|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:41 am
opcy taki juz ze mnie donrzuan... mrgreen ale to jest pewien sposób, "kochanie, chodź zjeść ze mną pizzę ze smalcem". no która nie poleci? Tylko głupia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:41 am
EvilYuki no i co się szczerzysz? xp a nie moge? emo *idzie do kata*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:42 am
Aidanna a nie moge? emo *idzie do kata* nie, wraca z kąta, Aiduś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:44 am
opcy Rin_Youkai opcy czecz miernosci...... wink >_> nie ma gouch bab! sprawdzalam >_> no ja tez caly czas szukam.. pochowaly sie.. trzeba ahakowac internet zeby je znalezc *hakuje* a moze one wychodza dopiero jak sie je zawola ? oO' Oooo widze, ze rozmawiacie o pizzie ze smalcem mmmmmm... pychota.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:46 am
EvilYuki Aidanna a nie moge? emo *idzie do kata* nie, wraca z kąta, Aiduś... *kuli sie w kacie* ni dobra Yukis!! crying a ja nie dam sie zbajerowac na pizze ze smalcem! bede twardka! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:47 am
Aidanna *kuli sie w kacie* ni dobra Yukis!! crying bu bu... no wracaj... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:48 am
Rin_Youkai opcy Rin_Youkai opcy czecz miernosci...... wink >_> nie ma gouch bab! sprawdzalam >_> no ja tez caly czas szukam.. pochowaly sie.. trzeba ahakowac internet zeby je znalezc *hakuje* a moze one wychodza dopiero jak sie je zawola ? oO' Oooo widze, ze rozmawiacie o pizzie ze smalcem mmmmmm... pychota. najpierw nozki w galarecie, flaki... a teraz pizza ze smalcem... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:49 am
Aidanna a ja nie dam sie zbajerowac na pizze ze smalcem! bede twardka! scream pizza ze smalcem jest zarezerwowoana tylk dla wyjatkowych osob.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:49 am
EvilYuki Aidanna *kuli sie w kacie* ni dobra Yukis!! crying bu bu... no wracaj... crying *patrzy na Yuki wielkimi okami, a wielki zielony glut cieknie z nosa* emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:50 am
opcy Aidanna a ja nie dam sie zbajerowac na pizze ze smalcem! bede twardka! scream pizza ze smalcem jest zarezerwowoana tylk dla wyjatkowych osob.. 3nodding i dobrze xd na mnie dziala tylko nutella domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:54 am
Aidanna najpierw nozki w galarecie, flaki... a teraz pizza ze smalcem... gonk ale to jest dobre T___T ( no dobra moze ta pizza to przegiecie , ale reszta to szczera prawda XDDD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:54 am
Aidanna EvilYuki Aidanna *kuli sie w kacie* ni dobra Yukis!! crying bu bu... no wracaj... crying *patrzy na Yuki wielkimi okami, a wielki zielony glut cieknie z nosa* emo o fu... gonk bu, bu, bu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:57 am
Rin_Youkai Aidanna najpierw nozki w galarecie, flaki... a teraz pizza ze smalcem... gonk ale to jest dobre T___T ( no dobra moze ta pizza to przegiecie , ale reszta to szczera prawda XDDD ) fuj i tyle! 3nodding Yuki! jak moglas sie przebrac jak Cie rysowalam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:57 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna najpierw nozki w galarecie, flaki... a teraz pizza ze smalcem... gonk ale to jest dobre T___T ( no dobra moze ta pizza to przegiecie , ale reszta to szczera prawda XDDD ) fuj i tyle! 3nodding Yuki! jak moglas sie przebrac jak Cie rysowalam domokun co? co? oi, to juz wracam do poprzedniego stanu! :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:58 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna *kuli sie w kacie* ni dobra Yukis!! crying bu bu... no wracaj... crying *patrzy na Yuki wielkimi okami, a wielki zielony glut cieknie z nosa* emo o fu... gonk bu, bu, bu... ni dobra Yuki! emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|