|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 7:32 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Aidanna jak mnie nogi bola gonk i te cztery lekcje polskiego... pranie mozgu @.@ ja mialam W-f , PP, polski i angola mrgreen a ja miałem nic ;] a ja próbną z historii ;] i jak bylo? trudne? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 7:32 am
EvilYuki pierwszego ni uja nie pamiętam... drugi dotyczył "upadku" demokracji w Europie w XX-leciu międzywojennym... i wyobraźcie sobie, że napisałam prawie dwie strony rofl matura z histy - bariera nie do przeskoczenia for me XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 7:35 am
Lavagetas_heqetai powalony temat- ale moznabylo napisac o sowietach i niemcach ;] oczywiście nic o nich nie wiedziałam, bo historię przerabiam dość powoli, więc napisałam o... Polsce podnoszącej się właśnie "z geuzów powstania" rofl O bolszewikach wspomniałam jednym zdaniem... paroma o szwabach... ale napisałam, haha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 7:35 am
Rin_Youkai EvilYuki pierwszego ni uja nie pamiętam... drugi dotyczył "upadku" demokracji w Europie w XX-leciu międzywojennym... i wyobraźcie sobie, że napisałam prawie dwie strony rofl matura z histy - bariera nie do przeskoczenia for me XD a ja bede pisac domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 7:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 7:37 am
Aidanna Rin_Youkai EvilYuki pierwszego ni uja nie pamiętam... drugi dotyczył "upadku" demokracji w Europie w XX-leciu międzywojennym... i wyobraźcie sobie, że napisałam prawie dwie strony rofl matura z histy - bariera nie do przeskoczenia for me XD a ja bede pisac domokun to ja ci radzę z perspektywy idioty - zacznij się uczyc juz dziś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 7:38 am
EvilYuki Aidanna Rin_Youkai EvilYuki pierwszego ni uja nie pamiętam... drugi dotyczył "upadku" demokracji w Europie w XX-leciu międzywojennym... i wyobraźcie sobie, że napisałam prawie dwie strony rofl matura z histy - bariera nie do przeskoczenia for me XD a ja bede pisac domokun to ja ci radzę z perspektywy idioty - zacznij się uczyc juz dziś. toc sie ucze domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 7:38 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai powalony temat- ale moznabylo napisac o sowietach i niemcach ;] oczywiście nic o nich nie wiedziałam, bo historię przerabiam dość powoli, więc napisałam o... Polsce podnoszącej się właśnie "z geuzów powstania" rofl O bolszewikach wspomniałam jednym zdaniem... paroma o szwabach... ale napisałam, haha! oby byli wyrozumiali ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 7:39 am
obys miał rację, drogi Lavo, ha! <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 7:40 am
EvilYuki obys miał rację, drogi Lavo, ha! <3 pewno ze drogi! 200zł za godzine cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 7:43 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki obys miał rację, drogi Lavo, ha! <3 pewno ze drogi! 200zł za godzine cool ooh! czemu az tak sie cenisz? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 7:45 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki obys miał rację, drogi Lavo, ha! <3 pewno ze drogi! 200zł za godzine cool ooh! czemu az tak sie cenisz? confused już mowiłem, jestem zdolny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 7:47 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki ooh! czemu az tak sie cenisz? confused już mowiłem, jestem zdolny a wydlubiesz orzeszki... emo ? Ja lece z psami - papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 7:48 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai EvilYuki ooh! czemu az tak sie cenisz? confused już mowiłem, jestem zdolny a wydlubiesz orzeszki... emo ? Ja lece z psami - papa 3nodding zalezy skąd ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 7:49 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki obys miał rację, drogi Lavo, ha! <3 pewno ze drogi! 200zł za godzine cool ooh! czemu az tak sie cenisz? confused już mowiłem, jestem zdolny *tuli się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|