|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:25 am
ty sie lepiej nie odzywaj neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:27 am
Aidanna ty sie lepiej nie odzywaj neutral czemu? to bylo bardzo interesowne pytanie... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:29 am
opcy Aidanna ty sie lepiej nie odzywaj neutral czemu? to bylo bardzo interesowne pytanie... rolleyes Nie zapominaj iż bardzo intelygentne do tego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:31 am
BeeWolf Nie zapominaj iż bardzo intelygentne do tego. no ba.. w koncu sam Marszalek je zadal.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:33 am
opcy BeeWolf Nie zapominaj iż bardzo intelygentne do tego. no ba.. w koncu sam Marszalek je zadal.. 3nodding Chyba popadnę w samozachwyt whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:36 am
BeeWolf Chyba popadnę w samozachwyt whee jupi! osszfak.. aletytul.. rofl NOFX - [Ribbed #04] Food, Sex, & Ewe [1:47] rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:37 am
opcy BeeWolf Chyba popadnę w samozachwyt whee jupi! osszfak.. aletytul.. rofl NOFX - [Ribbed #04] Food, Sex, & Ewe [1:47] rofl Słuchasz NOFX ? Uuuuuu ja kiedyś się starałem. O ile to to samo. Rodzynek nam nie chce chyba udzielić odpowiedzi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:38 am
o żesz... zagapiłam się xD No właściwie, jadłam kolacyjkę i gadalam ze współloktorką, która właśnie wróciła na warszawskie włości ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:39 am
BeeWolf Słuchasz NOFX ? Uuuuuu ja kiedyś się starałem. O ile to to samo. Rodzynek nam nie chce chyba udzielić odpowiedzi crying nom.. slucham.. nawet dosyc duzo.. taki amerykanski (za przeproszeniem) skejt punk.. bo Rodzyn to niezyczliwy jest.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:42 am
Tartlet o żesz... zagapiłam się xD No właściwie, jadłam kolacyjkę i gadalam ze współloktorką, która właśnie wróciła na warszawskie włości ;P Rozbiera się i ucieka
opcy nom.. slucham.. nawet dosyc duzo.. taki amerykanski (za przeproszeniem) skejt punk.. bo Rodzyn to niezyczliwy jest.. 3nodding
Nieźle, amerykancki skate punk mraw....
No najwyraźniej ... Zadajmy to pytanie panience Tartlet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:44 am
>czesc< Generale Bimberku ? Przyszedłeś się z nami po męsku pobawić ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:46 am
*goni BeeWee'ka goni, goni, potyka się i upada,ale z gracją odbija się od swojego biustu - wraca do pionu - i dalej biegnie za BeeWee'kiem... *
A sos? A sos??? crying
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|