|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:25 am
Rin_Youkai BeeWolf whee Wytaj. >Figlarnie się uśmiecha pod zbroją< a jak tu slodziutko w niej wygladasz whee Bo ja taki pan rycerz się zrobiłem, jestem bardzo silny, zły, albo i dobry. Ale nader wszystko jestem władczy.... >Stara się ją porazić swoim władczym wzrokiem<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:31 am
zobaczylam dzis rysunek, za ktory kolezanka dostala 200zl sprzedajac go w japoni... bosz... jakie cudenko!! tuszem... trzy misiace robione!! w zyciu bym nie pomyslala, ze to jej rysunek gonk pinkny byl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:53 am
Aidanna zobaczylam dzis rysunek, za ktory kolezanka dostala 200zl sprzedajac go w japoni... bosz... jakie cudenko!! tuszem... trzy misiace robione!! w zyciu bym nie pomyslala, ze to jej rysunek gonk pinkny byl no i?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 10:01 am
Kiray Aidanna zobaczylam dzis rysunek, za ktory kolezanka dostala 200zl sprzedajac go w japoni... bosz... jakie cudenko!! tuszem... trzy misiace robione!! w zyciu bym nie pomyslala, ze to jej rysunek gonk pinkny byl no i?... moze Ciebie to nie obchodzi... rolleyes ale ja bym chciala rysowac jak ona... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 10:03 am
Aidanna Kiray Aidanna zobaczylam dzis rysunek, za ktory kolezanka dostala 200zl sprzedajac go w japoni... bosz... jakie cudenko!! tuszem... trzy misiace robione!! w zyciu bym nie pomyslala, ze to jej rysunek gonk pinkny byl no i?... moze Ciebie to nie obchodzi... rolleyes ale ja bym chciala rysowac jak ona... whee masz racje nie obchodzi mnie to... to sie ucz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 10:05 am
Kiray Aidanna Kiray Aidanna zobaczylam dzis rysunek, za ktory kolezanka dostala 200zl sprzedajac go w japoni... bosz... jakie cudenko!! tuszem... trzy misiace robione!! w zyciu bym nie pomyslala, ze to jej rysunek gonk pinkny byl no i?... moze Ciebie to nie obchodzi... rolleyes ale ja bym chciala rysowac jak ona... whee masz racje nie obchodzi mnie to... to sie ucz... to sie ucze przeciez od paru lat rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 10:09 am
Aidanna Kiray Aidanna Kiray Aidanna zobaczylam dzis rysunek, za ktory kolezanka dostala 200zl sprzedajac go w japoni... bosz... jakie cudenko!! tuszem... trzy misiace robione!! w zyciu bym nie pomyslala, ze to jej rysunek gonk pinkny byl no i?... moze Ciebie to nie obchodzi... rolleyes ale ja bym chciala rysowac jak ona... whee masz racje nie obchodzi mnie to... to sie ucz... to sie ucze przeciez od paru lat rolleyes widac za malo jesli jeszcze nie sprzedajesz obrazkow do japonii... takich cudeniek... co przez trzy miesiace sie je robi i mozna dostac za nie 200 zl... i to tuszem... znikam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 10:11 am
Kiray Aidanna Kiray Aidanna Kiray Aidanna zobaczylam dzis rysunek, za ktory kolezanka dostala 200zl sprzedajac go w japoni... bosz... jakie cudenko!! tuszem... trzy misiace robione!! w zyciu bym nie pomyslala, ze to jej rysunek gonk pinkny byl no i?... moze Ciebie to nie obchodzi... rolleyes ale ja bym chciala rysowac jak ona... whee masz racje nie obchodzi mnie to... to sie ucz... to sie ucze przeciez od paru lat rolleyes widac za malo jesli jeszcze nie sprzedajesz obrazkow do japonii... takich cudeniek... co przez trzy miesiace sie je robi i mozna dostac za nie 200 zl... i to tuszem... znikam... pff xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 10:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 10:56 am
[Potem - Nie lubie wampirow] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:08 am
hyhyhy... jest kto? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:10 am
EvilYuki hyhyhy... jest kto? ninja *macha jej* ninja emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:11 am
Aidanna EvilYuki hyhyhy... jest kto? ninja *macha jej* ninja emo hyhy... *odmachuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:12 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki hyhyhy... jest kto? ninja *macha jej* ninja emo hyhy... *odmachuje* czy Ciebie tez boli glowa.... wszystkich dzis glowa boli ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|