|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 7:51 am
Tam ta tam...
Tam ta tam...
TAM TAA TAAAM!!
Guess what!? Geralt's back!
MWAHAHAHAH! >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 7:53 am
Cremmy ja tak nie potrafilbym... dramallama ja bym nie miala gdzie go schowac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 8:07 am
Aidanna Cremmy ja tak nie potrafilbym... dramallama ja bym nie miala gdzie go schowac xp ja nie mialbym co z nim zrobic ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 8:08 am
Cremmy Aidanna Cremmy ja tak nie potrafilbym... dramallama ja bym nie miala gdzie go schowac xp ja nie mialbym co z nim zrobic ;p troszczyc i sie opiekowac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 8:10 am
chly chly chly..
mam pol litra zabunkrowane..
Husky - [Zgadnij #02] Niue [5:05]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 8:13 am
opcy chly chly chly.. mam pol litra zabunkrowane.. sie nie chwal, tylko sie podziel >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 8:17 am
Geralt_Bialy_Wilk opcy chly chly chly.. mam pol litra zabunkrowane.. sie nie chwal, tylko sie podziel >P moge ci cala dac bo ja w zasadzie nie pije..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 8:18 am
Aidanna Cremmy Aidanna Cremmy ja tak nie potrafilbym... dramallama ja bym nie miala gdzie go schowac xp ja nie mialbym co z nim zrobic ;p troszczyc i sie opiekowac whee i przy okazji byc molestowana i zgwalcona oO'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 8:19 am
opcy moge ci cala dac bo ja w zasadzie nie pije.. mam Ci podać adres, na który masz wysłać? >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 8:20 am
Geralt_Bialy_Wilk opcy moge ci cala dac bo ja w zasadzie nie pije.. mam Ci podać adres, na który masz wysłać? >P moglby .. ale wez pod uwage ze rozmawiasz z nieczulym, zlym, zlym bucem.. wiec nei wiem czy to cos da..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 8:20 am
Rin_Youkai Aidanna Cremmy Aidanna Cremmy ja tak nie potrafilbym... dramallama ja bym nie miala gdzie go schowac xp ja nie mialbym co z nim zrobic ;p troszczyc i sie opiekowac whee i przy okazji byc molestowana i zgwalcona oO' mogla powioedziec rodzicom gonk to byloprzeciez u niej w domu... >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 8:21 am
opcy moglby .. ale wez pod uwage ze rozmawiasz z nieczulym, zlym, zlym bucem.. wiec nei wiem czy to cos da.. cóż, co racja - to racja... to może innym razem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 8:22 am
Kiray http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=293521 ninja tylko pogratulowac rodzicom, nie zauwazyli ani nowego wspollokatora ani niczego podejrzanego w zachowaniu dziecka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 8:23 am
Aidanna mogla powioedziec rodzicom gonk to byloprzeciez u niej w domu... >.> naiwna byla, miala zly kontakt z rodzicami ( chyba w ogole sie nia nie interesowali oO''''' ) wiek 12 lat.. wtedy to sie wydaje, ze wieczna milosc itp rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 8:24 am
Omega Sun Kiray http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=293521 ninja tylko pogratulowac rodzicom, nie zauwazyli ani nowego wspollokatora ani niczego podejrzanego w zachowaniu dziecka xp gratulacje dla tego bezdomnego xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|