|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:35 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no kurde- sobie czytalem gazete w empiku a tu za mna jakis przeszedl i mnie uszczypnął...stalem jak wryty Oo obcy gosciu ? >.> moze cie czyms zachaczyl i ci sie wydawalo ? *glaska po glowce uspokajajaco* ... albo.. moze mial taka nieodoparta potrzebe xD tak, zahaczyl palcami o moją pupe... kurde... zacząlem sie od dzis bac ;D <łasi sie> ninja zgadzamsie z LEtgh nie mogl sie pwostrzymac i tyle ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:35 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no kurde- sobie czytalem gazete w empiku a tu za mna jakis przeszedl i mnie uszczypnął...stalem jak wryty Oo obcy gosciu ? >.> moze cie czyms zachaczyl i ci sie wydawalo ? *glaska po glowce uspokajajaco* ... albo.. moze mial taka nieodoparta potrzebe xD tak, zahaczyl palcami o moją pupe... kurde... zacząlem sie od dzis bac ;D <łasi sie> mrrr.. no patrz jaki jestes pociagajacy ;> nawet taki pan w empiku nie mogl sie oprzec xD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:38 pm
*siadu w kąciku i jedzu kanapki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:39 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no kurde- sobie czytalem gazete w empiku a tu za mna jakis przeszedl i mnie uszczypnął...stalem jak wryty Oo obcy gosciu ? >.> moze cie czyms zachaczyl i ci sie wydawalo ? *glaska po glowce uspokajajaco* ... albo.. moze mial taka nieodoparta potrzebe xD tak, zahaczyl palcami o moją pupe... kurde... zacząlem sie od dzis bac ;D <łasi sie> ninja zgadzamsie z LEtgh nie mogl sie pwostrzymac i tyle ninja sobie niech w dupe wsadzi te palce... kurde napewno juz to zrobil... Leth- taa kurde- dobry jestem dla jakiegos pedała... abu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:39 pm
Autark *siadu w kąciku i jedzu kanapki* O.o *skrada sie za niego po scianach jak cien* *wychyla znad jego ramienia* jeedzeeenieeee @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:41 pm
Lethiel Autark *siadu w kąciku i jedzu kanapki* O.o *skrada sie za niego po scianach jak cien* *wychyla znad jego ramienia* jeedzeeenieeee @_@ *podaje jedną kanapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai sobie niech w dupe wsadzi te palce... kurde napewno juz to zrobil... Leth- taa kurde- dobry jestem dla jakiegos pedała... abu... *tuuuli tuuuuli tuuuli* no co chcesz, oni lubia takich meskich mrgreen heart pozatym przeciez kobiety tez na twoj widok mdleja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai sobie niech w dupe wsadzi te palce... kurde napewno juz to zrobil... Leth- taa kurde- dobry jestem dla jakiegos pedała... abu... ninja co Ty taki agresywny jestes? sad
ee eee wlasnie to sobie wyobrazilam talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:43 pm
Autark Lethiel Autark *siadu w kąciku i jedzu kanapki* O.o *skrada sie za niego po scianach jak cien* *wychyla znad jego ramienia* jeedzeeenieeee @_@ *podaje jedną kanapke* *patrzy na niego wielkimi szklistymi oczami wypelnionymi wdziecznoscia* jedzeeeniee ! whee *zajada sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai sobie niech w dupe wsadzi te palce... kurde napewno juz to zrobil... Leth- taa kurde- dobry jestem dla jakiegos pedała... abu... *tuuuli tuuuuli tuuuli* no co chcesz, oni lubia takich meskich mrgreen heart pozatym przeciez kobiety tez na twoj widok mdleja wink ściemniaro ty ;D Twist- troche roztrzesiony- dla mnie to trauma- ja takich ludzi nigdy nie zrozumiem dlattego wole sie trzymac z dala : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai sobie niech w dupe wsadzi te palce... kurde napewno juz to zrobil... Leth- taa kurde- dobry jestem dla jakiegos pedała... abu... ninja co Ty taki agresywny jestes? sad
ee eee wlasnie to sobie wyobrazilam talk2hand bo przezyl traume swojego zycia xD O.o.. a fuuu xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:44 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai sobie niech w dupe wsadzi te palce... kurde napewno juz to zrobil... Leth- taa kurde- dobry jestem dla jakiegos pedała... abu... *tuuuli tuuuuli tuuuli* no co chcesz, oni lubia takich meskich mrgreen heart pozatym przeciez kobiety tez na twoj widok mdleja wink ściemniaro ty ;D Twist- troche roztrzesiony- dla mnie to trauma- ja takich ludzi nigdy nie zrozumiem dlattego wole sie trzymac z dala : ) dlaczego odrazu sciemniaro razz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:45 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai sobie niech w dupe wsadzi te palce... kurde napewno juz to zrobil... Leth- taa kurde- dobry jestem dla jakiegos pedała... abu... *tuuuli tuuuuli tuuuli* no co chcesz, oni lubia takich meskich mrgreen heart pozatym przeciez kobiety tez na twoj widok mdleja wink ściemniaro ty ;D Twist- troche roztrzesiony- dla mnie to trauma- ja takich ludzi nigdy nie zrozumiem dlattego wole sie trzymac z dala : ) dlaczego odrazu sciemniaro razz wink no to nie od razu... od teraz niech bedzie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:46 pm
ktos ma pomysl jak sie pozbyc grypy w 24h? Nie mam czasu na chorowanie i inne takie. We czwartek mam kolokwium gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:47 pm
Omega Sun ktos ma pomysl jak sie pozbyc grypy w 24h? Nie mam czasu na chorowanie i inne takie. We czwartek mam kolokwium gonk *tuuuuli* ciepla kompiel, herbatka z malinkami i miodkiem, czooosnek ;>, i gripex xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|