 1:20 pm
opcy Ryuukei oshii fajny sig Bucurzasty wink dostalem list od Owczastej.. heart jak bedziesz jej odpisyweal to ja pozdrow biggrin
Aid fascynujace chcesz o tym porozmawiac rolleyes
czesc malenka mrgreen heart heart heart heart *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 1:22 pm
Aidanna skrobalam, skrobalam... i wyskrobalam dziure w ryssunku crying a dużą czy małą ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|