|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 10:10 am
kropka Aidanna kropka Aidanna gonk to juz nie wiem crying Kropka: jasne, ze zostan x3 *rozsiada sie na kanapie* a cio rysujesz? http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/powrotaidi3.jpg jeszcze tylko reke musze zrobic... zrobie obrys tuszem, pokoloruje i bedzie koniec x3 cuuute *_* jejku jejku tez tak chce!!! !!! to juz do nauki rysowania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 10:13 am
no tak...teraz dwa zyrandole na jednego? ladnie to tak? "nie mam nic do powiedzenia!" milczy wytrwale i obmysla jak tu podstepem i intryga zgasic te cholerne zyrandole, w koncu cos zauwaza "tylko nie dzganie miekkimi poduchami! mamo..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 10:14 am
Aidanna kropka Aidanna kropka Aidanna gonk to juz nie wiem crying Kropka: jasne, ze zostan x3 *rozsiada sie na kanapie* a cio rysujesz? http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/powrotaidi3.jpg jeszcze tylko reke musze zrobic... zrobie obrys tuszem, pokoloruje i bedzie koniec x3 cuuute *_* jejku jejku tez tak chce!!! !!! to juz do nauki rysowania xd a co potrzebuje? bo mam jakis stary olowek b 4 XD ale ja duzo gumuje i potem nie da sie wygumowywac... i i i w ogole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 10:14 am
iqh dziekuje...wybacz ze spytam...dlaczego te juki sa takie zle? ubrania z nich wypadaja czy co? (nie bierz tego za zle) hm? hm? Dlaczego Juki są złe? Bo są jukowate i mroczne, ot co wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 10:15 am
iqh no tak...teraz dwa zyrandole na jednego? ladnie to tak? "nie mam nic do powiedzenia!" milczy wytrwale i obmysla jak tu podstepem i intryga zgasic te cholerne zyrandole, w koncu cos zauwaza "tylko nie dzganie miekkimi poduchami! mamo..." *robi niewinne oczka* my narazie jestesmy delikatne... gadaj co wiesz xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 10:19 am
kropka a co potrzebuje? bo mam jakis stary olowek b 4 XD ale ja duzo gumuje i potem nie da sie wygumowywac... i i i w ogole... ja tam 2b zawsze rysuje... x3 a, ze wkoncu nie chce sie gumkowac to mniej gumkowac i nie przyciskac tak mocno x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 10:21 am
racja...prawdopodobnie Smierc mial takie juki...
panno kropko przeraza mnie panna...mam mowic co wiem? chyba troche tego jest...jestescie pewne ze chcecie wiedziec ile par rozplodowych bobrow zylo w dorzeczu biebrzy w latach 74/76?"
co do rysunkow...sam pobieralem chwile lekcje u zdolnego rysownika mlodego pokolenia( biggrin ) ale sam uznany nauczyciel to za malo...i nadal umiem narysowac glownie czarnego kota posrod bezksiezycowej nocy na negatywie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 10:22 am
Aidanna kropka a co potrzebuje? bo mam jakis stary olowek b 4 XD ale ja duzo gumuje i potem nie da sie wygumowywac... i i i w ogole... ja tam 2b zawsze rysuje... x3 a, ze wkoncu nie chce sie gumkowac to mniej gumkowac i nie przyciskac tak mocno x3 i jeszcze... ja mam jakas wizje, przelewam ja na papier, spogladam na to obiektywnie i to strasznie odbiega od mej wizji... proporcji brak, jakos tak koslawo itd. doradz mi gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 10:23 am
iqh racja...prawdopodobnie Smierc mial takie juki... panno kropko przeraza mnie panna...mam mowic co wiem? chyba troche tego jest...jestescie pewne ze chcecie wiedziec ile par rozplodowych bobrow zylo w dorzeczu biebrzy w latach 74/76?"
co do rysunkow...sam pobieralem chwile lekcje u zdolnego rysownika mlodego pokolenia( biggrin ) ale sam uznany nauczyciel to za malo...i nadal umiem narysowac glownie czarnego kota posrod bezksiezycowej nocy na negatywienarysujesz go dla mnie? smile proooosze ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 10:27 am
Aidanna kropka a co potrzebuje? bo mam jakis stary olowek b 4 XD ale ja duzo gumuje i potem nie da sie wygumowywac... i i i w ogole... ja tam 2b zawsze rysuje... x3 a, ze wkoncu nie chce sie gumkowac to mniej gumkowac i nie przyciskac tak mocno x3 chlebowa... chlebowa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 10:28 am
no tak...trafila sie kocia fanatyczka...a to mialo odstraszyc od moich zerowych umiejetnosci rysunkowych-_-......"alez oczywiscie, narysuje dla ciebie podczas nastepnej bezksiezycowej nocy" (kiedykolwiek to bedzie hyhyhy^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
iqh racja...prawdopodobnie Smierc mial takie juki... aleś sie do mnie przyczepił... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Aidanna kropka a co potrzebuje? bo mam jakis stary olowek b 4 XD ale ja duzo gumuje i potem nie da sie wygumowywac... i i i w ogole... ja tam 2b zawsze rysuje... x3 a, ze wkoncu nie chce sie gumkowac to mniej gumkowac i nie przyciskac tak mocno x3 i jeszcze... ja mam jakas wizje, przelewam ja na papier, spogladam na to obiektywnie i to strasznie odbiega od mej wizji... proporcji brak, jakos tak koslawo itd. doradz mi gonk zadko kiedy udaje sie narysowac to co sie chce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 10:32 am
EvilYuki aleś sie do mnie przyczepił... wink oczywiście...przepraszam... "mam nadzieje ze nie podre tego cennego materialu..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 10:32 am
iqh EvilYuki aleś sie do mnie przyczepił... wink oczywiście...przepraszam... "mam nadzieje ze nie podre tego cennego materialu..." aaa!! Zobacz jakieś dziury porobił!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|