Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26598 26599 26600 26601 26602 26603 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Nov 17, 2006 9:25 am

Rin_Youkai
BeeWolf
Rin_Youkai

Bee: witaj whee

whee Wytaj.
>Figlarnie się uśmiecha pod zbroją<
a jak tu slodziutko w niej wygladasz whee

Bo ja taki pan rycerz się zrobiłem, jestem bardzo silny, zły, albo i dobry. Ale nader wszystko jestem władczy....
>Stara się ją porazić swoim władczym wzrokiem<
PostPosted: Fri Nov 17, 2006 9:25 am

oi...
cholira... obiadek

Ozzwald

Aidanna

PostPosted: Fri Nov 17, 2006 9:31 am

zobaczylam dzis rysunek, za ktory kolezanka dostala 200zl sprzedajac go w japoni... bosz... jakie cudenko!! tuszem... trzy misiace robione!! w zyciu bym nie pomyslala, ze to jej rysunek gonk pinkny byl
PostPosted: Fri Nov 17, 2006 9:53 am

Aidanna
zobaczylam dzis rysunek, za ktory kolezanka dostala 200zl sprzedajac go w japoni... bosz... jakie cudenko!! tuszem... trzy misiace robione!! w zyciu bym nie pomyslala, ze to jej rysunek gonk pinkny byl

no i?...

Kiray

Aidanna

PostPosted: Fri Nov 17, 2006 10:01 am

Kiray
Aidanna

no i?...
moze Ciebie to nie obchodzi... rolleyes ale ja bym chciala rysowac jak ona... whee
PostPosted: Fri Nov 17, 2006 10:03 am

Aidanna
Kiray
Aidanna

no i?...
moze Ciebie to nie obchodzi... rolleyes ale ja bym chciala rysowac jak ona... whee

masz racje nie obchodzi mnie to...

to sie ucz...

Kiray

Aidanna

PostPosted: Fri Nov 17, 2006 10:05 am

Kiray
Aidanna
Kiray
Aidanna

no i?...

to sie ucz...
to sie ucze przeciez od paru lat rolleyes
PostPosted: Fri Nov 17, 2006 10:09 am

Aidanna
Kiray
Aidanna
Kiray
Aidanna

no i?...

to sie ucz...

widac za malo jesli jeszcze nie sprzedajesz obrazkow do japonii... takich cudeniek... co przez trzy miesiace sie je robi i mozna dostac za nie 200 zl... i to tuszem...

znikam...

Kiray

Aidanna

PostPosted: Fri Nov 17, 2006 10:11 am

Kiray
Aidanna
Kiray
Aidanna
Kiray
Aidanna

no i?...

to sie ucz...

widac za malo jesli jeszcze nie sprzedajesz obrazkow do japonii... takich cudeniek... co przez trzy miesiace sie je robi i mozna dostac za nie 200 zl... i to tuszem...

znikam...
pff xd
PostPosted: Fri Nov 17, 2006 10:27 am

bu bu bu

EvilYuki
Crew

Aidanna

PostPosted: Fri Nov 17, 2006 10:56 am

[Potem - Nie lubie wampirow] xd
PostPosted: Fri Nov 17, 2006 11:08 am

hyhyhy... jest kto? ninja

EvilYuki
Crew

Aidanna

PostPosted: Fri Nov 17, 2006 11:10 am

EvilYuki
*macha jej* ninja emo
PostPosted: Fri Nov 17, 2006 11:11 am

Aidanna
EvilYuki
*macha jej* ninja emo
hyhy... *odmachuje*

EvilYuki
Crew

Aidanna

PostPosted: Fri Nov 17, 2006 11:12 am

EvilYuki
Aidanna
EvilYuki
*macha jej* ninja emo
hyhy... *odmachuje*
czy Ciebie tez boli glowa.... wszystkich dzis glowa boli ninja
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26598 26599 26600 26601 26602 26603 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games