|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:46 pm
Lethiel Mirabell nie, no ja jestem całkowicie normalny dramallama rofl . bez obawy możesz przestać patrzeć na mnie podejrzliwie i usiąść obok. (tylko, czy wtedy ja będę mógł się czuć bezpiecznie? sweatdrop xd ) *przysiada sie* no czesc chlopczyku mrgreen ;> cześć dziewczynko biggrin *chaos w głowie sweatdrop *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:51 pm
Mirabell Lethiel Mirabell nie, no ja jestem całkowicie normalny dramallama rofl . bez obawy możesz przestać patrzeć na mnie podejrzliwie i usiąść obok. (tylko, czy wtedy ja będę mógł się czuć bezpiecznie? sweatdrop xd ) *przysiada sie* no czesc chlopczyku mrgreen ;> cześć dziewczynko biggrin *chaos w głowie sweatdrop * *przysowa sie* co robisz tak pozno sam w tej pustej gildi ?;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:52 pm
uh.. innym razem Cie zgwalce.. czas sie zaglebic w czelusci mojego pustego lozka sad branoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:55 pm
Lethiel uh.. innym razem Cie zgwalce.. czas sie zaglebic w czelusci mojego pustego lozka sad branoc i teraz nie wiem, czy mam się cieszyć, czy płakać? xd (jak w komediach azjatyckich) dobrej nocy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 2:36 am
Nienawidzę Jeździć do szkoły na 16 crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 2:52 am
BeeWolf Nienawidzę Jeździć do szkoły na 16 crying *tulu tulu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 3:08 am
EvilYuki BeeWolf Nienawidzę Jeździć do szkoły na 16 crying *tulu tulu* HAHa Książka przyjechała ... >czytu czytu<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 5:43 am
BeeWolf EvilYuki BeeWolf Nienawidzę Jeździć do szkoły na 16 crying *tulu tulu* HAHa Książka przyjechała ... >czytu czytu< [Jako, ze jestem nowa i zupelnie nie wiem co mam ze soba zrobic, to postanowilam przezwyciezyc moja wrodzona niesmialosc i wlezc Wam od razu z butami do tego topica... razz ]
A to milo. A ja nie mam co czytac, dosc mam juz lektur z II wojny swiatowej.. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 5:47 am
Nostaven BeeWolf EvilYuki BeeWolf Nienawidzę Jeździć do szkoły na 16 crying *tulu tulu* HAHa Książka przyjechała ... >czytu czytu< [Jako, ze jestem nowa i zupelnie nie wiem co mam ze soba zrobic, to postanowilam przezwyciezyc moja wrodzona niesmialosc i wlezc Wam od razu z butami do tego topica... razz ]
A to milo. A ja nie mam co czytac, dosc mam juz lektur z II wojny swiatowej.. confused Witam ciebie, jestem BeeWolf jak widac jestem okoliczna menda prowokatorem i pomysłodawcą wszelkich głupot. Czuj się jak u siebie, ten top jest po to właśnie, ażeby się pokazac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 7:11 am
Nostaven BeeWolf EvilYuki BeeWolf Nienawidzę Jeździć do szkoły na 16 crying *tulu tulu* HAHa Książka przyjechała ... >czytu czytu< [Jako, ze jestem nowa i zupelnie nie wiem co mam ze soba zrobic, to postanowilam przezwyciezyc moja wrodzona niesmialosc i wlezc Wam od razu z butami do tego topica... razz ]
A to milo. A ja nie mam co czytac, dosc mam juz lektur z II wojny swiatowej.. confused a mnie sie nie chce rozpisywać, więc proste: "cześć!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 7:21 am
BeeWolf Nostaven [Jako, ze jestem nowa i zupelnie nie wiem co mam ze soba zrobic, to postanowilam przezwyciezyc moja wrodzona niesmialosc i wlezc Wam od razu z butami do tego topica... razz ]
A to milo. A ja nie mam co czytac, dosc mam juz lektur z II wojny swiatowej.. confused Witam ciebie, jestem BeeWolf jak widac jestem okoliczna menda prowokatorem i pomysłodawcą wszelkich głupot. Czuj się jak u siebie, ten top jest po to właśnie, ażeby się pokazac. i witajże, młoda, jam jest EvilYuki aka Demonica Juka, naczelna piękność, półprodukt, przyjaciel Rodzyna i Rinka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 7:30 am
EvilYuki i witajże, młoda, jam jest EvilYuki aka Demonica Juka, naczelna piękność, półprodukt, przyjaciel Rodzyna i Rinka whee T-T wzruszylam sie... Witaj Nostaven ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 7:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 7:38 am
Rin_Youkai EvilYuki i witajże, młoda, jam jest EvilYuki aka Demonica Juka, naczelna piękność, półprodukt, przyjaciel Rodzyna i Rinka whee T-T wzruszylam sie... Witaj Nostaven ^^ och, chlipu, chlipu, ja toże się wzruszyłam... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 7:44 am
EvilYuki och, chlipu, chlipu, ja toże się wzruszyłam... emo Oh Yukiiiiiiiiiiiiii T___________T < tulu tulu > XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|