|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 12:29 pm
Ryuukei oshii Uriell Draven na szczescie nie jestem nim twisted i na ciebie znajdzie sie sposoba twisted twisted twisted twisted czekam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 12:37 pm
czy ktos rozgryzl quest system? albo moze wie jak to cholerstwo wylaczyc gonk ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 12:47 pm
Omega Sun czy ktos rozgryzl quest system? albo moze wie jak to cholerstwo wylaczyc gonk ? nie da sie chyba chialm go calego rpzejsc zeby tosie wylaczylo ale jak doszlam o d mometu piosaania posta to sie poddalam ==" iczej to sibei wyobrazalam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 12:51 pm
Ryuukei oshii Omega Sun czy ktos rozgryzl quest system? albo moze wie jak to cholerstwo wylaczyc gonk ? nie da sie chyba chialm go calego rpzejsc zeby tosie wylaczylo ale jak doszlam o d mometu piosaania posta to sie poddalam ==" iczej to sibei wyobrazalam a nie po prwej stronei wramce z moira jest "x" szary taki i potem "skip permamntly"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 12:52 pm
Ryuukei oshii Ryuukei oshii Omega Sun czy ktos rozgryzl quest system? albo moze wie jak to cholerstwo wylaczyc gonk ? nie da sie chyba chialm go calego rpzejsc zeby tosie wylaczylo ale jak doszlam o d mometu piosaania posta to sie poddalam ==" iczej to sibei wyobrazalam a nie po prwej stronei wramce z moira jest "x" szary taki i potem "skip permamntly"co Ty nie powiesz wink ? Myslisz, ze nie probowalam? Tego sie za nic nie da zamknac. Utknelam na pierwszym kroku, wykonalam go ze trzy razy a ta ramka dalej sie pokazuje. Zamknac sie jej tez nie da xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 12:53 pm
mi sie wyłaczylo jak kliknąłem na 'skip permanently'
czy ktoś ma moze endingtheme z Soul huntera? albo dojście do jej ściągnięcia? bardzo byłbym wdzięczny.
witam ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 12:53 pm
Omega Sun Ryuukei oshii Ryuukei oshii Omega Sun czy ktos rozgryzl quest system? albo moze wie jak to cholerstwo wylaczyc gonk ? nie da sie chyba chialm go calego rpzejsc zeby tosie wylaczylo ale jak doszlam o d mometu piosaania posta to sie poddalam ==" iczej to sibei wyobrazalam a nie po prwej stronei wramce z moira jest "x" szary taki i potem "skip permamntly"co Ty nie powiesz wink ? Myslisz, ze nie probowalam? Tego sie za nic nie da zamknac. Utknelam na pierwszym kroku, wykonalam go ze trzy razy a ta ramka dalej sie pokazuje. Zamknac sie jej tez nie da xp przed chwila wlasnie go przeszlam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 12:55 pm
Lethiel przed chwila wlasnie go przeszlam xD to ja mam to jakies zglichowane, bo u mnie "skip pernamently" tez nie dziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 12:56 pm
Omega Sun Lethiel przed chwila wlasnie go przeszlam xD to ja mam to jakies zglichowane, bo u mnie "skip pernamently" tez nie dziala moze cos zle robicie ? O.o
dostalam jakies niubowskie smieci xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 1:02 pm
Lavagetas_heqetai mi sie wyłaczylo jak kliknąłem na 'skip permanently' czy ktoś ma moze endingtheme z Soul huntera? albo dojście do jej ściągnięcia? bardzo byłbym wdzięczny. witam ;] ninja a na mule nie ma? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 1:03 pm
Lavagetas_heqetai mi sie wyłaczylo jak kliknąłem na 'skip permanently' czy ktoś ma moze endingtheme z Soul huntera? albo dojście do jej ściągnięcia? bardzo byłbym wdzięczny. witam ;] witaj! miło że jesteś trudno sie przecisnąć przez ten witający Cię tłum! ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 1:04 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai mi sie wyłaczylo jak kliknąłem na 'skip permanently' czy ktoś ma moze endingtheme z Soul huntera? albo dojście do jej ściągnięcia? bardzo byłbym wdzięczny. witam ;] ninja a na mule nie ma? ninja jest ale jeno wersja karaoke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 1:06 pm
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai mi sie wyłaczylo jak kliknąłem na 'skip permanently' czy ktoś ma moze endingtheme z Soul huntera? albo dojście do jej ściągnięcia? bardzo byłbym wdzięczny. witam ;] ninja a na mule nie ma? ninja jest ale jeno wersja karaoke ninja to Ty chcesz piosenke czy wideoklip[? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 1:08 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai mi sie wyłaczylo jak kliknąłem na 'skip permanently' czy ktoś ma moze endingtheme z Soul huntera? albo dojście do jej ściągnięcia? bardzo byłbym wdzięczny. witam ;] ninja a na mule nie ma? ninja jest ale jeno wersja karaoke ninja to Ty chcesz piosenke czy wideoklip[? ninja piosenke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|