|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 8:52 am
opcy jak tam samopoczucie po probnych.. lepszejsze niz wczoraj? tak, bo nie sprawdzałam klucza... i ogólnie to tak to sobie troszku... olewam, w końcu próbne... szkoda, że trzeba było mi to do łba wbjać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 8:56 am
wróciłem- cieszcie sie! ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 8:57 am
EvilYuki opcy jak tam samopoczucie po probnych.. lepszejsze niz wczoraj? tak, bo nie sprawdzałam klucza... i ogólnie to tak to sobie troszku... olewam, w końcu próbne... szkoda, że trzeba było mi to do łba wbjać wink spoko tak chyba kazdy ma.. je przed swoja probna z polaka bylem praktycznie zesrany ze strachu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:03 am
opcy EvilYuki opcy jak tam samopoczucie po probnych.. lepszejsze niz wczoraj? tak, bo nie sprawdzałam klucza... i ogólnie to tak to sobie troszku... olewam, w końcu próbne... szkoda, że trzeba było mi to do łba wbjać wink spoko tak chyba kazdy ma.. je przed swoja probna z polaka bylem praktycznie zesrany ze strachu.. Nooo... nie kazdy, ja sobie juz wczesniej wbilam do lba, ze to tylko probne. Za to ciekawa jestem co sie ze mna w maju stanie. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:09 am
Lavagetas_heqetai wróciłem- cieszcie sie! ;P taaaaaak < jak z zerowki > ;D < wita go by znowu sam sie nie wital >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:09 am
Bry-Dzień, leszcze. opcy je przed swoja probna z polaka bylem praktycznie zesrany ze strachu.. A ja sądziłem, że ty się niczego nie boisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:11 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai wróciłem- cieszcie sie! ;P taaaaaak < jak z zerowki > ;D < wita go by znowu sam sie nie wital > jakaś ty dobroduszna emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:13 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai wróciłem- cieszcie sie! ;P taaaaaak < jak z zerowki > ;D < wita go by znowu sam sie nie wital > jakaś ty dobroduszna emo a sie nie nabijaj ze mnie buuuu emo XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:14 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai wróciłem- cieszcie sie! ;P taaaaaak < jak z zerowki > ;D < wita go by znowu sam sie nie wital > jakaś ty dobroduszna emo a sie nie nabijaj ze mnie buuuu emo XDD cy ty masz okres? ;DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:15 am
Blablalabalbala scream blulululu gonk Uhuhuhuh crying --> podpowiedz XD Bee: witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:16 am
Rin_Youkai Blablalabalbala scream blulululu gonk Uhuhuhuh crying --> podpowiedz XD wal ;DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:19 am
whee Wytaj. >Figlarnie się uśmiecha pod zbroją<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:19 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Blablalabalbala scream blulululu gonk Uhuhuhuh crying --> podpowiedz XD wal ;DDD jak ty tak mozesz Uhuhuhu mam bic.. JA?! Za kogo ty mnie masz Uhuhuhuhu T__T < bach miska ze wylecial przez okno > a co tam u ciebie ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:20 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Blablalabalbala scream blulululu gonk Uhuhuhuh crying --> podpowiedz XD wal ;DDD jak ty tak mozesz Uhuhuhu mam bic.. JA?! Za kogo ty mnie masz Uhuhuhuhu T__T < bach miska ze wylecial przez okno > a co tam u ciebie ? whee no juz juz...wyżyj sie a co to za pytanie Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 9:23 am
BeeWolf whee Wytaj. >Figlarnie się uśmiecha pod zbroją< a jak tu slodziutko w niej wygladasz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|