|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:38 am
[The Strokes - You Only Live Once] 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:40 am
Aidanna opcy Aidanna mam 44k... co z tym zrobic xp dac na szczytny cel.. moze... xp jatyle potrzebuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:44 am
masz okladke z "Nadziei Pokonanych" Goodkinda w sigu.. toz to estetyczny kop w korcze.. surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:45 am
Aidanna renge_karen Aidanna renge_karen opcy Aidanna mam 44k... co z tym zrobic xp dac na szczytny cel.. własnie rzuc na tace cos dla mnie =3pomysle surprised =3
o widze ze masz draga =3 fajniutko ja zbieraz tickety ale idzie powoli XD zwłaszcza ze nie ma czasu kiedy grac X3jakiego draga? >__> a juz nie bo one nawet podobnie wygladaja..... -_- sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:45 am
opcy masz okladke z "Nadziei Pokonanych" Goodkinda.. toz to estetyczny kop w korcze.. surprised co sie nagle ta ksoazka taka popularna zrobila gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:46 am
opcy masz okladke z "Nadziei Pokonanych" Goodkinda.. toz to estetyczny kop w korcze.. surprised Wybacz ale nie mogłem się powstrzymać, jako, ze jestem miłośnikiem miecza prawdy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:48 am
Aidanna co sie nagle ta ksoazka taka popularna zrobila gonk nie wiem czy nagle.. ja ją juz dawno dawno przczytalem.. (esz ten bol)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:50 am
ziew.
jak sprzedam wiekszosc smieci, to bede miala łopaske Ninjów, ha... musze sie doprosic o kotka od Zebry xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:51 am
opcy Aidanna co sie nagle ta ksoazka taka popularna zrobila gonk nie wiem czy nagle.. ja ją juz dawno dawno przczytalem.. (esz ten bol) nie no nagle wszyscy zaczeli ja czytac... co ja slysze to pytaja sie, czy mam... a ja mam i to od dobrych paru lat domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:51 am
opcy Aidanna co sie nagle ta ksoazka taka popularna zrobila gonk nie wiem czy nagle.. ja ją juz dawno dawno przczytalem.. (esz ten bol) masz szanse sobie odświeżyć znajomość z Goodkindem bo za jakieś 2 miesiące ma wyjść polski przekład Phantoma. Lub jak wolisz czytać po angielsku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:53 am
Wnada i Banda - HiFi [4:41]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:56 am
BeeWolf masz szanse sobie odświeżyć znajomość z Goodkindem bo za jakieś 2 miesiące ma wyjść polski przekład Phantoma. Lub jak wolisz czytać po angielsku. u mnie lezy "Pozoga" od paru mieisecy.. zaczalem toto czytac ale ajkos mi sie skonczyl masochistyczny nastroj.. zreszta mam dwie ksiazki Pilipiuka, no i dwa Sapki do przeczytania..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:57 am
*szamie obiadek* amu amu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:59 am
opcy BeeWolf masz szanse sobie odświeżyć znajomość z Goodkindem bo za jakieś 2 miesiące ma wyjść polski przekład Phantoma. Lub jak wolisz czytać po angielsku. u mnie lezy "Pozoga" od paru mieisecy.. zaczalem toto czytac ale ajkos mi sie skonczyl masochistyczny nastroj.. zreszta mam dwie ksiazki Pilipiuka, no i dwa Sapki do przeczytania.. Ja czekam na dwa kolejne tomy i na dług Wdzięczności, a jeśli nazywasz to nastrojem masochistycznym to ja jestem masochista w pełnej klasie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 7:01 am
Jak mowimy o ksiazkach to ja powiem ze sobie kupilam ksiazke o Klimcie heart heart uwielbiam tego ziomka obrazy heart heart co z tego ze cala po angielsku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|