|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:14 pm
BeeWolf Teoria kamiennego biustu mi się nie podoba. ja nei mowie ze kamienny od razu... ale taka pilka (np. do koszykowki) sie odbija a miekka wcale nie jest.. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:15 pm
Tartlet przez opcego przemawia zwykła zazdrość; a teraz poczekajcie, będzie się wypierał 3nodding ... *pryt*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:17 pm
opcy BeeWolf Teoria kamiennego biustu mi się nie podoba. ja nei mowie ze kamienny od razu... ale taka pilka (np. do koszykowki) sie odbija a miekka wcale nie jest.. ninja Tu twoja teoria jest zadziwiająco spójna ... Ale nadal mi się nie podoba... >ja chce jędrny biust<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:19 pm
opcy nie bejbi tylko baby.. i to gole.. w internecie.. sa podobno,... eek eek cos ty?! to niemozliwe ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:21 pm
Tartlet przez opcego przemawia zwykła zazdrość; a teraz poczekajcie, będzie się wypierał 3nodding >patrzy się na nią bardzo poważnie< >Ciemne oczy czegoś od niech chcą< ... >przez chwile się zastanawia< Hym.... Onanizujesz sie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:21 pm
Rin_Youkai opcy nie bejbi tylko baby.. i to gole.. w internecie.. sa podobno,... eek eek cos ty?! to niemozliwe ninja a co ty powiesz na fenomen odbijania sie na biuscie przez coponiektore osoby.. czy na podstawie swoich dosiwadczen zyciowych mzoesz potwierdzic ze to jest mozliwe..? czytaj: jaki masz rozmiar stanika
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:24 pm
opcy a co ty powiesz na fenomen odbijania sie na biuscie przez coponiektore osoby.. czy na podstawie swoich dosiwadczen zyciowych mzoesz potwierdzic ze to jest mozliwe..? czytaj: jaki masz rozmiar stanika oO''' OMG! Ja na podstawie swoich przezyc moge stwierdzic tylko jedno : upadniecie na biust boli jak cholera ... lece ogladac jakis nudny film ninja papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:26 pm
BeeWolf Tartlet przez opcego przemawia zwykła zazdrość; a teraz poczekajcie, będzie się wypierał 3nodding >patrzy się na nią bardzo poważnie< >Ciemne oczy czegoś od niech chcą< ... >przez chwile się zastanawia< Hym.... Onanizujesz sie ? Niestety nie mam jak sad Ale za to masturbuję rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:28 pm
Rin_Youkai oO''' OMG! Ja na podstawie swoich przezyc moge stwierdzic tylko jedno : upadniecie na biust boli jak cholera ... lece ogladac jakis nudny film ninja papa Nie uciekaj, ... Tartlet Niestety nie mam jak sad Ale za to masturbuję rofl >szepcze< opcy ona chyba naprawdę jest dziewczyną >od chrząknął < >brwi< maz zdięcia ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:31 pm
Rin_Youkai opcy a co ty powiesz na fenomen odbijania sie na biuscie przez coponiektore osoby.. czy na podstawie swoich dosiwadczen zyciowych mzoesz potwierdzic ze to jest mozliwe..? czytaj: jaki masz rozmiar stanika oO''' OMG! Ja na podstawie swoich przezyc moge stwierdzic tylko jedno : upadniecie na biust boli jak cholera ... lece ogladac jakis nudny film ninja papa *szturcha ja i zwraca jej uwage na " czytaj: jaki masz rozmiar stanika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:46 pm
Ja tam lubię być czasem żałosny. Co ty taka sztywna się zrobiła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:49 pm
BeeWolf Ja tam lubię być czasem żałosny. Co ty taka sztywna się zrobiła. miesiaczka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:53 pm
Lavagetas_heqetai BeeWolf Ja tam lubię być czasem żałosny. Co ty taka sztywna się zrobiła. miesiaczka 3nodding Oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|