|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 11:21 am
Karnaaa Potrzeby mi powerpoin 97 gonk Karnuuuus heart mrgreen a do czego >.> A mi mniej blond XD =='''''''''''''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 11:28 am
Rin_Youkai EvilYuki o. Rin. Jesteś blondynką... staram sie byc taka jak ty ;] :* och, jak słodko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 11:29 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki o. Rin. Jesteś blondynką... staram sie byc taka jak ty ;] :* och, jak słodko heart no nie wink Ja nigdy nie bede miec 3 katan ... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 11:30 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki o. Rin. Jesteś blondynką... staram sie byc taka jak ty ;] :* och, jak słodko heart no nie wink Ja nigdy nie bede miec 3 katan ... emo Bo "Evil Trzy katany Yuki" jestem tylko ja! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 11:30 am
Rin_Youkai Karnaaa Potrzeby mi powerpoin 97 gonk Karnuuuus heart mrgreen a do czego >.> A mi mniej blond XD ==''''''''''''''' Na prezentacje z chemi -__________- mam lepsza wersje ale jakos lipnie chodzi i mi sie komputer po niej zawiesza. Wlasnie cos patrze ze zblondynialas mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 11:33 am
EvilYuki Bo "Evil Trzy katany Yuki" jestem tylko ja! heart oh! Bosa Yuki! Skladam poklony! 4laugh < puci puci XD > Karna: znam ten bol XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 11:34 am
Rin_Youkai EvilYuki Bo "Evil Trzy katany Yuki" jestem tylko ja! heart oh! Bosa Yuki! Skladam poklony! 4laugh < puci puci XD > Karna: znam ten bol XD a pomiziaj mnie za uszkiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 11:35 am
EvilYuki a pomiziaj mnie za uszkiem... < mizu mizu> cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 11:36 am
Rin_Youkai EvilYuki a pomiziaj mnie za uszkiem... < mizu mizu> cool och, och, dziękuju <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 11:37 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki a pomiziaj mnie za uszkiem... < mizu mizu> cool och, och, dziękuju <3 dla ciebie wszystko whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 11:40 am
dobra, ja idu, tatuschce kompika talk2hand
papa... :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 11:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 11:59 am
Nosz kurna tego nigdzie nie ma tylko jakies gonk bzdetne aktualizacje a po co mi aktualizacja ?? Najpierw musze miec zo aktualizowac gonk gonk emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 12:13 pm
Karnaaa Nosz kurna tego nigdzie nie ma tylko jakies gonk bzdetne aktualizacje a po co mi aktualizacja ?? Najpierw musze miec zo aktualizowac gonk gonk emo kura brzydka kura ładna nasrała do bagna. xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 12:18 pm
BeeWolf Karnaaa Nosz kurna tego nigdzie nie ma tylko jakies gonk bzdetne aktualizacje a po co mi aktualizacja ?? Najpierw musze miec zo aktualizowac gonk gonk emo kura brzydka kura ładna nasrała do bagna. xD a co to ma do rzeczy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|