|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:10 pm
Geralt_Bialy_Wilk Właśnie obejrzałem fragment "Włatcy Móch" na TV4 - chore, ale śmieszne ;P aj.. ominelam >.> *tuuuli mocno* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:13 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Właśnie obejrzałem fragment "Włatcy Móch" na TV4 - chore, ale śmieszne ;P aj.. ominelam >.> *tuuuli mocno* wink żadne cudo... można obejrzeć, jak się nie ma co robić po nocy... ew. ściągnąć całość z netu i oglądać w ekipie przy piwku - wtedy zabawa powinna być na wysokim poziomie ;P eh... wiedźmak - przytulanka... śmiać się, czy płakać? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:14 pm
Geralt_Bialy_Wilk Właśnie obejrzałem fragment "Włatcy Móch" na TV4 - chore, ale śmieszne ;P A o czym to ? Live - [The Distance to Here #11] They Stood Up...For Love
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:16 pm
BeeWolf Geralt_Bialy_Wilk Właśnie obejrzałem fragment "Włatcy Móch" na TV4 - chore, ale śmieszne ;P A o czym to ? Live - [The Distance to Here #11] They Stood Up...For Love po samym serialu nie zdołałem się zorientować do końca... oto opis: Włatcy móch dziecięce wtorek 14.11.2006 TV 4 23:30 Opowieść o grupie ośmiolatków z klasy II B. Mimo że Konieczko, Maślana, Anusiak i Czesio są wielkimi indywidualnościami, to jednak jest coś, co zespala paczkę marzenia. Nie mają one nic wspólnego z chęcią posiadania nowego roweru, kolejki elektrycznej lub konsoli do gier. Celem ośmiolatków jest władza nad światem. A na to, jak ją zdobyć, każdy ma inny plan. Zanim jednak spełnią marzenia, muszą przestać być dziećmi. Szybko uczą się, że aby przetrwać, muszą trzymać się razem. PS: Dzieciaki przeklinają o wiele bardziej niż pijany szewc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:17 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Właśnie obejrzałem fragment "Włatcy Móch" na TV4 - chore, ale śmieszne ;P aj.. ominelam >.> *tuuuli mocno* wink żadne cudo... można obejrzeć, jak się nie ma co robić po nocy... ew. ściągnąć całość z netu i oglądać w ekipie przy piwku - wtedy zabawa powinna być na wysokim poziomie ;P eh... wiedźmak - przytulanka... śmiać się, czy płakać? sweatdrop wiedzmak ? emo *zamyka sie w sobie i turla za Bee*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:19 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Właśnie obejrzałem fragment "Włatcy Móch" na TV4 - chore, ale śmieszne ;P aj.. ominelam >.> *tuuuli mocno* wink żadne cudo... można obejrzeć, jak się nie ma co robić po nocy... ew. ściągnąć całość z netu i oglądać w ekipie przy piwku - wtedy zabawa powinna być na wysokim poziomie ;P eh... wiedźmak - przytulanka... śmiać się, czy płakać? sweatdrop wiedzmak ? emo *zamyka sie w sobie i turla za Bee* taaa... to źle? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:20 pm
*mamrot mamrot* a niby dobrze ? emo emo emo *mamrot*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:20 pm
Geralt_Bialy_Wilk BeeWolf Geralt_Bialy_Wilk Właśnie obejrzałem fragment "Włatcy Móch" na TV4 - chore, ale śmieszne ;P A o czym to ? Live - [The Distance to Here #11] They Stood Up...For Love po samym serialu nie zdołałem się zorientować do końca... oto opis: Włatcy móch dziecięce wtorek 14.11.2006 TV 4 23:30 Opowieść o grupie ośmiolatków z klasy II B. Mimo że Konieczko, Maślana, Anusiak i Czesio są wielkimi indywidualnościami, to jednak jest coś, co zespala paczkę marzenia. Nie mają one nic wspólnego z chęcią posiadania nowego roweru, kolejki elektrycznej lub konsoli do gier. Celem ośmiolatków jest władza nad światem. A na to, jak ją zdobyć, każdy ma inny plan. Zanim jednak spełnią marzenia, muszą przestać być dziećmi. Szybko uczą się, że aby przetrwać, muszą trzymać się razem. PS: Dzieciaki przeklinają o wiele bardziej niż pijany szewc... Fajny film musi byc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:23 pm
Lethiel *mamrot mamrot* a niby dobrze ? emo emo emo *mamrot* no chyba to po mnie widać, nie? >P albo chociażby po nicku... Bee - wiesz... wolę south park... ale jak na polski twór - nie jest złe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:24 pm
The Gyuto Monks - [Freedom Chants from the Roof of the World #02] Mahakala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:25 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel *mamrot mamrot* a niby dobrze ? emo emo emo *mamrot* no chyba to po mnie widać, nie? >P albo chociażby po nicku... Bee - wiesz... wolę south park... ale jak na polski twór - nie jest złe... *slychac stukanie trybikow w glowie* .... myslalam ze to o mnie xD.. ooo meeeen xD rofl *czochru go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:27 pm
BeeWolf The Gyuto Monks - [Freedom Chants from the Roof of the World #02] Mahakala # OK Go - [OK Go #09] C-C-C-Cinnamon Lips [3:26]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:27 pm
Geralt_Bialy_Wilk no chyba to po mnie widać, nie? >P albo chociażby po nicku... Bee - wiesz... wolę south park... ale jak na polski twór - nie jest złe... Ja mam south parku po wyżej dziurek, za to kumpel mnie nakrecił na Futu Rame. to jest fajne, zupełnie inny humor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:30 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel *mamrot mamrot* a niby dobrze ? emo emo emo *mamrot* no chyba to po mnie widać, nie? >P albo chociażby po nicku... Bee - wiesz... wolę south park... ale jak na polski twór - nie jest złe... *slychac stukanie trybikow w glowie* .... myslalam ze to o mnie xD.. ooo meeeen xD rofl *czochru go* eek sądzisz, że nazwałbym Cię wiedźmą? DOH! _^_" to wręcz obraza dla mnie... "Zaprawdę, nie masz nic wstrętniejszego nad monstra owe, naturze przeciwne, wiedźminami zwane, bo są to płody plugawego czarostwa i diabelstwa. Są to łotry bez cnoty, sumienia i skrupułu, istne stwory piekielne, do zabijania jeno zdatne. Nie masz dla takich jak oni między ludźmi poczciwymi miejsca. A owo Kaer Morhen, gdzie ci bezecni się gnieżdżą, gdzie ohydnych swych praktyk dokonują, starte być musi z powierzchni ziemi, a ślad po nim solą i saletrą posypany. Anonim, Monstrum albo wiedźmina opisanie."
"Krew elfów", Andrzej Sapkowski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 3:31 pm
BeeWolf Geralt_Bialy_Wilk no chyba to po mnie widać, nie? >P albo chociażby po nicku... Bee - wiesz... wolę south park... ale jak na polski twór - nie jest złe... Ja mam south parku po wyżej dziurek, za to kumpel mnie nakrecił na Futu Rame. to jest fajne, zupełnie inny humor. czekaj... to nie jest o tych popapranych azjatach? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|