|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:55 pm
>.> niu ! nie baw sie mna ! >.< ... hm.. redface xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:55 pm
Lethiel spotkac sie.. chcemy.. z toba.. w piatek lub sobote.. wybierz ! xD albo napuszcze na ciebie pucka ;> ninja po co? nie moze byc nastepny tydzien? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:56 pm
Lavagetas_heqetai czemu on taki wilgotny? ;] bo nim malowałam ścianę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:57 pm
Lethiel >.> niu ! nie baw sie mna ! >.< ... hm.. redface xD kiedy to takie fajne ;D ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:59 pm
ariellechan Lavagetas_heqetai czemu on taki wilgotny? ;] bo nim malowałam ścianę xd nie dam sie zbyc takim blefem ;D jakas niewyżyta normalnie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 1:00 pm
Ryuukei oshii Lethiel spotkac sie.. chcemy.. z toba.. w piatek lub sobote.. wybierz ! xD albo napuszcze na ciebie pucka ;> ninja po co? nie moze byc nastepny tydzien? ninja nie wiem jak bede miala ustawione zajecia, i zaczynaja sie nowe projekty wiec mozliwe ze czasu nie bedzie.. *chec mordu w oczach* xD heart niech ja cie tylko dostane w swoje rece ;>
Lavuś przestan ! teraz glupio wygladam crying crying crying xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 1:01 pm
Lethiel Ryuukei oshii Lethiel spotkac sie.. chcemy.. z toba.. w piatek lub sobote.. wybierz ! xD albo napuszcze na ciebie pucka ;> ninja po co? nie moze byc nastepny tydzien? ninja nie wiem jak bede miala ustawione zajecia, i zaczynaja sie nowe projekty wiec mozliwe ze czasu nie bedzie.. *chec mordu w oczach* xD heart niech ja cie tylko dostane w swoje rece ;>
Lavuś przestan ! teraz glupio wygladam crying crying crying xD gonk za co? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 1:01 pm
Lavagetas_heqetai ariellechan Lavagetas_heqetai czemu on taki wilgotny? ;] bo nim malowałam ścianę xd nie dam sie zbyc takim blefem ;D jakas niewyżyta normalnie ;] chciałbyś wiedzieć co robiłam, co ?? ninja ja niewyżya ?! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 1:03 pm
Lethiel Lavuś przestan ! teraz glupio wygladam crying crying crying xD
oj tam, od razu głupio ;D ;DDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zia cio.. a pleee moniku moń ple pleee... xD piatek czy sobota ? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 1:04 pm
ariellechan Lavagetas_heqetai ariellechan Lavagetas_heqetai czemu on taki wilgotny? ;] bo nim malowałam ścianę xd nie dam sie zbyc takim blefem ;D jakas niewyżyta normalnie ;] chciałbyś wiedzieć co robiłam, co ?? ninja ja niewyżya ?! cool no chcialbym ;] no ty, przeca nie ja ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 1:05 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavuś przestan ! teraz glupio wygladam crying crying crying xD
oj tam, od razu głupio ;D ;DDDDD*przyklapuje lapka ucho* >.< laskocze ! heart
papa mirabellku smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |