|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:21 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai kupa kupa kupa te itemy... *tuuuli mocno* witam mrgreen witam witam ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:22 pm
Lethiel Ryuukei oshii Lethiel a kto Cie tam wie *patrzy podejzliwie*
Monis.. ni sad emo po za tym biletow juz raczej napewno nie ma sad maurdzisz mrgreen psieplasiam emo *zamyka sie w sobie pod kanapa* wywabia ja czekolada ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai kupa kupa kupa te itemy... *tuuuli mocno* witam mrgreen witam witam ;]co u ciebie ? biggrin trauma przechodzi ? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Lavagetas_heqetai kupa kupa kupa te itemy... nie sa takie najgorsze smile ja nie lubie takich ;P ...małpy...ufo... aaaaaa planeta małp!!!!!
radioaktywny jak kto woli ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:23 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai kupa kupa kupa te itemy... *tuuuli mocno* witam mrgreen witam witam ;]co u ciebie ? biggrin trauma przechodzi ? rofl tak, dzis usllyszalem od płci zenskiej ze mam ładna pupe ;DDDDDD wiec jestem spokojniejszy. A co tam? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:24 pm
Omega Sun Lavagetas_heqetai nie sa takie najgorsze smile ja nie lubie takich ;P ...małpy...ufo... aaaaaa planeta małp!!!!!
radioaktywny jak kto woli ;]Hmmm... to w takim razie trochę tej kupy latało w trakcie święta zmarłych..... a teraz ta inwazja.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:25 pm
Ryuukei oshii wywabia ja czekolada ninja emo nie kcie emo ... *niuch niuch* *slin slin*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:26 pm
radioaktywny Hmmm... to w takim razie trochę tej kupy latało w trakcie święta zmarłych..... a teraz ta inwazja.... sweatdrop dziecinnieją...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ryuukei oshii wywabia ja czekolada ninja emo nie kcie emo ... *niuch niuch* *slin slin* nieO.o? to skzoda to ja ide spac sad branoc wszytkim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai kupa kupa kupa te itemy... *tuuuli mocno* witam mrgreen witam witam ;]co u ciebie ? biggrin trauma przechodzi ? rofl tak, dzis usllyszalem od płci zenskiej ze mam ładna pupe ;DDDDDD wiec jestem spokojniejszy. A co tam? ;> a nie mowilam :3 *klep* ;P a nic u mnie.. lenie sie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:27 pm
Lavagetas_heqetai radioaktywny Hmmm... to w takim razie trochę tej kupy latało w trakcie święta zmarłych..... a teraz ta inwazja.... sweatdrop dziecinnieją... Wybacz Miszczu wiedziałem że, trochę przesadzę.... może krakersa...? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:27 pm
Ryuukei oshii Lethiel Ryuukei oshii wywabia ja czekolada ninja emo nie kcie emo ... *niuch niuch* *slin slin* nieO.o? to skzoda to ja ide spac sad branoc wszytkim 3nodding branoc ;* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:29 pm
Lethiel Ryuukei oshii nieO.o? to skzoda to ja ide spac sad branoc wszytkim 3nodding branoc ;* heart Pampers
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:29 pm
Lethiel a nie mowilam :3 *klep* ;P a nic u mnie.. lenie sie mrgreen leniuch- kurcze juz ja bym cie odlenił! o! mrgreen
radioaktywny a to ciekawe bo ja wlasnie wcinam krakersy... przyznaj sie- widzisz mnie?!
daswidania twist
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:32 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel a nie mowilam :3 *klep* ;P a nic u mnie.. lenie sie mrgreen leniuch- kurcze juz ja bym cie odlenił! o! mrgreen
radioaktywny a to ciekawe bo ja wlasnie wcinam krakersy... przyznaj sie- widzisz mnie?!
daswidania twistA jak... Wiesz te tamte... kilka kamer się znajdzie.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|