|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:40 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki och, ty, jak mogłeś? *rozciera uszczypnięte miejsce* wybacz, nie mogłem sie oprzeć *patrzy spode łba*
Franka uznajmy ze wierze...ale wiesz, teraz bedziesz pod kuratorskim dozorem ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:41 am
kropka Lavagetas_heqetai kurde- potraktowała mnie editem... juz niewart jestem osobnego posta! abu... ona mnie kocha XD moja koleżanka z klasy co przypominy mi z tym kochaniem CIebie to mi ostatnio mówi: Kooooocham Cie! a ja mówie: wszyscy mi tak mówią i wiesz co ona odpowiedziała? XD BO JESTEŚ MĄDRA I KOCHANA! ha-ha-ha! mrgreen domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:43 am
nie ma to jak czytac artykul o bieliznie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja jakis taki zniewiescialy jestes...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Franka uznajmy ze wierze...ale wiesz, teraz bedziesz pod kuratorskim dozorem ;> SIR! *salut* Yes, SIR! mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:44 am
Aidanna nie ma to jak czytac artykul o bieliznie xp masz lyyynka? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna nie ma to jak czytac artykul o bieliznie xp Aidanno ma kochana, natchnij mnie! biggrin mam ochote zrobic kolaz albo napisac felieton, a ze dawno nic nie pisałam, natchnij mnie na jakis temat! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania kropka Lavagetas_heqetai kurde- potraktowała mnie editem... juz niewart jestem osobnego posta! abu... ona mnie kocha XD moja koleżanka z klasy co przypominy mi z tym kochaniem CIebie to mi ostatnio mówi: Kooooocham Cie! a ja mówie: wszyscy mi tak mówią i wiesz co ona odpowiedziała? XD BO JESTEŚ MĄDRA I KOCHANA! ha-ha-ha! mrgreen domokun ale Ci dobrze... mi mowia: lecz sie boś nawiedzona
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Aidanna nie ma to jak czytac artykul o bieliznie xp masz lyyynka? rofl co widzisz zabawnego w bieliźnie? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:45 am
Terrorystka Frania Aidanna nie ma to jak czytac artykul o bieliznie xp Aidanno ma kochana, natchnij mnie! biggrin mam ochote zrobic kolaz albo napisac felieton, a ze dawno nic nie pisałam, natchnij mnie na jakis temat! biggrin zycie mrowki w dzisiejszych czasach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka ale Ci dobrze... mi mowia: lecz sie boś nawiedzona 4laugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki ninja jakis taki zniewiescialy jestes... nie zniewiesciały, mam jeno długie rzęsy poza tym wpływam zachowaniem na na tą ...łagodną...strone twojej kobiecości ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:46 am
kropka Terrorystka Frania Aidanna nie ma to jak czytac artykul o bieliznie xp Aidanno ma kochana, natchnij mnie! biggrin mam ochote zrobic kolaz albo napisac felieton, a ze dawno nic nie pisałam, natchnij mnie na jakis temat! biggrin zycie mrowki w dzisiejszych czasach to ma ładne znaczenie metaforyczne obecnie wink *notuje w kajeciku*
mam zamiar to wysłać to gazety XD i wtedy jak sie numer ukarze to specjalnie go dla Ciebie przyniose XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:46 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Franka uznajmy ze wierze...ale wiesz, teraz bedziesz pod kuratorskim dozorem ;> SIR! *salut* Yes, SIR! mad no!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:47 am
EvilYuki Aidanna nie ma to jak czytac artykul o bieliznie xp masz lyyynka? rofl nawet fajny artykul xD a lyynka ni mam, bo to gazeta whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|