|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:32 pm
Geralt_Bialy_Wilk eek sądzisz, że nazwałbym Cię wiedźmą? DOH! _^_" to wręcz obraza dla mnie... "Zaprawdę, nie masz nic wstrętniejszego nad monstra owe, naturze przeciwne, wiedźminami zwane, bo są to płody plugawego czarostwa i diabelstwa. Są to łotry bez cnoty, sumienia i skrupułu, istne stwory piekielne, do zabijania jeno zdatne. Nie masz dla takich jak oni między ludźmi poczciwymi miejsca. A owo Kaer Morhen, gdzie ci bezecni się gnieżdżą, gdzie ohydnych swych praktyk dokonują, starte być musi z powierzchni ziemi, a ślad po nim solą i saletrą posypany. Anonim, Monstrum albo wiedźmina opisanie."
"Krew elfów", Andrzej Sapkowski o tej porze po ludziach mozna sie wielu rzeczy spodziewac xD heart
jak dla mnie sa calkiem milusinscy ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:34 pm
*patrzy niechcetnie na lozko* eh... >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:34 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk eek sądzisz, że nazwałbym Cię wiedźmą? DOH! _^_" to wręcz obraza dla mnie... "Zaprawdę, nie masz nic wstrętniejszego nad monstra owe, naturze przeciwne, wiedźminami zwane, bo są to płody plugawego czarostwa i diabelstwa. Są to łotry bez cnoty, sumienia i skrupułu, istne stwory piekielne, do zabijania jeno zdatne. Nie masz dla takich jak oni między ludźmi poczciwymi miejsca. A owo Kaer Morhen, gdzie ci bezecni się gnieżdżą, gdzie ohydnych swych praktyk dokonują, starte być musi z powierzchni ziemi, a ślad po nim solą i saletrą posypany. Anonim, Monstrum albo wiedźmina opisanie."
"Krew elfów", Andrzej Sapkowski o tej porze po ludziach mozna sie wielu rzeczy spodziewac xD heart
jak dla mnie sa calkiem milusinscy ;P no cóż... to jeden ze smaczków u Sapka - fragment księgi bądź jakiegoś rękopisu, który istnieje w świecie książki, pokazany przed początkiem rozdziału, dobrze wprowadzając w jego (rodzdziału) klimat ^.^ hm... Lethi, Ty Sapka coś czytałaś? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:35 pm
Lethiel *patrzy niechcetnie na lozko* eh... >.> i co z nim? razz *patrzy na swoje* hm... Za dużo sprzątania, a jak nie posprzątam to się nie położę... >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:36 pm
Geralt_Bialy_Wilk no cóż... to jeden ze smaczków u Sapka - fragment księgi bądź jakiegoś rękopisu, który istnieje w świecie książki, pokazany przed początkiem rozdziału, dobrze wprowadzając w jego (rodzdziału) klimat ^.^ hm... Lethi, Ty Sapka coś czytałaś? razz czytalam wink i felieton jeden dluuugi staary o popularnosci fantasy, pochodzeniu itp.. swietny byl i w sumie na nim glownie opierala sie moja matura ustna z polskiego ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:37 pm
Geralt_Bialy_Wilk BeeWolf Geralt_Bialy_Wilk no chyba to po mnie widać, nie? >P albo chociażby po nicku... Bee - wiesz... wolę south park... ale jak na polski twór - nie jest złe... Ja mam south parku po wyżej dziurek, za to kumpel mnie nakrecił na Futu Rame. to jest fajne, zupełnie inny humor. czekaj... to nie jest o tych popapranych azjatach? xD Bnie to jest o przewoźnikach w przyszłosci. Jest kobieta cyklop, robot pikaj, Stary wynalazca, głupek z 20 wieku, koles ryba i jeszcze kilka dziwnych pojebów. o wiele leprze od SP przynajmniej jak dla mnie. SP jest zbyt Wulgarny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:38 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel *patrzy niechcetnie na lozko* eh... >.> i co z nim? razz *patrzy na swoje* hm... Za dużo sprzątania, a jak nie posprzątam to się nie położę... >P no takie.. puste, nie ma sie do kogo przytulic.. tylko pan Kjujiś emo heart no i tez musze z niego trochce rzeczy pozrzucac .. w tym pozostalosci po moim niezdrowym popolnoncym posilku mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:38 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk no cóż... to jeden ze smaczków u Sapka - fragment księgi bądź jakiegoś rękopisu, który istnieje w świecie książki, pokazany przed początkiem rozdziału, dobrze wprowadzając w jego (rodzdziału) klimat ^.^ hm... Lethi, Ty Sapka coś czytałaś? razz czytalam wink i felieton jeden dluuugi staary o popularnosci fantasy, pochodzeniu itp.. swietny byl i w sumie na nim glownie opierala sie moja matura ustna z polskiego ;P mhm... bo jest taki cytat... jeden z moich ulubionych... "Pragniesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina. - Grafitti na murze Katedry Prawa Uniwersytetu w Oxenfurcie"Krew elfów, Andrzej Sapkowski Sapek ma dość ciekawe poczucie humoru... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:39 pm
BeeWolf Geralt_Bialy_Wilk BeeWolf Geralt_Bialy_Wilk no chyba to po mnie widać, nie? >P albo chociażby po nicku... Bee - wiesz... wolę south park... ale jak na polski twór - nie jest złe... Ja mam south parku po wyżej dziurek, za to kumpel mnie nakrecił na Futu Rame. to jest fajne, zupełnie inny humor. czekaj... to nie jest o tych popapranych azjatach? xD Bnie to jest o przewoźnikach w przyszłosci. Jest kobieta cyklop, robot pikaj, Stary wynalazca, głupek z 20 wieku, koles ryba i jeszcze kilka dziwnych pojebów. o wiele leprze od SP przynajmniej jak dla mnie. SP jest zbyt Wulgarny. mhm... animowane?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:40 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel *patrzy niechcetnie na lozko* eh... >.> i co z nim? razz *patrzy na swoje* hm... Za dużo sprzątania, a jak nie posprzątam to się nie położę... >P no takie.. puste, nie ma sie do kogo przytulic.. tylko pan Kjujiś emo heart no i tez musze z niego trochce rzeczy pozrzucac .. w tym pozostalosci po moim niezdrowym popolnoncym posilku mrgreen a to ja tylko masę książek, plecak z dość nietypową zawartością i jakiś sweter xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:41 pm
BeeWolf Geralt_Bialy_Wilk BeeWolf Geralt_Bialy_Wilk no chyba to po mnie widać, nie? >P albo chociażby po nicku... Bee - wiesz... wolę south park... ale jak na polski twór - nie jest złe... Ja mam south parku po wyżej dziurek, za to kumpel mnie nakrecił na Futu Rame. to jest fajne, zupełnie inny humor. czekaj... to nie jest o tych popapranych azjatach? xD Bnie to jest o przewoźnikach w przyszłosci. Jest kobieta cyklop, robot pikaj, Stary wynalazca, głupek z 20 wieku, koles ryba i jeszcze kilka dziwnych pojebów. o wiele leprze od SP przynajmniej jak dla mnie. SP jest zbyt Wulgarny. aaaaa ! wiem smile to sa te przygody Freja z kosmosu,a lbo w kosmosie >.<.. kiedys l;ecialo na podajze tv4 poznym wieczorem wink rzeczywiscie fajne mrgreen ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:43 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel *patrzy niechcetnie na lozko* eh... >.> i co z nim? razz *patrzy na swoje* hm... Za dużo sprzątania, a jak nie posprzątam to się nie położę... >P no takie.. puste, nie ma sie do kogo przytulic.. tylko pan Kjujiś emo heart no i tez musze z niego trochce rzeczy pozrzucac .. w tym pozostalosci po moim niezdrowym popolnoncym posilku mrgreen a to ja tylko masę książek, plecak z dość nietypową zawartością i jakiś sweter xD *przeciaga sie* znowu nie bede mogla wstac.. ale jak tu spac w takich warunkach ! *kiwa sie* *gryzie fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:43 pm
"Czaaas... czas goi bóóól... Lecz teeen... będzie wiecznie TRWAAAŁ! Jaaa, jestem cieeeenieeem... Leeecz Tyyyy... piekłeeem widzisz mnieeee!"
*head bangin'*
burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|