|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:57 am
BlackFriend Rishi-san BlackFriend Fajna fajna...ej ale ty serio do Brodki seś podobna xD ale Oo ja nie chce Jak nie chcesz to operacje plastyczna sobie zrob xDDDDejjjj >< to nie fair....... Brodka zazwyczaj sie ludziom nie podoba......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 6:08 am
Rishi-san BlackFriend Rishi-san BlackFriend Fajna fajna...ej ale ty serio do Brodki seś podobna xD ale Oo ja nie chce Jak nie chcesz to operacje plastyczna sobie zrob xDDDDejjjj >< to nie fair....... Brodka zazwyczaj sie ludziom nie podoba...... Ej...ale ja mówie ze jestes podobna, ale ze jestes Brodka razz A to roznica razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 6:38 am
BlackFriend BeeWolf_san `Amelia` Kyoko Suomi Gosza uuuu łaaaaadna buuuzia, ładna fryzuuura, łaaaadna skóóóóra, ładneeee uuuustaaa, itd.. :* no i sliczne oczka *__* OMG, ludzie, co Wy tak słodzicie? aż dziwnie się czuję, no... eek Oczywiście miło mi niezmiernie sweatdrop Och och och.... Jeszcze w samozachwyt popadnę xD Eee, nie. To mi nie grozi xp SLICZNIASTA LISICA jestes i juz, kurde, dlatego ciebie ja Kocham kurna no. sliczna sliczna sliczna, no i moja moja moja xD Ladnie to tak przywlaszczac sobie kogos? xDA no pewnie, zwłaszcza kiedy nie ma sprzeciwów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 9:28 am
BeeWolf_san BlackFriend BeeWolf_san `Amelia` Kyoko Suomi Gosza uuuu łaaaaadna buuuzia, ładna fryzuuura, łaaaadna skóóóóra, ładneeee uuuustaaa, itd.. :* no i sliczne oczka *__* OMG, ludzie, co Wy tak słodzicie? aż dziwnie się czuję, no... eek Oczywiście miło mi niezmiernie sweatdrop Och och och.... Jeszcze w samozachwyt popadnę xD Eee, nie. To mi nie grozi xp SLICZNIASTA LISICA jestes i juz, kurde, dlatego ciebie ja Kocham kurna no. sliczna sliczna sliczna, no i moja moja moja xD Ladnie to tak przywlaszczac sobie kogos? xDA no pewnie, zwłaszcza kiedy nie ma sprzeciwów. Ja Ciebie też kocham mój Ty Wariacie 4laugh Przywłaszczaj mnie sobie, a przywłaszczaj, wiesz, że mnie to kręci rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:24 am
`Amelia` BeeWolf_san A no pewnie, zwłaszcza kiedy nie ma sprzeciwów. Ja Ciebie też kocham mój Ty Wariacie 4laugh Przywłaszczaj mnie sobie, a przywłaszczaj, wiesz, że mnie to kręci rofl to i niezakręcanie butelek z sosami blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:06 pm
 grunt to mieć jasny światopogląd  i świat wydaje się mniej dziwić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:20 pm
Kukus  grunt to mieć jasny światopogląd wygladasz jak jakas gwiazda rocka O__O a na tym w sigu jak jakis mlody Mick Jagger eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 3:28 pm
Kukus `Amelia` BeeWolf_san A no pewnie, zwłaszcza kiedy nie ma sprzeciwów. Ja Ciebie też kocham mój Ty Wariacie 4laugh Przywłaszczaj mnie sobie, a przywłaszczaj, wiesz, że mnie to kręci rofl to i niezakręcanie butelek z sosami blaugh ...każdy ma jakieś zboczenia cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 3:30 pm
Kukus  grunt to mieć jasny światopogląd  i świat wydaje się mniej dziwić I widzę, że znowu zamieszczasz ogłoszenie matrymonialne w postaci fotek na forum pirate Teraz obczyszczaj skrzynkę z PMami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 3:38 pm
`Amelia` I widzę, że znowu zamieszczasz ogłoszenie matrymonialne w postaci fotek na forum pirate Teraz obczyszczaj skrzynkę z PMami xd się zobaczy, moja droga, się zobaczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 3:40 pm
Kukus `Amelia` Kukus `Amelia` BeeWolf_san A no pewnie, zwłaszcza kiedy nie ma sprzeciwów. Ja Ciebie też kocham mój Ty Wariacie 4laugh Przywłaszczaj mnie sobie, a przywłaszczaj, wiesz, że mnie to kręci rofl to i niezakręcanie butelek z sosami blaugh ...każdy ma jakieś zboczenia cool a Ty to tylko byś mi wypominała, nie ja jeden lubię takie rzeczy, więc to Ty jesteś dziwna, bo nie lubisz wink Ależ ja lubię różne takie ten tego Otto Toto Lotto ;P Zaś dziwna jezdem, nie sapczeczam pirate
poke, Kukus, poke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 1:16 am
Cookie- zakochac sie mozna. Ahh gdybym nie byl chlopcem ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 1:27 am
Lavagetas_heqetai Cookie- zakochac sie mozna. Ahh gdybym nie byl chlopcem ;D a co to za przeszkoda? Miłość nie zna granic płci! xD Mick Jagger, hoo~!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 10:21 pm
Lavagetas_heqetai Cookie- zakochac sie mozna. Ahh gdybym nie byl chlopcem ;D A kto broni? Mamy "wolny" kraj ... no może przesadzam, ale kochać Kukusa możesz. Daj szanse swemu uczuciu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|