|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 1:42 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai no tylko do siebie wysylam- wstydliwy jestem czesc Nost, pa Nost powiedzmy ze wierze 3nodding nie ma powodu by nie wierzyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 1:45 pm
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai no tylko do siebie wysylam- wstydliwy jestem czesc Nost, pa Nost powiedzmy ze wierze 3nodding nie ma powodu by nie wierzyc eh dobra ja znikam papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 1:46 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai no tylko do siebie wysylam- wstydliwy jestem czesc Nost, pa Nost powiedzmy ze wierze 3nodding nie ma powodu by nie wierzyc eh dobra ja znikam papa papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 2:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 4:04 pm
I tu mnie masz... Cześć i cześć... idę spać... xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 4:11 pm
Nostaven Ojejku jejku jej, jak mnie wszyscy milo witali te x stron temu! *wzruszyla sie* Jakie to slooodkie z Waszej strony. biggrin To ja sie tez ponownie dzielnie przywitam *wita wszystkich dzielnie* i od razu pozegnam... spaaac. Chora, zatoki całe zawalone, a jutro probna matura... z tego co czytalam, to nie mnie jedna mecza, hyhy. Ja jutro geografie podstawowa pisze. Dzis nie pisalam nic (ha!) a wczoraj rozszerzony polski. I jeszcze mam francuski 8 grudnia. Dwujezyczny. confused No to sie zegnam dzialnym dooo-braaa-noooc! A to ja jako pierwszy, (mam nadzieje że, nie ostatni) powiem DOBRANOC! Ha! Jaki to ja jestem miły...xP Wiem że, trochę późno to mówie ale lepiej to niż wcale... I życzę również dobrze zdanej próbnej matury. No. Skończyłem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 3:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 4:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 4:16 am
i jak tam historia? Siostra mowi, ze zle jej poszlo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 4:19 am
Omega Sun i jak tam historia? Siostra mowi, ze zle jej poszlo. dzieki, że pytasz smile Wiesz, jak poszło, to zobacze, gdy sprawdza... wypracowanie napisałam, jakąś wiedze miałam, bo na podobny temat pisałam pracę na fakultet, w październiku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 4:22 am
EvilYuki dzieki, że pytasz smile Wiesz, jak poszło, to zobacze, gdy sprawdza... wypracowanie napisałam, jakąś wiedze miałam, bo na podobny temat pisałam pracę na fakultet, w październiku wink to w sumie dobrze smile ale probne na ogol daja trudniejsze niz normalne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 4:24 am
Omega Sun EvilYuki dzieki, że pytasz smile Wiesz, jak poszło, to zobacze, gdy sprawdza... wypracowanie napisałam, jakąś wiedze miałam, bo na podobny temat pisałam pracę na fakultet, w październiku wink to w sumie dobrze smile ale probne na ogol daja trudniejsze niz normalne. no mam taką nadzieję... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 5:54 am
EvilYuki Omega Sun EvilYuki dzieki, że pytasz smile Wiesz, jak poszło, to zobacze, gdy sprawdza... wypracowanie napisałam, jakąś wiedze miałam, bo na podobny temat pisałam pracę na fakultet, w październiku wink to w sumie dobrze smile ale probne na ogol daja trudniejsze niz normalne. no mam taką nadzieję... biggrin Nadzieje matką wiesz kogo ... Ja tam powiem tobie droga Yuki, że moja próbna była prostsza od normalnej wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 6:05 am
Podgląduję Cię Bardzo lubię, gdy to widzisz Się nie wstydzisz Tylko dajesz Ach Twój język Ach mój heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 6:20 am
EvilYuki Omega Sun i jak tam historia? Siostra mowi, ze zle jej poszlo. dzieki, że pytasz smile Wiesz, jak poszło, to zobacze, gdy sprawdza... wypracowanie napisałam, jakąś wiedze miałam, bo na podobny temat pisałam pracę na fakultet, w październiku wink Uh, to fajnie mialas, że Ci podpasowalo... moja kumpela podobno calkowicie zawalila historie. Napisala tak z 70% odpowiedzi, z czego pewna jest moze polowy... co daje jej ok 35%. Hmm... confused A geografia chyba latwa byla (to znaczy mam taka nadzieje, bo jesli nie, to znaczy, ze wszystko mam zle... neutral ). Napisalam w godzine. wink No ale w sumie to moja przyjaciolka sie z nia strasznie zmeczyla, wiec to jednak zalezy... a obydwie sie nic nie uczylysmy. confused Na to przyjdzie czas potem.BeeWolf Nadzieje matką wiesz kogo ... Ja tam powiem tobie droga Yuki, że moja próbna była prostsza od normalnej wink mrgreen No taaak, pocieszaj i Yuki i mnie. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|