|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 5:46 am
Rin_Youkai Cremmy Anom razz *Z bunkru slychac trzaski i jeki giertychow z afrykii polodniowo zachodniej kupionych za marne grosze jako niewolnicy xDD* Budujmy razem~~!~!~ ze mna..? < patrzy na swoje delikatne dlonie > niema mowy < siada na wygodnym fotelu i zajada ciasteczka > moge Cie nadzorowac smile mrgreen Czy z tymi ciasteczkami to jakies podteksty? >.> Juz sie gubie jak wspominaja ludki o ciastkach, kremowkach, i innych kremach _^_" A toto mai hime to fajne przynajmniej jest? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 5:46 am
Terrorystka Frania Juanes - Damelo
Co mam zrobić by poczuć Na moich ustach twoje piękne usteczka Co mam zrobić by poczuć Troszeczkę twego smaku
Co mam zrobić by poczuć Na mych rękach twoje piękne ciałeczko Co mam zrobić by poczuć Troszeczkę twego smaku
Tej nocy chcę cię poznać I jestem pewny, że Ty też Tej nocy chcesz mnie poznać A więc nie ma już czasu do stracenia
Uh oh oh oh Uh oh oh oh
Co mam zrobić by poczuć Między moimi nogami tarcie twych boskich nóg Co mam zrobić by poczuć Troszeczkę twego zapachu
Co mam zrobić by przybyć Do magii ukrytej w twej boskiej dżungli Co mam zrobić by przybyć Do mojego ulubionego miejsca
Tej nocy chcę cię poznać I jestem pewny, że Ty też Tej nocy chcesz mnie poznać A więc nie ma już czasu do stracenia
Ty już wiesz czego chcę
Daj mi to, daj mi to, daj mi to czego chcę Zobacz mała jestem szczery Daj mi to, daj mi to, daj mi to czego chcę Bez wytłumaczeń ani okrążeń ( w sensie owijania w bawełnę ) Daj mi to, daj mi to, daj mi to czego chcę To jest wszystko czego chcę Daj mi to, daj mi to, daj mi to czego chcę
Cześć, jak tam mała co słychać? Nazywam się Juan a Ty? Gdzie bywasz gdzie mieszkasz pracujesz lub studiujesz Przyszłaś sama czy ze swoim narzeczonym? Ah nie, nie masz narzeczonego? Ah, wspaniale! To moje marzenia są dużo lepsze Dlaczego więc nie pójdziemy zatańczyć? Przepraszam, najpierw powinienem zapytać czy chcesz się napić?
Ty już wiesz czego chcę
Daj mi to, daj mi to, daj mi to czego chcę Zobacz mała jestem szczery Daj mi to, daj mi to, daj mi to czego chcę Bez wytłumaczeń ani okrążeń ( w sensie owijania w bawełnę ) Daj mi to, daj mi to, daj mi to czego chcę To jest wszystko czego chcę Daj mi to, daj mi to, daj mi to czego chcę
----- gitara solo ------
Uh oh oh oh Uh oh oh oh Uh oh oh oh Uh oh oh oh
Ty już wiesz czego chcę
Ty już wiesz czego chcę
Daj mi to, daj mi to, daj mi to czego chcę Zobacz mała jestem szczery Daj mi to, daj mi to, daj mi to czego chcę Bez wytłumaczeń ani okrążeń ( w sensie owijania w bawełnę ) Daj mi to, daj mi to, daj mi to czego chcę To jest wszystko czego chcę Daj mi to, daj mi to, daj mi to czego chcę OMG ... te zdrobnienia sa dobijajace XDd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 5:49 am
Cremmy Rin_Youkai Cremmy Anom razz *Z bunkru slychac trzaski i jeki giertychow z afrykii polodniowo zachodniej kupionych za marne grosze jako niewolnicy xDD* Budujmy razem~~!~!~ ze mna..? < patrzy na swoje delikatne dlonie > niema mowy < siada na wygodnym fotelu i zajada ciasteczka > moge Cie nadzorowac smile mrgreen Czy z tymi ciasteczkami to jakies podteksty? >.> Juz sie gubie jak wspominaja ludki o ciastkach, kremowkach, i innych kremach _^_" A toto mai hime to fajne przynajmniej jest? :3 ... nie, to nie zaden podteskt XDDDDDDD Ciasteczko to ciasteczko... takie do chrupania whee Muzyka boska +__+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 5:56 am