|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 1:34 pm
Kiray Lethiel mrgreen heart jakby ktos im kopa wreszcie pozadnego zasadzil ze sie do roboty wzieli wink Leo nie stosuje bezstresowych treningow xd mecz sie skonczyl to ja moge isc angola zakuwac... papa VICTORIA!! milego zakuwania ^^' heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 1:38 pm
Lethiel Rin_Youkai oO jakies te nowe itemy... jakies takie... ykhm z tego co zaobserwowalam w niusie malpka wyglada dosc przyjacielsko XD.. tylko ten spodek :/ hm.. choc maly bobas kosmita.. łaj not xD ufol jest super, szkoda tylko, ze tego malego mozna miec jednoczesnie tylko z tym spodkiem na glowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 1:40 pm
Omega Sun Lethiel Rin_Youkai oO jakies te nowe itemy... jakies takie... ykhm z tego co zaobserwowalam w niusie malpka wyglada dosc przyjacielsko XD.. tylko ten spodek :/ hm.. choc maly bobas kosmita.. łaj not xD ufol jest super, szkoda tylko, ze tego malego mozna miec jednoczesnie tylko z tym spodkiem na glowie ze spodkiem ? O_o no tak..z awsze musza coz spsoc eh... *tuuuli ja mocno* i jak sie dzisz czujesz ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 1:47 pm
Lethiel ze spodkiem ? O_o no tak..z awsze musza coz spsoc eh... *tuuuli ja mocno* i jak sie dzisz czujesz ? smile hmm jednak nie, przymierzylam i itemek jest zglichowany. Nie pojawia sie w zadnej pozycji. Za to w jednej znika cialko od pasa w dol, a w innym znikaja wlosy. Czuje sie juz lepiej, ale rano bylo nieciekawie. Kupilam lekarstwa, lezalam caly dzien w lozeczku i jakos zyje smile Ale jutro chyba zostane w domku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 1:55 pm
Omega Sun Lethiel ze spodkiem ? O_o no tak..z awsze musza coz spsoc eh... *tuuuli ja mocno* i jak sie dzisz czujesz ? smile hmm jednak nie, przymierzylam i itemek jest zglichowany. Nie pojawia sie w zadnej pozycji. Za to w jednej znika cialko od pasa w dol, a w innym znikaja wlosy. Czuje sie juz lepiej, ale rano bylo nieciekawie. Kupilam lekarstwa, lezalam caly dzien w lozeczku i jakos zyje smile Ale jutro chyba zostane w domku. jak zwykle ;P ale za pare dni naprawia i wtedy sie przekonamy czy trzeba miec mroczny spodek dla bobasa O_o...
No i dobrze zostan, po co masz sie przemeczac tylko i rozchorowac bardziej ^^' *wciska jej herbatku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 1:57 pm
Lethiel jak zwykle ;P ale za pare dni naprawia i wtedy sie przekonamy czy trzeba miec mroczny spodek dla bobasa O_o...
No i dobrze zostan, po co masz sie przemeczac tylko i rozchorowac bardziej ^^' *wciska jej herbatku* mam nadzieje, ze nie trzeba, bo maly ufol jest przeslodki, ale juz ten pancerz na glowie jakos mi nie bardzo sie podoba smile Dzieki za herbatke. Mialam wlasnie na nia ochote, ale nie chcialo mi sie robic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:00 pm
Omega Sun Lethiel jak zwykle ;P ale za pare dni naprawia i wtedy sie przekonamy czy trzeba miec mroczny spodek dla bobasa O_o...
No i dobrze zostan, po co masz sie przemeczac tylko i rozchorowac bardziej ^^' *wciska jej herbatku* mam nadzieje, ze nie trzeba, bo maly ufol jest przeslodki, ale juz ten pancerz na glowie jakos mi nie bardzo sie podoba smile Dzieki za herbatke. Mialam wlasnie na nia ochote, ale nie chcialo mi sie robic wink oh no co ty ! to przeciez najnowsza moga zeby nosic na sobie latajacy spodek ^^' uh...
leniwiec ;> ja swoja wysiorbalam i teraz mam ochote na wiecej O_o.. *wlepia wzrok w pusta filizanke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:05 pm
Hej! Jakiś maly drań dopadł mój muzg!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:06 pm
Mooonis.. koncerty sa zle ! *potrzasa nia* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:07 pm
radioaktywny Hej! Jakiś maly drań dopadł mój muzg!!! *dzga go w mozdzek* >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:08 pm
Lethiel Mooonis.. koncerty sa zle ! *potrzasa nia* xD ke o.O?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:09 pm
Ejj no bez przesadyzmu.... Mój muzg nie jest aż taki mały żeby nazywać go mużdżkiem... rofl pirate blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:10 pm
radioaktywny Hej! Jakiś maly drań dopadł mój muzg!!! >Puka wykałaczką w szybkę kosmity.< Może go zjeść ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|