|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:54 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ........................... ninja twisted ninja ........................... witam blaugh usiadlam sobie do kompa na chwile przed pociagiem cool tzn autobusem na pociag xd a ja wsatalm niedawno a gdzie wyjezdzasz? blaugh mrgreen twisted znowu do Stetina cool bo wtedy mi zakupy cos nie wyszly... a wczoraj lazilam z Aga po Stargardzie i nic nie ma..... a jeszcze musze jeden tzmn dwa prezenty znalezc twisted no zycze powodzenia na zakupowym polowaniu wink mrgreen twisted mam w koncu caly dzien mrgreen *siedzi ze szczoteczka do zembow w ryju* ale ja mam bus dopiero 9:24 ninja dopieroO.o przeciez to za 30 minut i zdazysz? eek mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:56 pm
autobus kotek mam blaugh jakos 15 po musze wyjsc a pociag mam dopiero 53 po xd i autobus mam prosto pod dworzec cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:57 pm
Baliaur autobus kotek mam blaugh jakos 15 po musze wyjsc a pociag mam dopiero 53 po xd i autobus mam prosto pod dworzec cool kuna no skomplikowane to troche xd wlasnie zaczyna sie zastanwiac co ja tu kuna robie bo mi sie oczetak kleja jeszcze xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 12:01 am
Twisted_Exile Baliaur autobus kotek mam blaugh jakos 15 po musze wyjsc a pociag mam dopiero 53 po xd i autobus mam prosto pod dworzec cool kuna no skomplikowane to troche xd wlasnie zaczyna sie zastanwiac co ja tu kuna robie bo mi sie oczetak kleja jeszcze xd mrgreen twisted heheh ja wlasnie szukam jakiejs ludzkiej bluzki xd
to do zobaczyska moze wieczorem bede
pozdrow Kocura ode mnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 12:03 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur autobus kotek mam blaugh jakos 15 po musze wyjsc a pociag mam dopiero 53 po xd i autobus mam prosto pod dworzec cool kuna no skomplikowane to troche xd wlasnie zaczyna sie zastanwiac co ja tu kuna robie bo mi sie oczetak kleja jeszcze xd mrgreen twisted heheh ja wlasnie szukam jakiejs ludzkiej bluzki xd
pozdrow Kocura ode mnie mrgreen o ile on bedzie a jak bedzie napewno pozdrofie mrgreen a musze od ciebie wyciagnac stronke z torrentami z ktorej zes sciagnela Interpol pirate mrgreen twisted milej zabawy mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 12:06 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur autobus kotek mam blaugh jakos 15 po musze wyjsc a pociag mam dopiero 53 po xd i autobus mam prosto pod dworzec cool kuna no skomplikowane to troche xd wlasnie zaczyna sie zastanwiac co ja tu kuna robie bo mi sie oczetak kleja jeszcze xd mrgreen twisted heheh ja wlasnie szukam jakiejs ludzkiej bluzki xd
pozdrow Kocura ode mnie mrgreen o ile on bedzie a jak bedzie napewno pozdrofie mrgreen a musze od ciebie wyciagnac stronke z torrentami z ktorej zes sciagnela Interpol pirate mrgreen twisted milej zabawy mrgreen twisted http://www.torrentreactor.net/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 12:07 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur autobus kotek mam blaugh jakos 15 po musze wyjsc a pociag mam dopiero 53 po xd i autobus mam prosto pod dworzec cool kuna no skomplikowane to troche xd wlasnie zaczyna sie zastanwiac co ja tu kuna robie bo mi sie oczetak kleja jeszcze xd mrgreen twisted heheh ja wlasnie szukam jakiejs ludzkiej bluzki xd
pozdrow Kocura ode mnie mrgreen o ile on bedzie a jak bedzie napewno pozdrofie mrgreen a musze od ciebie wyciagnac stronke z torrentami z ktorej zes sciagnela Interpol pirate mrgreen twisted milej zabawy mrgreen twisted http://www.torrentreactor.net/ dzieki jests kofana 8przytula* a teraz lec na autobusa bo jeszcze sie spoznisz blaugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 12:09 am
nie spoznie sie ale nie moge znalezc ksiazki a pociag bez ksiazki to dupa scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 12:10 am
Baliaur nie spoznie sie ale nie moge znalezc ksiazki a pociag bez ksiazki to dupa scream a nawet dwie dupy szukaj szukaj szukaj mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 1:07 am
*wpada glosno na posterunek* bacznosc! General idzie! pirate witam Was wszystkich......dzisiaj wymyslilem dla Was zabawe.....bedziemy sie bawic w gre kto pierwszy odpadnie.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 1:07 am
revcat *wpada glosno na posterunek* bacznosc! General idzie! pirate witam Was wszystkich......dzisiaj wymyslilem dla Was zabawe.....bedziemy sie bawic w gre kto pierwszy odpadnie.... mrgreen eek w czym odpadnie? eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 1:11 am
Twisted_Exile revcat *wpada glosno na posterunek* bacznosc! General idzie! pirate witam Was wszystkich......dzisiaj wymyslilem dla Was zabawe.....bedziemy sie bawic w gre kto pierwszy odpadnie.... mrgreen eek w czym odpadnie? eek twisted a gdzie kuna bacznosc? zameldowac sie! rozkaz! pirate odpadnie z gry.....hehehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 1:12 am
revcat Twisted_Exile revcat *wpada glosno na posterunek* bacznosc! General idzie! pirate witam Was wszystkich......dzisiaj wymyslilem dla Was zabawe.....bedziemy sie bawic w gre kto pierwszy odpadnie.... mrgreen eek w czym odpadnie? eek twisted a gdzie kuna bacznosc? zameldowac sie! rozkaz! pirate odpadnie z gry.....hehehehe *bacznosc i melduje sie* eek ale na czym ta gra polega eek mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 1:39 am
*od stania na bacznosc zaczynaja jej nogi dretwiec i zaraz bedzie zmuszona uciec bo czes sie konczy mrgreen twisted *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 1:45 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat *wpada glosno na posterunek* bacznosc! General idzie! pirate witam Was wszystkich......dzisiaj wymyslilem dla Was zabawe.....bedziemy sie bawic w gre kto pierwszy odpadnie.... mrgreen eek w czym odpadnie? eek twisted a gdzie kuna bacznosc? zameldowac sie! rozkaz! pirate odpadnie z gry.....hehehehe *bacznosc i melduje sie* eek ale na czym ta gra polega eek mrgreen twisted staniecie w koleczku.....i bedziecie sobie podawac odbezpieczony granat....i komu wybuchnie ten odpada z gry.... mrgreen naturalnie generalowie nie biora udzialu....mwhahahahahahaha.....i jak ci sie podoba ta opcja? mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|