|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:04 pm
Mirabell hje hjee, no to masz jeszcze: *tulu tulu tuuuuuulu rofl * tak mi dobrze tam mi rob mrgreen rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:05 pm
radioaktywny Mirabell radioaktywny Mirabell Raido da Raituningu! siemka! biggrin Witaj Przypuszczam iż widzimy się pierwszy raz... przedstawie się.... heloł maj nejm is.... tiki tiki.... radioakktywny! Miraberu! *strzela z Radioaktywnym "żółwika" aż się wyładowania zrobiły* No to widać że, następny Ninja wielkiego pokroju wszedł(nawet żółwiki strzela).... a ja tu taki czarnulek se w kącie siedzę.... *zamyślony smutnie patrzy w ostatniego krakersa na stole myśląc że, jego czeka taki sam los....* ciii! bo jeszcze my secret identity się wyda xd czy te ostatni krakers to jakaś metafora bezbronności ludzi wobec sił wyższych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:05 pm
No i znowu nikt mnie nie zauważył.... * chowa ostatniego krakersa bojąc się o jego los przy tych dwóch czatujących krakersożercach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:06 pm
Lethiel Mirabell hje hjee, no to masz jeszcze: *tulu tulu tuuuuuulu rofl * tak mi dobrze tam mi rob mrgreen rofl rofl rofl TAM!?!?!? burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:07 pm
Mirabell radioaktywny Mirabell Miraberu! *strzela z Radioaktywnym "żółwika" aż się wyładowania zrobiły* No to widać że, następny Ninja wielkiego pokroju wszedł(nawet żółwiki strzela).... a ja tu taki czarnulek se w kącie siedzę.... *zamyślony smutnie patrzy w ostatniego krakersa na stole myśląc że, jego czeka taki sam los....* ciii! bo jeszcze my secret identity się wyda xd czy te ostatni krakers to jakaś metafora bezbronności ludzi wobec sił wyższych? Nie, to jest mój krakers i nikomu nie pozwole go ruszyć! *wieżga łapami jak oszalały*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:08 pm
Mirabell Lethiel Mirabell hje hjee, no to masz jeszcze: *tulu tulu tuuuuuulu rofl * tak mi dobrze tam mi rob mrgreen rofl rofl rofl TAM!?!?!? burning_eyes ke ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:12 pm
Mirabell Lethiel Mirabell tak mi dobrze tam mi rob mrgreen rofl rofl rofl TAM!?!?!? burning_eyes ke ? Jak to tak że, wy tu lulecie a ja nie mogę! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:13 pm
radioaktywny Mirabell Lethiel Mirabell tak mi dobrze tam mi rob mrgreen rofl rofl rofl TAM!?!?!? burning_eyes ke ? Jak to tak że, wy tu lulecie a ja nie mogę! gonk czyzbym przestala rozumiec co sie do mnie mowi ?O_o....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:13 pm
Lethiel Mirabell Lethiel Mirabell hje hjee, no to masz jeszcze: *tulu tulu tuuuuuulu rofl * tak mi dobrze tam mi rob mrgreen rofl rofl rofl TAM!?!?!? burning_eyes ke ? noo bo przyżjyj się dokładnie temu co napisałaś @Radioatywny: k, będę pamiętał, żeby bez pozwolenia nie brać Twoich krakersów 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:14 pm
...::: domokun Ja domokun :::... ...::: xp CHIEĆ xp :::... ...::: xd KOMENTA xd :::... *tępy, nieograniczony, głupi uśmiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:16 pm
Mirabell Lethiel Mirabell Lethiel Mirabell hje hjee, no to masz jeszcze: *tulu tulu tuuuuuulu rofl * tak mi dobrze tam mi rob mrgreen rofl rofl rofl TAM!?!?!? burning_eyes ke ? noo bo przyżjyj się dokładnie temu co napisałaś @Radioatywny: k, będę pamiętał, żeby bez pozwolenia nie brać Twoich krakersów 3nodding O_o a faktycznie ! rofl brudne mysli mnie na noc nieswiadomie nachodza rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:17 pm
Mirabell noo bo przyżjyj się dokładnie temu co napisałaś @Radioatywny: k, będę pamiętał, żeby bez pozwolenia nie brać Twoich krakersów 3nodding Wiesz... nie były moje... ALE TO NIE ZNACZY ŻE, MOŻECIE SOBIE BEZKARNIE JE ZJADAĆ! Pomyśl sobie jak by to pyło gdyby do ciebie przyszedł taki wielki bezmuzgi, bezuczuciowy stwór jak ja i zaczą ciebie maltretować odgryzając jedno wypuklenie po drugim!!! scream sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:19 pm
Mirabell Lethiel Jak to tak że, wy tu lulecie a ja nie mogę! gonk czyzbym przestala rozumiec co sie do mnie mowi ?O_o.... Magiczne słowo Tu lulecie znaczy w przenośni tyle co TULICIE SIĘ BEZEMNIE! scream crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:20 pm
Lethiel O_o a faktycznie ! rofl brudne mysli mnie na noc nieswiadomie nachodza rofl rofl rofl myślę, że Freud miałby na ten temat coś do powiedzenia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:22 pm
Mirabell Lethiel O_o a faktycznie ! rofl brudne mysli mnie na noc nieswiadomie nachodza rofl rofl rofl myślę, że Freud miałby na ten temat coś do powiedzenia xd phi ! on sie nie znal mrgreen xD
*tuuli radioaktywnego* no juz juz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|