|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:22 pm
radioaktywny Wiesz... nie były moje... ALE TO NIE ZNACZY ŻE, MOŻECIE SOBIE BEZKARNIE JE ZJADAĆ! Pomyśl sobie jak by to pyło gdyby do ciebie przyszedł taki wielki bezmuzgi, bezuczuciowy stwór jak ja i zaczą ciebie maltretować odgryzając jedno wypuklenie po drugim!!! scream sweatdrop k, rozumiem. nie mam więcej pytań xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:25 pm
Lethiel phi ! on sie nie znal mrgreen xD
*tuuli radioaktywnego* no juz juz... No! ąż mi się spodek zatrząsł! *Nagły napad euforii i energii* *Tu LUL się tuli do Leth*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Mirabell Lethiel O_o a faktycznie ! rofl brudne mysli mnie na noc nieswiadomie nachodza rofl rofl rofl myślę, że Freud miałby na ten temat coś do powiedzenia xd phi ! on sie nie znal mrgreen xD
*tuuli radioaktywnego* no juz juz... hoo, tak myślisz? ja tam nie wiem, pamiętam tylko co nieco z wykładów z psychologii jak to babka mówiła o tym, że sny składają się ze znaków, które po odszyfrowaniu można odczytać i że większość z tych znaków ma znaczenie erotyczne (i podała przykłady: wspinanie się na szczyt, penetracja jaskinii, itp)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny Lethiel phi ! on sie nie znal mrgreen xD
*tuuli radioaktywnego* no juz juz... No! ąż mi się spodek zatrząsł! *Nagły napad euforii i energii* *Tu LUL się tuli do Leth* xD *glask glask*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:26 pm
Mirabell radioaktywny Wiesz... nie były moje... ALE TO NIE ZNACZY ŻE, MOŻECIE SOBIE BEZKARNIE JE ZJADAĆ! Pomyśl sobie jak by to pyło gdyby do ciebie przyszedł taki wielki bezmuzgi, bezuczuciowy stwór jak ja i zaczą ciebie maltretować odgryzając jedno wypuklenie po drugim!!! scream sweatdrop k, rozumiem. nie mam więcej pytań xd *ze zdenerwowania zaczyna obgryzać gildiową poduszkę z obrazkami wszystkich aktywnych członków(bez skojażeń) gildii.....* A JAK!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:27 pm
Mirabell Lethiel Mirabell Lethiel O_o a faktycznie ! rofl brudne mysli mnie na noc nieswiadomie nachodza rofl rofl rofl myślę, że Freud miałby na ten temat coś do powiedzenia xd phi ! on sie nie znal mrgreen xD
*tuuli radioaktywnego* no juz juz... hoo, tak myślisz? ja tam nie wiem, pamiętam tylko co nieco z wykładów z psychologii jak to babka mówiła o tym, że sny składają się ze znaków, które po odszyfrowaniu można odczytać i że większość z tych znaków ma znaczenie erotyczne (i podała przykłady: wspinanie się na szczyt, penetracja jaskinii, itp) Freud we wszystkim znajdowal podteksty sexualne xD jak dla mnie poprostu byl jakis niewyzyty >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:28 pm
Muszę wam powiedzieć... PAMPERS Z WAMI, MUSZĘ IŚĆ SWOIMI DROGAMI! Idę spać.... muszę wyjść z tego miłego gadulnego trójkąta.. xP *myśli(oby freud tego nie czytał)* To papka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:31 pm
radioaktywny Muszę wam powiedzieć... PAMPERS Z WAMI, MUSZĘ IŚĆ SWOIMI DROGAMI! Idę spać.... muszę wyjść z tego miłego gadulnego trójkąta.. xP *myśli(oby freud tego nie czytał)* To papka slodkich snow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:31 pm
radioaktywny *ze zdenerwowania zaczyna obgryzać gildiową pouszkę z obrazkami wszystkich aktywnych członków(bez skojażeń) gildii.....* A JAK! *rzuca w niego arbuzem, żeby przestał się denerwować* Lethiel Freud we wszystkim znajdowal podteksty sexualne xD jak dla mnie poprostu byl jakis niewyzyty >.> to tak jak jeden mój wykładowca, taki starszy Irlandczyk, który na każdym wykładzie gada o seksie starych ludzi (oczywiście na podstawie wierszy, które omawia) a na zajęciach podobno też o tym samym mówił, tylko, że na podstawie innych tekstów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:32 pm
radioaktywny Muszę wam powiedzieć... PAMPERS Z WAMI, MUSZĘ IŚĆ SWOIMI DROGAMI! Idę spać.... muszę wyjść z tego miłego gadulnego trójkąta.. xP *myśli(oby freud tego nie czytał)* To papka narkaa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:32 pm
Mirabell to tak jak jeden mój wykładowca, taki starszy Irlandczyk, który na każdym wykładzie gada o seksie starych ludzi (oczywiście na podstawie wierszy, które omawia) a na zajęciach podobno też o tym samym mówił, tylko, że na podstawie innych tekstów. hm.. wyglada na to ze otaczaja nas zbo czeeency ! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:36 pm
Lethiel Mirabell to tak jak jeden mój wykładowca, taki starszy Irlandczyk, który na każdym wykładzie gada o seksie starych ludzi (oczywiście na podstawie wierszy, które omawia) a na zajęciach podobno też o tym samym mówił, tylko, że na podstawie innych tekstów. hm.. wyglada na to ze otaczaja nas zbo czeeency ! xD no popatrz! w prawdziwym życiu jest tak jak na Gai! (chatterbox) lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:38 pm
Mirabell Lethiel Mirabell to tak jak jeden mój wykładowca, taki starszy Irlandczyk, który na każdym wykładzie gada o seksie starych ludzi (oczywiście na podstawie wierszy, które omawia) a na zajęciach podobno też o tym samym mówił, tylko, że na podstawie innych tekstów. hm.. wyglada na to ze otaczaja nas zbo czeeency ! xD no popatrz! w prawdziwym życiu jest tak jak na Gai! (chatterbox) lol xD tu przynajmniej ujawniaja sie Ci "ukryci" ninja *patrzy na niego podejzliwie* ;> ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:42 pm
Lethiel Mirabell Lethiel Mirabell to tak jak jeden mój wykładowca, taki starszy Irlandczyk, który na każdym wykładzie gada o seksie starych ludzi (oczywiście na podstawie wierszy, które omawia) a na zajęciach podobno też o tym samym mówił, tylko, że na podstawie innych tekstów. hm.. wyglada na to ze otaczaja nas zbo czeeency ! xD no popatrz! w prawdziwym życiu jest tak jak na Gai! (chatterbox) lol xD tu przynajmniej ujawniaja sie Ci "ukryci" ninja *patrzy na niego podejzliwie* ;> ;P nie, no ja jestem całkowicie normalny dramallama rofl . bez obawy możesz przestać patrzeć na mnie podejrzliwie i usiąść obok. (tylko, czy wtedy ja będę mógł się czuć bezpiecznie? sweatdrop xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:44 pm
Mirabell nie, no ja jestem całkowicie normalny dramallama rofl . bez obawy możesz przestać patrzeć na mnie podejrzliwie i usiąść obok. (tylko, czy wtedy ja będę mógł się czuć bezpiecznie? sweatdrop xd ) *przysiada sie* no czesc chlopczyku mrgreen ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|