|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 9:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 9:32 am
przejebane...
jest najgorzej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 9:33 am
< przestaje sie burmuszyc > to co ... Castorama : > :* XDddddddddd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 9:34 am
Tartlet *nalewa BitBeeTowi a sama rozkłada się na jego kolanach* Umieram, umieram O.O Szybko się zaprzyjaźniamy co ? xD >Młaaaaa piwko ... grzane<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 9:35 am
BeeWolf A skończyłeś w końcu ? Pewnie nie ... question stare No tylko długie kilka części musieli by nakręcić. Krew ,krew, Seks, tajemnica i ciemne machlojki. ehehehe.. heheheh sweatdrop sweatdrop teraz mi Pan Tadeusz jakos tak podszedl sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai < przestaje sie burmuszyc > to co ... Castorama : > :* XDddddddddd tak, jest tam pełno ciemnych...stoisk... ;DDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariia przejebane... jest najgorzej nie jest źle bywa gorzej. i nie przytyłem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 9:36 am
BeeWolf Dariia przejebane... jest najgorzej nie jest źle bywa gorzej. a czasem nawet jeszcze gorzej... wiem coś o tym... >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 9:38 am
Rin_Youkai BeeWolf A skończyłeś w końcu ? Pewnie nie ... question stare No tylko długie kilka części musieli by nakręcić. Krew ,krew, Seks, tajemnica i ciemne machlojki. ehehehe.. heheheh sweatdrop sweatdrop teraz mi Pan Tadeusz jakos tak podszedl sweatdrop pan Tadek to jest coś niefajnego. Bardzo niefajnego. ja nigdy nie przeczytałem, wymiękam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 9:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 9:39 am
BeeWolf Tartlet *nalewa BitBeeTowi a sama rozkłada się na jego kolanach* Umieram, umieram O.O Szybko się zaprzyjaźniamy co ? xD >Młaaaaa piwko ... grzane< Nie lubię tracić czasu cool *dolewa BitBeeTowi piwka* *zaczyna się rozbierać... stoi w samych majteczkach, wylewa na siebie sos czekoladowy* - a to zamiast pajdy chleba ze smalcem ; P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 9:40 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai < przestaje sie burmuszyc > to co ... Castorama : > :* XDddddddddd tak, jest tam pełno ciemnych...stoisk... ;DDDDD No wiem - przetestowalam je, gdy ktos mi - kobicie z wielkim koszykiem - sie narazil XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 9:41 am
Tartlet *zaczyna się rozbierać... stoi w samych majteczkach, wylewa na siebie sos czekoladowy* - a to zamiast pajdy chleba ze smalcem ; P Oo szybka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 9:42 am
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf A skończyłeś w końcu ? Pewnie nie ... question stare No tylko długie kilka części musieli by nakręcić. Krew ,krew, Seks, tajemnica i ciemne machlojki. ehehehe.. heheheh sweatdrop sweatdrop teraz mi Pan Tadeusz jakos tak podszedl sweatdrop pan Tadek to jest coś niefajnego. Bardzo niefajnego. ja nigdy nie przeczytałem, wymiękam. ja lubie takie rzeczy xd w ogole mi sie Mickiewicza fajnie czyta smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 9:42 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai < przestaje sie burmuszyc > to co ... Castorama : > :* XDddddddddd tak, jest tam pełno ciemnych...stoisk... ;DDDDD No wiem - przetestowalam je, gdy ktos mi - kobicie z wielkim koszykiem - sie narazil XDD rozumiem ze kogos zlałas :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|