|
|
|
|
Posted: Thu Mar 01, 2007 2:34 pm
Ni_Ola Lavagetas_heqetai Cookie- zakochac sie mozna. Ahh gdybym nie byl chlopcem ;D A kto broni? Mamy "wolny" kraj ... no może przesadzam, ale kochać Kukusa możesz. Daj szanse swemu uczuciu. A co na to Kukus?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 4:28 am
Fun Doll Ni_Ola Lavagetas_heqetai Cookie- zakochac sie mozna. Ahh gdybym nie byl chlopcem ;D A kto broni? Mamy "wolny" kraj ... no może przesadzam, ale kochać Kukusa możesz. Daj szanse swemu uczuciu. A co na to Kukus?ja tam Pisarka lubię, więc czekam jak się sytuacja rozwinie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 10:31 am
Przykro mi ale nie podobasz się nam, mianowicie mi i Ozzemu, no i masz pryszcza w nosie, metalowego ale masz notabene strasznie wymalowane oczy blech. Dzieciak!!!!!!!
No i nie bądź taka HOLA HOLA Bybe. talk2hand mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 11:04 am
BeeWolf_san Przykro mi ale nie podobasz się nam, mianowicie mi i Ozzemu, no i masz pryszcza w nosie, metalowego ale masz notabene strasznie wymalowane oczy blech. w kwestii formalnej popieram pogląd, krewniaki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 11:06 am
BeeWolf_san Przykro mi ale nie podobasz się nam, mianowicie mi i Ozzemu, no i masz pryszcza w nosie, metalowego ale masz notabene strasznie wymalowane oczy blech. Dzieciak!!!!!!!
No i nie bądź taka HOLA HOLA Bybe. talk2hand mrgreen bywa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 11:59 am
ja wiem, że jestem ubrana na różowo, wymalowana i włosy oklapnięte i nieułozone, ale naprawde bardzo wam chciałam i chcę nadal pokazać moje zdjęcia z Ecchiconu :* mam nadzieję, że znajdę jakieś na którym będę w cywilu i wyglądać lepiej :3 nie ma kobiet brzydkich, są tylko... niewyspane xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 1:01 pm
EvilYuki ja wiem, że jestem ubrana na różowo, wymalowana i włosy oklapnięte i nieułozone, ale naprawde bardzo wam chciałam i chcę nadal pokazać moje zdjęcia z Ecchiconu :* mam nadzieję, że znajdę jakieś na którym będę w cywilu i wyglądać lepiej :3 nie ma kobiet brzydkich, są tylko... niewyspane xD dla mnie wygladasz slodziutko 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 1:04 pm
EvilYuki ja wiem, że jestem ubrana na różowo, wymalowana i włosy oklapnięte i nieułozone, ale naprawde bardzo wam chciałam i chcę nadal pokazać moje zdjęcia z Ecchiconu :* mam nadzieję, że znajdę jakieś na którym będę w cywilu i wyglądać lepiej :3 nie ma kobiet brzydkich, są tylko... niewyspane xD Ty grubawa troche jesteś whee redface Przepraszam redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 1:05 pm
Taka troche zwyczajna. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 1:08 pm
`Amelia` Z nudów i czegoś tam jeszcze (zaraz... samotnie spędzanych Walentynek? whee ) postanowiłam zrobić sobie zdjęcie i zamieścić je tutaj.
 Ładna pani i nie powinna spędzać sama waleńtynek. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 1:10 pm
Terrorystka Frania ja nie wygladajaca na gwiazde filmowa i moj nie szkeszy mundurek z moja kosmiczna szafka ;p
pfff ;p Pani też fajna redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 1:29 pm
Rin_Youkai EvilYuki ja wiem, że jestem ubrana na różowo, wymalowana i włosy oklapnięte i nieułozone, ale naprawde bardzo wam chciałam i chcę nadal pokazać moje zdjęcia z Ecchiconu :* mam nadzieję, że znajdę jakieś na którym będę w cywilu i wyglądać lepiej :3 nie ma kobiet brzydkich, są tylko... niewyspane xD dla mnie wygladasz slodziutko 4laugh a dla mnie różowo dość... i nie ma w mej opinii ni kszty entuzjazmu burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 3:29 pm
granat Terrorystka Frania ja nie wygladajaca na gwiazde filmowa i moj nie szkeszy mundurek z moja kosmiczna szafka ;p
pfff ;p Pani też fajna redface bywało lepiej, a Ty sie juz nie podlizuj ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 3:31 pm
Kukus Rin_Youkai EvilYuki ja wiem, że jestem ubrana na różowo, wymalowana i włosy oklapnięte i nieułozone, ale naprawde bardzo wam chciałam i chcę nadal pokazać moje zdjęcia z Ecchiconu :* mam nadzieję, że znajdę jakieś na którym będę w cywilu i wyglądać lepiej :3 nie ma kobiet brzydkich, są tylko... niewyspane xD dla mnie wygladasz slodziutko 4laugh a dla mnie różowo dość... i nie ma w mej opinii ni kszty entuzjazmu burning_eyes Yuki, czy to jakiś bal przebierańców był? one wymiatają. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|