|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:48 pm
no juz juz.. zajadaj chrupeczki ;] heart *czochru*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:49 pm
Raido da Raituningu! siemka! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:51 pm
radioaktywny radioaktywny Lethiel Ej no ludzie... bez przesady jescze jakaś neostrada nam się tutaj zrobi..... no capito... ar ju toking tu mi? fłok! BTW (co to znaczy?) nie zrozumialem leth zdaje mi sie czy traktujesz mnie jak 8 latka? ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:52 pm
Mirabell Raido da Raituningu! siemka! biggrin Witaj Przypuszczam iż widzimy się pierwszy raz... przedstawie się.... heloł maj nejm is.... tiki tiki.... radioakktywny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell Raido da Raituningu! siemka! biggrin szesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell Raido da Raituningu! siemka! biggrin *skok* *zatuuul* ninja heart
Lavek.. no cos ty wink *wyciera mu chrupka z ust chusteczka* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:55 pm
Lethiel Lavek.. no cos ty wink *wyciera mu chrupka z ust chusteczka* xD wiedzialem ;D dobra uciekam, adieu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:55 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai ar ju toking tu mi? fłok! BTW (co to znaczy?) nie zrozumialem leth zdaje mi sie czy traktujesz mnie jak 8 latka? ;P Aaa to był taki dżołk z serii maro dżołków... czyli woźnego z mojej szkoły.... no
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:56 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavek.. no cos ty wink *wyciera mu chrupka z ust chusteczka* xD wiedzialem ;D dobra uciekam, adieu slodkich snow zboczuchu ;P *szczyp go w posladka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:57 pm
radioaktywny Mirabell Raido da Raituningu! siemka! biggrin Witaj Przypuszczam iż widzimy się pierwszy raz... przedstawie się.... heloł maj nejm is.... tiki tiki.... radioakktywny! Miraberu! *strzela z Radioaktywnym "żółwika" aż się wyładowania zrobiły* Lavagetas_heqetai Mirabell Raido da Raituningu! siemka! biggrin szesc dziewięć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:58 pm
Lavagetas_heqetai wiedzialem ;D dobra uciekam, adieu niech pampers będzie z tobą mój młody jang patafianie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:58 pm
Lethiel Mirabell Raido da Raituningu! siemka! biggrin *skok* *zatuuul* ninja heart *udaje zatulonego na śmierć po czym z nienacka zatuula Lethi whee *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:00 pm
Mirabell Lethiel Mirabell Raido da Raituningu! siemka! biggrin *skok* *zatuuul* ninja heart *udaje zatulonego na śmierć po czym z nienacka zatuula Lethi whee * O.o ! ty podstepniaku ! ;> heart mrrraaa.. jak ja lubie przytule xD !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:01 pm
Mirabell radioaktywny Mirabell Raido da Raituningu! siemka! biggrin Witaj Przypuszczam iż widzimy się pierwszy raz... przedstawie się.... heloł maj nejm is.... tiki tiki.... radioakktywny! Miraberu! *strzela z Radioaktywnym "żółwika" aż się wyładowania zrobiły* No to widać że, następny Ninja wielkiego pokroju wszedł(nawet żółwiki strzela).... a ja tu taki czarnulek se w kącie siedzę.... *zamyślony smutnie patrzy w ostatniego krakersa na stole myśląc że, jego czeka taki sam los....*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:02 pm
Lethiel Mirabell Lethiel Mirabell Raido da Raituningu! siemka! biggrin *skok* *zatuuul* ninja heart *udaje zatulonego na śmierć po czym z nienacka zatuula Lethi whee * O.o ! ty podstepniaku ! ;> heart mrrraaa.. jak ja lubie przytule xD ! hje hjee, no to masz jeszcze: *tulu tulu tuuuuuulu rofl *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|