|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 7:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 7:35 am
witaj spowrotem *wampirek macha ze swojego fotelika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 7:35 am
dzięx Shinn ale po co mi to? ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 7:36 am
Ayumi90 *podchodzi do Kyoko i nią potrząsa* ej! żyjesz? Nie juz dawno umarlam! wszystko przez ciebie crying a tak przy okazji: wrocilam i czesc Leth
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 7:39 am
Kyoko Suomi Ayumi90 *podchodzi do Kyoko i nią potrząsa* ej! żyjesz? Nie juz dawno umarlam! wszystko przez ciebie crying a tak przy okazji: wrocilam i czesc Leth Tamm dammm dam dam dam damm dam dam dam dam damm dam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 7:41 am
dark wampirek Kyoko Suomi Ayumi90 *podchodzi do Kyoko i nią potrząsa* ej! żyjesz? Nie juz dawno umarlam! wszystko przez ciebie crying a tak przy okazji: wrocilam i czesc Leth Tamm dammm dam dam dam damm dam dam dam dam damm dam To miał być marsz załobny ale jakoś mi nie wyszło :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 7:43 am
dark wampirek dark wampirek Kyoko Suomi Ayumi90 *podchodzi do Kyoko i nią potrząsa* ej! żyjesz? Nie juz dawno umarlam! wszystko przez ciebie crying a tak przy okazji: wrocilam i czesc Leth Tamm dammm dam dam dam damm dam dam dam dam damm dam To miał być marsz załobny ale jakoś mi nie wyszło :] Nic nie szkodzi! Licza sie intencje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 7:44 am
dobra teraz wroocilam !! ... ech.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 7:44 am
Kyoko Suomi dark wampirek dark wampirek Kyoko Suomi Ayumi90 *podchodzi do Kyoko i nią potrząsa* ej! żyjesz? Nie juz dawno umarlam! wszystko przez ciebie crying a tak przy okazji: wrocilam i czesc Leth Tamm dammm dam dam dam damm dam dam dam dam damm dam To miał być marsz załobny ale jakoś mi nie wyszło :] Nic nie szkodzi! Licza sie intencje xd heheheh dzięki^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 7:46 am
Ech lecę. Jak ktoś bedzie miał czas to niech bumpnie w mim sklepiku sweatdrop Będę wdzęczna ^^ Link poniżej razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 7:48 am
uh... *siada na swoim foteliq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 7:56 am
O_o *siada gdzieś na jakiejś kanapie i pije soczek (bezalkoholowy wink )*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 7:56 am
Możecie już przebierać swoje avatarki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 8:03 am
Sei chan Możecie już przebierać swoje avatarki?? A nie moglysmy przedtem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|