|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 1:24 pm
Kiray BeeWolf Omega Sun a tak na marginesie przejrzalam wlasnie poprzednie strony Panie Nie-lubie-blondynek-tylko-nie-mow-Omi ninja No to juz nie ma co ukrywac wink wscibskie te baby sa... wszystko wywesza... pirate A no wszystko ... gry. Cześć Moni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 1:26 pm
No dobra. Piersi muszą odpocząć. Wymiana czekolady musi nastąpić. I po prostu musze sie wyspać, bo uczelnia zorganizowala pierwszaczkom wf i wybralam silownie oddaloną od stancji o 14 stacji metra... yeah... (ul.KEN Multikino - CH Arkadia ^____^) Zaraz, to na którą by tu budzik nastawić... Zajęcia na 9:30 i jeszcze śniadanko, rozmowa z lustrem, wybór tej czarnej koszulki czy tamtej (identycznej) czarnej koszulki.... Chyba nie kładę się spać i od razu przejdę do śniadania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 1:29 pm
Tartlet No dobra. Piersi muszą odpocząć. Wymiana czekolady musi nastąpić. I po prostu musze sie wyspać, bo uczelnia zorganizowala pierwszaczkom wf i wybralam silownie oddaloną od stancji o 14 stacji metra... yeah... (ul.KEN Multikino - CH Arkadia ^____^) Zaraz, to na którą by tu budzik nastawić... Zajęcia na 9:30 i jeszcze śniadanko, rozmowa z lustrem, wybór tej czarnej koszulki czy tamtej (identycznej) czarnej koszulki.... Chyba nie kładę się spać i od razu przejdę do śniadania xd to kiedy moge liczyc na rozbierana sesje? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 1:29 pm
czesc Misiek czesc Bee czesc Omi-o niedobra mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 1:31 pm
Tartlet No dobra. Piersi muszą odpocząć. Wymiana czekolady musi nastąpić. I po prostu musze sie wyspać, bo uczelnia zorganizowala pierwszaczkom wf i wybralam silownie oddaloną od stancji o 14 stacji metra... yeah... (ul.KEN Multikino - CH Arkadia ^____^) Zaraz, to na którą by tu budzik nastawić... Zajęcia na 9:30 i jeszcze śniadanko, rozmowa z lustrem, wybór tej czarnej koszulki czy tamtej (identycznej) czarnej koszulki.... Chyba nie kładę się spać i od razu przejdę do śniadania xd Masz siłownie przy Arkadii ? Fajnie ja tam chodziłem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 1:32 pm
Ryuukei oshii czesc Misiek czesc Bee czesc Omi-o niedobra mrgreen heart czesc Monis, co tam slychac u Ciebie smile ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 1:33 pm
Omega Sun Ryuukei oshii czesc Misiek czesc Bee czesc Omi-o niedobra mrgreen heart czesc Monis, co tam slychac u Ciebie smile ? ninja ogolnie to dupnie ale jakos sie trzymam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 1:33 pm
Lavagetas_heqetai Tartlet No dobra. Piersi muszą odpocząć. Wymiana czekolady musi nastąpić. I po prostu musze sie wyspać, bo uczelnia zorganizowala pierwszaczkom wf i wybralam silownie oddaloną od stancji o 14 stacji metra... yeah... (ul.KEN Multikino - CH Arkadia ^____^) Zaraz, to na którą by tu budzik nastawić... Zajęcia na 9:30 i jeszcze śniadanko, rozmowa z lustrem, wybór tej czarnej koszulki czy tamtej (identycznej) czarnej koszulki.... Chyba nie kładę się spać i od razu przejdę do śniadania xd to kiedy moge liczyc na rozbierana sesje? ;D zapraszam gorąco do szatni damskiej, gdzie przebierają się także dziewczęta idące na basen - już widok gołej pupy etc. nie może mnie tam zadziwić...
...a ja przejdę się w tym czasie do męskiej whee hłe hłe hłe
Ołkej, koniec dowcipkowania, teges ;P BOBRANOC EWRYŁAN kiss kiss kiss for goodnight 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 1:36 pm
Ryuukei oshii Omega Sun Ryuukei oshii czesc Misiek czesc Bee czesc Omi-o niedobra mrgreen heart czesc Monis, co tam slychac u Ciebie smile ? ninja ogolnie to dupnie ale jakos sie trzymam mrgreen to napij sie bimberku na poprawe samopoczucia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartlet Lavagetas_heqetai Tartlet No dobra. Piersi muszą odpocząć. Wymiana czekolady musi nastąpić. I po prostu musze sie wyspać, bo uczelnia zorganizowala pierwszaczkom wf i wybralam silownie oddaloną od stancji o 14 stacji metra... yeah... (ul.KEN Multikino - CH Arkadia ^____^) Zaraz, to na którą by tu budzik nastawić... Zajęcia na 9:30 i jeszcze śniadanko, rozmowa z lustrem, wybór tej czarnej koszulki czy tamtej (identycznej) czarnej koszulki.... Chyba nie kładę się spać i od razu przejdę do śniadania xd to kiedy moge liczyc na rozbierana sesje? ;D zapraszam gorąco do szatni damskiej, gdzie przebierają się także dziewczęta idące na basen - już widok gołej pupy etc. nie może mnie tam zadziwić... brzmi pysznie- im wiecej tym lepiej ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uff...
hej wam! ^^
Własnie wróciłem z pięcioosobowej rozgrywki w L5R CCG... Nie lubie takich sytuacji; znowu przez całą grę był Geralt vs Reszta Rokuganu ><"
A nie wiem, czy wiecie, ale dzisiaj o 23.45 na TVP1 jest Blair Witch Project 2 razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 1:37 pm
Kiray to napij sie bimberku na poprawe samopoczucia... dobry bimbe ni jest zly wink
witaj Geralcie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 1:38 pm
Geralt_Bialy_Wilk Uff... hej wam! ^^ Własnie wróciłem z pięcioosobowej rozgrywki w L5R CCG... Nie lubie takich sytuacji; znowu przez całą grę był Geralt vs Reszta Rokuganu ><" A nie wiem, czy wiecie, ale dzisiaj o 23.45 na TVP1 jest Blair Witch Project 2 razz dzieki Tobie juz wiemy ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 1:39 pm
Lavagetas_heqetai Geralt_Bialy_Wilk Uff... hej wam! ^^ Własnie wróciłem z pięcioosobowej rozgrywki w L5R CCG... Nie lubie takich sytuacji; znowu przez całą grę był Geralt vs Reszta Rokuganu ><" A nie wiem, czy wiecie, ale dzisiaj o 23.45 na TVP1 jest Blair Witch Project 2 razz dzieki Tobie juz wiemy ;] nie musicie dziękować rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 1:40 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lavagetas_heqetai Geralt_Bialy_Wilk Uff... hej wam! ^^ Własnie wróciłem z pięcioosobowej rozgrywki w L5R CCG... Nie lubie takich sytuacji; znowu przez całą grę był Geralt vs Reszta Rokuganu ><" A nie wiem, czy wiecie, ale dzisiaj o 23.45 na TVP1 jest Blair Witch Project 2 razz dzieki Tobie juz wiemy ;] nie musicie dziękować rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|