Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26551 26552 26553 26554 26555 26556 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 12:55 pm

wrocilam... po dniu przesiadywania w komisjii i calej nocy liczenia glosow (moherowy rejon wiec frekwencja dopisala). Jestem bardzo rozczarowana wynikami bo lud znow wybral samych nieudacznikow i oszolomow. Poza tym ludzie maja dziwne kryteria wyboru... wybory rownie dobrze moglyby sie nazywac "konkurs na najbardziej znanego sasiada" albo "konkurs na najladniejsze zdjecie w ulotce" bo z moich obserwacji wynika, ze tym kierowali sie wyborcy.............
PostPosted: Mon Nov 13, 2006 12:58 pm

Omega Sun
wrocilam... po dniu przesiadywania w komisjii i calej nocy liczenia glosow (moherowy rejon wiec frekwencja dopisala). Jestem bardzo rozczarowana wynikami bo lud znow wybral samych nieudacznikow i oszolomow. Poza tym ludzie maja dziwne kryteria wyboru... wybory rownie dobrze moglyby sie nazywac "konkurs na najbardziej znanego sasiada" albo "konkurs na najladniejsze zdjecie w ulotce" bo z moich obserwacji wynika, ze tym kierowali sie wyborcy.............

A czym mają się kierować ? Kiedy nie znają ludzi ? No bo w większości przypadków z kąt ?
Ja sobie zrobiłem losowanko !!

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Kiray

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 12:58 pm

Aidanna
jestescie zalosni i tyle

straszne... co my teraz zrobimy...

Bry Omego...
PostPosted: Mon Nov 13, 2006 12:59 pm

Kiray
Aidanna
jestescie zalosni i tyle

Bry Omego...

ja i ty jesteśmy żałośni więc nic więcej robić nie musimy wszystko co mogliśmy by być tacy już zrobiliśmy.

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Nov 13, 2006 12:59 pm

a ja glosowalem na PO i to na 3 kobiety heart
PostPosted: Mon Nov 13, 2006 1:00 pm

BeeWolf
Kiray
Aidanna
jestescie zalosni i tyle

Bry Omego...

ja i ty jesteśmy żałośni więc nic więcej robić nie musimy wszystko co mogliśmy by być tacy już zrobiliśmy.
ale wam zazdroszcze surprised

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 1:01 pm

BeeWolf
Omega Sun

A czym mają się kierować ? Kiedy nie znają ludzi ? No bo w większości przypadków z kąt ?
Ja sobie zrobiłem losowanko !!

no co Ty, to nie Warszawa, u nas nie ma opcji, ze ktos kogos nie zna wink
PostPosted: Mon Nov 13, 2006 1:02 pm

BeeWolf
Kiray
Aidanna
jestescie zalosni i tyle

Bry Omego...

...ale ale... co mamy teraz robic... ja chce byc jeszcze bardziej zalosny... bez tego moje zycie traci sens...

Kiray

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Nov 13, 2006 1:09 pm

Omega Sun

No tak smile

Kiray

...ale ale... co mamy teraz robic... ja chce byc jeszcze bardziej zalosny... bez tego moje zycie traci sens...

Nie wiem jestem rozbity.
PostPosted: Mon Nov 13, 2006 1:12 pm

BeeWolf
Omega Sun

No tak smile

a tak na marginesie przejrzalam wlasnie poprzednie strony Panie Nie-lubie-blondynek-tylko-nie-mow-Omi ninja

Omega Sun
Captain

Kiray

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 1:15 pm

BeeWolf

Kiray

Nie wiem jestem rozbity.

a moze jak bysmy ja ladnie poprosili to moze zmienila by o nas zdanie i znowu mogli bysmy dazyc do tego aby byc najbardziej zalosnymi gostkami na poggu...
PostPosted: Mon Nov 13, 2006 1:18 pm

Omega Sun
BeeWolf
Omega Sun

No tak smile

a tak na marginesie przejrzalam wlasnie poprzednie strony Panie Nie-lubie-blondynek-tylko-nie-mow-Omi ninja
lol rofl

Ryuukei oshii
Crew

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Nov 13, 2006 1:20 pm

Kiray

a moze jak bysmy ja ladnie poprosili to moze zmienila by o nas zdanie i znowu mogli bysmy dazyc do tego aby byc najbardziej zalosnymi gostkami na poggu...

No chyba trzeba będzie.

Omega Sun

No to juz nie ma co ukrywac wink
PostPosted: Mon Nov 13, 2006 1:21 pm

sesese

prezentacja juz sie drukuje whee

czesc Ryuuu 3nodding

Kiray

Kiray

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 1:23 pm

BeeWolf

Omega Sun

No to juz nie ma co ukrywac wink

wscibskie te baby sa... wszystko wywesza... pirate
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26551 26552 26553 26554 26555 26556 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games