|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 1:46 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat *wpada glosno na posterunek* bacznosc! General idzie! pirate witam Was wszystkich......dzisiaj wymyslilem dla Was zabawe.....bedziemy sie bawic w gre kto pierwszy odpadnie.... mrgreen eek w czym odpadnie? eek twisted a gdzie kuna bacznosc? zameldowac sie! rozkaz! pirate odpadnie z gry.....hehehehe *bacznosc i melduje sie* eek ale na czym ta gra polega eek mrgreen twisted staniecie w koleczku.....i bedziecie sobie podawac odbezpieczony granat....i komu wybuchnie ten odpada z gry.... mrgreen naturalnie generalowie nie biora udzialu....mwhahahahahahaha.....i jak ci sie podoba ta opcja? mrgreen rofl crying ale to niebezpieczne mozna przy tym lapki stracic i co ja bez lapek zrobie ja odpadam xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 1:49 am
Twisted_Exile *od stania na bacznosc zaczynaja jej nogi dretwiec i zaraz bedzie zmuszona uciec bo czes sie konczy mrgreen twisted * spocznij! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 1:52 am
revcat Twisted_Exile *od stania na bacznosc zaczynaja jej nogi dretwiec i zaraz bedzie zmuszona uciec bo czes sie konczy mrgreen twisted * spocznij! mrgreen dziekuje general jest stanowczo za dobry dla mnie xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 1:53 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile *od stania na bacznosc zaczynaja jej nogi dretwiec i zaraz bedzie zmuszona uciec bo czes sie konczy mrgreen twisted * spocznij! mrgreen dziekuje general jest stanowczo za dobry dla mnie xd mrgreen twisted znaczy sie ze co? za dobry? a gra to moze zmienie na odpadniecie "losowe"?.......hmmmmmm mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 1:55 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile *od stania na bacznosc zaczynaja jej nogi dretwiec i zaraz bedzie zmuszona uciec bo czes sie konczy mrgreen twisted * spocznij! mrgreen dziekuje general jest stanowczo za dobry dla mnie xd mrgreen twisted znaczy sie ze co? za dobry? a gra to moze zmienie na odpadniecie "losowe"?.......hmmmmmm mrgreen sad prosze bardzo jesli tak general sobie zyczy skoro juz odpadlam to sama odejde mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 2:00 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile *od stania na bacznosc zaczynaja jej nogi dretwiec i zaraz bedzie zmuszona uciec bo czes sie konczy mrgreen twisted * spocznij! mrgreen dziekuje general jest stanowczo za dobry dla mnie xd mrgreen twisted znaczy sie ze co? za dobry? a gra to moze zmienie na odpadniecie "losowe"?.......hmmmmmm mrgreen stressed kuna zapomnialam ze sarkazm jest zarezerwowany dla generalow xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 2:04 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile *od stania na bacznosc zaczynaja jej nogi dretwiec i zaraz bedzie zmuszona uciec bo czes sie konczy mrgreen twisted * spocznij! mrgreen dziekuje general jest stanowczo za dobry dla mnie xd mrgreen twisted znaczy sie ze co? za dobry? a gra to moze zmienie na odpadniecie "losowe"?.......hmmmmmm mrgreen stressed kuna zapomnialam ze sarkazm jest zarezerwowany dla generalow xd mrgreen twisted hmmmm......dokladnie..... mrgreen i co mi jeszcze powiesz? ciekawego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 2:09 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile *od stania na bacznosc zaczynaja jej nogi dretwiec i zaraz bedzie zmuszona uciec bo czes sie konczy mrgreen twisted * spocznij! mrgreen dziekuje general jest stanowczo za dobry dla mnie xd mrgreen twisted znaczy sie ze co? za dobry? a gra to moze zmienie na odpadniecie "losowe"?.......hmmmmmm mrgreen stressed kuna zapomnialam ze sarkazm jest zarezerwowany dla generalow xd mrgreen twisted hmmmm......dokladnie..... mrgreen i co mi jeszcze powiesz? ciekawego? ze Wisła pokonała Panathinaikos! mrgreen i musze juz niestety/stety isc mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 2:15 am
*przytula generala(pewnie mi sie za to oberwie) i wybiega po drodze chwytajac butelke bimberku* si ja mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 7:20 am
Twisted_Exile i musze juz niestety/stety isc mrgreen twisted do raportu sierzancie! co to ma znaczyc? stety? hmm? kuna no.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 7:21 am
revcat Twisted_Exile i musze juz niestety/stety isc mrgreen twisted do raportu sierzancie! co to ma znaczyc? stety? hmm? kuna no..... to powazne wykroczenie.... az sie tym zainteresowalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 7:22 am
revcat Twisted_Exile i musze juz niestety/stety isc mrgreen twisted do raportu sierzancie! co to ma znaczyc? stety? hmm? kuna no..... no bo nie wiem to bylo dawno i nie prawda mrgreen i kto tu na gg nie odpowiada :> mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 7:25 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile i musze juz niestety/stety isc mrgreen twisted do raportu sierzancie! co to ma znaczyc? stety? hmm? kuna no..... no bo nie wiem to bylo dawno i nie prawda mrgreen i kto tu na gg nie odpowiada :> mrgreen twisted nie mam w pracy gg........ blaugh ale zaraz ide do domu.....juz mi sie mozg zlasowal zdeczko...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 7:27 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile i musze juz niestety/stety isc mrgreen twisted do raportu sierzancie! co to ma znaczyc? stety? hmm? kuna no..... no bo nie wiem to bylo dawno i nie prawda mrgreen i kto tu na gg nie odpowiada :> mrgreen twisted nie mam w pracy gg........ blaugh ale zaraz ide do domu.....juz mi sie mozg zlasowal zdeczko...... mrgreen to ty jeszcze w pracy ? eek to niech general wraca szybko pirate mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 7:36 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile i musze juz niestety/stety isc mrgreen twisted do raportu sierzancie! co to ma znaczyc? stety? hmm? kuna no..... no bo nie wiem to bylo dawno i nie prawda mrgreen i kto tu na gg nie odpowiada :> mrgreen twisted nie mam w pracy gg........ blaugh ale zaraz ide do domu.....juz mi sie mozg zlasowal zdeczko...... mrgreen to ty jeszcze w pracy ? eek to niech general wraca szybko pirate mrgreen twisted niestety....jeszcze tylko jedno zleconko i spadam.....ehhhhh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|