Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26518 26519 26520 26521 26522 26523 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aidanna

PostPosted: Sat Nov 11, 2006 10:10 am

kropka
Aidanna
kropka
Aidanna
gonk to juz nie wiem crying

Kropka: jasne, ze zostan x3

*rozsiada sie na kanapie*

a cio rysujesz?
http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/powrotaidi3.jpg jeszcze tylko reke musze zrobic... zrobie obrys tuszem, pokoloruje i bedzie koniec x3

cuuute *_*
jejku jejku tez tak chce!!! !!!
to juz do nauki rysowania xd
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 10:13 am

no tak...teraz dwa zyrandole na jednego? ladnie to tak? "nie mam nic do powiedzenia!" milczy wytrwale i obmysla jak tu podstepem i intryga zgasic te cholerne zyrandole, w koncu cos zauwaza "tylko nie dzganie miekkimi poduchami! mamo..."

iqh

kropka

PostPosted: Sat Nov 11, 2006 10:14 am

Aidanna
kropka
Aidanna
kropka
Aidanna
gonk to juz nie wiem crying

Kropka: jasne, ze zostan x3

*rozsiada sie na kanapie*

a cio rysujesz?
http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/powrotaidi3.jpg jeszcze tylko reke musze zrobic... zrobie obrys tuszem, pokoloruje i bedzie koniec x3

cuuute *_*
jejku jejku tez tak chce!!! !!!
to juz do nauki rysowania xd

a co potrzebuje? bo mam jakis stary olowek b 4 XD ale ja duzo gumuje i potem nie da sie wygumowywac... i i i w ogole...
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 10:14 am

iqh

dziekuje...wybacz ze spytam...dlaczego te juki sa takie zle? ubrania z nich wypadaja czy co? (nie bierz tego za zle)
hm? hm? Dlaczego Juki są złe? Bo są jukowate i mroczne, ot co wink

EvilYuki
Crew

kropka

PostPosted: Sat Nov 11, 2006 10:15 am

iqh
no tak...teraz dwa zyrandole na jednego? ladnie to tak? "nie mam nic do powiedzenia!" milczy wytrwale i obmysla jak tu podstepem i intryga zgasic te cholerne zyrandole, w koncu cos zauwaza "tylko nie dzganie miekkimi poduchami! mamo..."

*robi niewinne oczka* my narazie jestesmy delikatne... gadaj co wiesz xD
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 10:19 am

kropka

a co potrzebuje? bo mam jakis stary olowek b 4 XD ale ja duzo gumuje i potem nie da sie wygumowywac... i i i w ogole...
ja tam 2b zawsze rysuje... x3 a, ze wkoncu nie chce sie gumkowac to mniej gumkowac i nie przyciskac tak mocno x3

Aidanna

iqh

PostPosted: Sat Nov 11, 2006 10:21 am

racja...prawdopodobnie Smierc mial takie juki...

panno kropko przeraza mnie panna...mam mowic co wiem? chyba troche tego jest...jestescie pewne ze chcecie wiedziec ile par rozplodowych bobrow zylo w dorzeczu biebrzy w latach 74/76?"

co do rysunkow...sam pobieralem chwile lekcje u zdolnego rysownika mlodego pokolenia( biggrin ) ale sam uznany nauczyciel to za malo...i nadal umiem narysowac glownie czarnego kota posrod bezksiezycowej nocy na negatywie
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 10:22 am

Aidanna
kropka

ja tam 2b zawsze rysuje... x3 a, ze wkoncu nie chce sie gumkowac to mniej gumkowac i nie przyciskac tak mocno x3

i jeszcze... ja mam jakas wizje, przelewam ja na papier, spogladam na to obiektywnie i to strasznie odbiega od mej wizji... proporcji brak, jakos tak koslawo itd. doradz mi gonk

kropka

kropka

PostPosted: Sat Nov 11, 2006 10:23 am

iqh

panno kropko przeraza mnie panna...mam mowic co wiem? chyba troche tego jest...jestescie pewne ze chcecie wiedziec ile par rozplodowych bobrow zylo w dorzeczu biebrzy w latach 74/76?"

co do rysunkow...sam pobieralem chwile lekcje u zdolnego rysownika mlodego pokolenia( biggrin ) ale sam uznany nauczyciel to za malo...i nadal umiem narysowac glownie czarnego kota posrod bezksiezycowej nocy na negatywie

narysujesz go dla mnie? smile proooosze ^_^
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 10:27 am

Aidanna
kropka

chlebowa... chlebowa...

EvilYuki
Crew

iqh

PostPosted: Sat Nov 11, 2006 10:28 am

no tak...trafila sie kocia fanatyczka...a to mialo odstraszyc od moich zerowych umiejetnosci rysunkowych-_-......"alez oczywiscie, narysuje dla ciebie podczas nastepnej bezksiezycowej nocy" (kiedykolwiek to bedzie hyhyhy^^)

iqh
aleś sie do mnie przyczepił... wink

EvilYuki
Crew

Aidanna

kropka
Aidanna
kropka

i jeszcze... ja mam jakas wizje, przelewam ja na papier, spogladam na to obiektywnie i to strasznie odbiega od mej wizji... proporcji brak, jakos tak koslawo itd. doradz mi gonk
zadko kiedy udaje sie narysowac to co sie chce xp
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 10:32 am

EvilYuki

oczywiście...przepraszam... "mam nadzieje ze nie podre tego cennego materialu..."

iqh

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sat Nov 11, 2006 10:32 am

iqh
EvilYuki

oczywiście...przepraszam... "mam nadzieje ze nie podre tego cennego materialu..."
aaa!! Zobacz jakieś dziury porobił!!!
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26518 26519 26520 26521 26522 26523 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games