|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:48 pm
Omega Sun ktos ma pomysl jak sie pozbyc grypy w 24h? Nie mam czasu na chorowanie i inne takie. We czwartek mam kolokwium gonk piżama + skarpety wkladane na nogawki pizamy. gorąca herbata na noc albo jeszcze lepiej fervex. koc na kołdre i spać w stylu 'na koperte' czyli zawinac stopy kołdrą. efekt murowany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:48 pm
Lavagetas_heqetai no to nie od razu... od teraz niech bedzie ;] niedowiarek ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:49 pm
Lethiel Omega Sun ktos ma pomysl jak sie pozbyc grypy w 24h? Nie mam czasu na chorowanie i inne takie. We czwartek mam kolokwium gonk *tuuuuli* ciepla kompiel, herbatka z malinkami i miodkiem, czooosnek ;>, i gripex xP Hmm... nie mam malin, ale jutro kupie, miodu mam gdzies caly sloik ninja . Czosnek odpada, bo jutro musze przebywac z ludzmi a gripexu nie moge przyjmowac. Mam jeszcze jakies musujace paskudztwo ale niebardzo pomoglo dzisiaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:49 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai no to nie od razu... od teraz niech bedzie ;] niedowiarek ;> a w tyłek chcesz? ... yhh... zle mi sie to kojarzy >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:51 pm
Lavagetas_heqetai Omega Sun ktos ma pomysl jak sie pozbyc grypy w 24h? Nie mam czasu na chorowanie i inne takie. We czwartek mam kolokwium gonk piżama + skarpety wkladane na nogawki pizamy. gorąca herbata na noc albo jeszcze lepiej fervex. koc na kołdre i spać w stylu 'na koperte' czyli zawinac stopy kołdrą. efekt murowany ok, sprobuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:53 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no to nie od razu... od teraz niech bedzie ;] niedowiarek ;> a w tyłek chcesz? ... yhh... zle mi sie to kojarzy >.< *szczyp go kobieca dlonia* lepiej ? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:54 pm
Omega Sun Lethiel Omega Sun ktos ma pomysl jak sie pozbyc grypy w 24h? Nie mam czasu na chorowanie i inne takie. We czwartek mam kolokwium gonk *tuuuuli* ciepla kompiel, herbatka z malinkami i miodkiem, czooosnek ;>, i gripex xP Hmm... nie mam malin, ale jutro kupie, miodu mam gdzies caly sloik ninja . Czosnek odpada, bo jutro musze przebywac z ludzmi a gripexu nie moge przyjmowac. Mam jeszcze jakies musujace paskudztwo ale niebardzo pomoglo dzisiaj. oj tam z ludzmi.. mzoe lubia czosnek ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:55 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no to nie od razu... od teraz niech bedzie ;] niedowiarek ;> a w tyłek chcesz? ... yhh... zle mi sie to kojarzy >.< *szczyp go kobieca dlonia* lepiej ? xD poczekaj, jeszcze raz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:56 pm
Lethiel oj tam z ludzmi.. mzoe lubia czosnek ? mrgreen nie wiem, wole nie sprawdzac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:57 pm
Omega Sun ktos ma pomysl jak sie pozbyc grypy w 24h? Nie mam czasu na chorowanie i inne takie. We czwartek mam kolokwium gonk Zamorduje jak znowu jesteś flu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:58 pm
Omega Sun Lethiel oj tam z ludzmi.. mzoe lubia czosnek ? mrgreen nie wiem, wole nie sprawdzac wink w takim razie grzeeej sie porzadnie ! *obwija ja kocem i tuli* ninja heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|